Ervaringen met bloemenkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hartelijke groet, Mieke”

“Vandaag heb ik mijn kaartjes ontvangen. Ze zijn erg leuk geworden. Dank voor de snelle service!!”

Hartelijke groet, Mieke

“Groet, Sjoerd”

“Ik ben ontzettend onder de indruk van mijn eerste ervaring met jullie; veel keus, zeer goede website voor het maken van een eigen kaartje en snelle bezorging. Houden zo, ik kom terug (ik woon in het buitenland dus dit is ideaal).”

Groet, Sjoerd

“Met vriendelijke groet, Henriëtte”

“Ik heb zojuist met de post de kaarten al ontvangen. Ze zien er geweldig uit en wat een service. Gistermiddag rond 18.00 uur besteld en nu al in huis. SUPER!”

Met vriendelijke groet, Henriëtte

“Bedankt, Loor”

“Ik wilde laten weten dat alle kaartjes die ik besteld heb keurig netjes bij mij in de bus lagen vanmiddag. Zoals ik inmiddels van jullie gewend ben, is alles weer netjes in orde. Graag weer tot de volgende keer!”

Bedankt, Loor

“Wendy”

“Hartelijk dank voor de super service. De kaartjes zijn, net als de vorige keer, weer erg mooi en leuk geworden!!”

Wendy

“Groetjes, Nadia”

“Ik heb me even aangemeld en het is gelukt! Bedankt voor mijn eerste gratis kaartje! Moet zelf alleen nog even de adressen invoeren en dan kan ik voortaan makkelijk kaarten versturen, ik vind het ideaal!”

Groetjes, Nadia

“Met vriendelijke groet, Annemieke”

“Ik heb de kaarten gisteren ontvangen. Ze zijn helemaal super en alles klopt. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service.”

Met vriendelijke groet, Annemieke

“Groetjes, M. Hoogeveen”

“Bedankt, de kaarten zijn vandaag aangekomen. Ze zijn leuk geworden.”

Groetjes, M. Hoogeveen

“Groet, Dineke”

“Inderdaad, uw levering was perfect en PostNL idem dito. Vanmorgen kregen wij onze bloemenkaarten in de bus. Zoals voorheen vermeld; het ziet er fantastisch uit! Mooi werk. Succes! Wij maken graag weer gebruik van Kaartje2go.”

Groet, Dineke