Ervaringen met bloemenkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Ziet er fantastisch uit!”

“Inderdaad, uw levering was perfect en PostNL idem dito. Vanmorgen kregen wij onze bloemenkaarten in de bus. Zoals voorheen vermeld; het ziet er fantastisch uit! Mooi werk. Succes! Wij maken graag weer gebruik van Kaartje2go.”

Groet, Dineke

“Helemaal super!”

“Ik heb de kaarten gisteren ontvangen. Ze zijn helemaal super en alles klopt. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service.”

Met vriendelijke groet, Annemieke

“Leuke kaartjes”

“Bedankt, de kaarten zijn vandaag aangekomen. Ze zijn leuk geworden.”

Groetjes, M. Hoogeveen

“Ideaal!”

“Ik heb me even aangemeld en het is gelukt! Bedankt voor mijn eerste gratis kaartje! Moet zelf alleen nog even de adressen invoeren en dan kan ik voortaan makkelijk kaarten versturen, ik vind het ideaal!”

Groetjes, Nadia

“Dikke complimenten”

“Enkele maanden geleden heb ik een account aangemaakt en sindsdien verstuur ik regelmatig een kaartje via jullie. Het gaat altijd goed, ze zijn altijd mooi en op tijd. In mijn account kan ik de gemaakte kaarten nogmaals gebruiken, want ik doe er nogal eens wat creatiefs mee. Dikke complimenten.”

Hartelijke groeten, Lucie

“Schouderklopje”

“Ik heb niks te klagen hoor, ik wilde jullie alleen even laten weten dat ik zeer tevreden ben. Ik heb inmiddels voor de tweede keer een bestelling gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat het top is. Het bestellen gaat super makkelijk, betalen eveneens en dan de levering: nou die was bij mij supersnel (14.30u 's middags besteld en de volgende dag 12.00u in huis). Dus bij dezen een schouderklopje voor jullie want die verdienen jullie DIK. Ik zal het zeker doorgeven aan anderen.”

Groetjes, Monique

“Tante van 87”

“Allereerst wil ik jullie vertellen, dat ik het heel leuk vind om kaarten via Kaartje2go te maken en mensen daarmee een plezier te kunnen doen. Gisteren nog samen met mijn tante van 87, prachtig vond ze het. Ik blijf mijn kaarten via Kaartje2go versturen want ik vind het superleuk om te doen!”

Met vriendelijke groeten van T. Beumer

“Geweldig”

“Ik heb zojuist met de post de kaarten al ontvangen. Ze zien er geweldig uit en wat een service. Gistermiddag rond 18.00 uur besteld en nu al in huis. SUPER!”

Met vriendelijke groet, Henriëtte

“Zoals gewend”

“Ik wilde laten weten dat alle kaartjes die ik besteld heb keurig netjes bij mij in de bus lagen vanmiddag. Zoals ik inmiddels van jullie gewend ben, is alles weer netjes in orde. Graag weer tot de volgende keer!”

Bedankt, Loor

“Erg mooi en leuk”

“Hartelijk dank voor de super service. De kaartjes zijn, net als de vorige keer, weer erg mooi en leuk geworden!!”

Wendy

“Mooiste kaarten!”

“Ik verstuurde tot voor kort kaarten via een andere kaartensite. Nu niet meer! Wat een verschil in kwaliteit EN prijs! Het scheelt op een setje van 20 kaarten zo 8 euro. En jullie fotokaarten zijn de mooiste! Ik beveel jullie overal aan. Kaartje2go; de mooiste kaarten, voor de mooiste prijs!”

Mvg, Brechtje

“Leuke kaart”

“Ik heb inmiddels binnen een jaar bij jullie al 40 mooie kaarten gemaakt. Heel vaak met een eigen foto die weer versierd is met alle mogelijke kaders, bloemen en slingers. Ik krijg ook van alle kanten te horen: 'Wat heb je nu weer voor een leuke kaart gemaakt!' Slechts een keer is het mis gegaan, daar hebben jullie ook gelijk op gereageerd, dus voor mij zijn en blijven jullie nr. 1! Heel veel geluk, dit wilde ik even kwijt.”

Groeten, Lenie

“Snelle service”

“Vandaag heb ik mijn kaartjes ontvangen. Ze zijn erg leuk geworden. Dank voor de snelle service!!”

Hartelijke groet, Mieke

“Onder de indruk”

“Ik ben ontzettend onder de indruk van mijn eerste ervaring met jullie; veel keus, zeer goede website voor het maken van een eigen kaartje en snelle bezorging. Houden zo, ik kom terug (ik woon in het buitenland dus dit is ideaal).”

Groet, Sjoerd

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9469 beoordelingen