Ervaringen met bedankkaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Goede zorgen”

“Ik vind het kaartje geweldig geworden. En snel gebracht. Bedankt voor de goede zorgen. Ik ga het zeker aan mijn familie, en vrienden vertellen.”

Groetjes Marja

“Hoort-zegt-het-voort”

“Jullie hebben te maken met een hele ouderwetse man. Ik Twitter, Facebook of LinkedIn niet, maar zal zeker mondeling (werk ook) jullie aanbevelen. Heb dat vandaag nog gedaan bij iemand die mij enorm bedankt voor mijn Kaartje2go. Uit bovenstaande moge blijken dat ik zeer tevreden ben en denk dat jullie ook moeten denken aan hoort-zegt-het-voort.”

Met vr gr Job

“Heel goed”

“Prima eerste (en inmiddels ook tweede) ervaring met Kaartje2go: Na het overlijden van onze moeder wilden wij graag kaartjes naar familie en vrienden versturen met een afdruk van haar mooiste foto erop. Dit hebben we door Kaartje2go laten doen en de volgende dag al lagen er prachtige kaarten in de bus met een haarscherpe foto en smaakvolle tekst. Een echte aanrader! Topkwaliteit foto, snel, heel klantvriendelijk en zeker niet duur - kortom, heel goed.”

Elly en Frans (op Webwinkelvergelijker.nl)

“Bedankkaartjes”

“Voor de tweede maal bedankkaartjes gemaakt en besteld. Makkelijk zelf te maken, prachtig resultaat en keurig blanco (zonder hun logo) opgestuurd. Ik had een kleine zorg daarover de laatste keer en dus stuurde ik een mail naar de klantenservice en ik kreeg binnen een paar uur een reactie, of liever dé reactie, alles was nog eens gecheckt en alles was oké. Een terechte geruststelling. Dank daarvoor.”

Dominique (op Trustpilot.nl)

“Helemaal super!”

“De bedankkaartjes zijn binnnen. Helemaal super. Zeker tot de volgende kaart!”

Groetjes, Marleen

“Uitzonderlijk!”

“Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de kaartjes die wij vandaag al hebben ontvangen. Snelle levering en de kwaliteit is uitzonderlijk! Hier krijgen we vast veel reacties op van alle genodigden. Voor ons geen gekluns meer met printer, papier en cartridges, maar gewoon Kaartje2go! Terecht nummer 1! Superbedankt!”

Mvg, Sanne

“Superkaartjes”

“Mijn kaartjes zijn aangekomen en ze zijn super, bedankt!”

B. van de Wiele

“Prima service”

“De kaarten heb ik vanmorgen ontvangen. Bedankt voor de snelle toezending en prima service.”

Met vriendelijke groet, Wim

“Zeer tevreden”

“Ik ben zeer tevreden over de kaarten die ik bij jullie besteld heb.”

Met vriendelijke groet, Janny

“Fantastisch mooi!”

“Voor het eerst heb ik bij jullie een bestelling gedaan en het is werkelijk fantastisch mooi geworden! Hier kun je mee voor de dag komen! Ik zal jullie zeker aanraden bij familie en kennissen. Ontzettend bedankt voor de prachtige kaarten!”

F. Roelandse

“Zoals we hadden gehoopt”

“Ik wil jullie even laten weten dat de bedankkaartjes zaterdag zijn aangekomen, op tijd dus. De kaarten zien er helemaal uit zoals we hadden gehoopt! Nogmaals bedankt voor de service.”

Hartelijke groet, L. Kleinrensink

“Prachtige site”

“Wat een prachtige site om kaarten te versturen. Als je bent ingelogd krijg je de eerste kaart helemaal gratis! Ik heb er al gebruik van gemaakt. Bedankt daarvoor. Ik kom zeker vaker terug om kaarten te versturen. Je hoeft de deur niet uit en het het werkt perfect. Ga zo door, bedankt.”

Douwina

“Goede service”

“We hebben de bedankkaartjes ontvangen hoor. En ze zijn ook alweer verstuurd. Bedankt weer voor de goede service!”

Groetjes, Anna

“Leuke reacties”

“We zijn heel tevreden met de bedankkaarten. Ook nu ze verzonden zijn, krijgen we veel leuke reacties.”

Met vriendelijke groet, R. van der Kuijl

“Hartstikke bedankt”

“Hartstikke bedankt voor de goede service! Ik verstuur regelmatig kaarten via jullie. Nogmaals bedankt voor jullie snelle reactie en goede service!”

Marieke van NXP Semiconductors

“Geweldige service”

“Beste mensen, hartelijk bedankt voor de geweldige service. Ik stel dit erg op prijs. Nogmaals mijn dank.”

Vriendelijke groeten, Mevr. M. Beekhof

“Wat een luxe”

“Dank voor alle mooie kaarten voor mijn bruiloft! Dat ik de vrijheid had om zelf mijn kaart te kiezen en maken, da's helemaal TOP!!! Ik hoefde er helemaal niet de deur voor uit, gewoon zelf thuis in mijn eigen tempo. Wat een luxe en de bedankkaart met foto is prachtig geworden. Nogmaals hartelijk dank voor alles.”

Groetjes, Helen

“Mooi resultaat”

“Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor de hulp die jullie hebben geboden en we zijn erg blij met het resultaat!”

Met vriendelijke groet, Gitta

“Top!”

“Top, bedankt! De bedankkaartjes zijn zoals aangegeven op tijd geleverd en helemaal zoals verwacht!”

Met vriendelijke groet, B. Scallan

“Ga zo door!”

“Ik wil jullie bedanken voor de mooie kaarten! Ik heb nu een aantal keren kaarten bij jullie besteld en ben zeer tevreden. De kwaliteit is prima en ook de snelle levering stel ik zeer op prijs! Ga zo door.”

Bianca

“Kraamfeest”

“Ik wil jullie graag complimenteren. Ik heb na een zeer geslaagd kraamfeest van onze tweeling op 1 maart bedankkaartjes besteld. De dag erna heb ik ze binnen gekregen en morgen kunnen ze op de post. Zeer snelle service met een prima kwaliteit kaarten.”

Tot ziens! Manon

“76 jaar”

“Zaterdag kaarten besteld, vandaag al in de bus. Kaarten zijn erg mooi geworden. Ik ben 76 jaar, maar het is mij met wat hulp van mijn kleinzoon goed gelukt. Prima voor elkaar!”

Gerard

“Warme douche”

“Heel erg bedankt voor het nieuw pakketje kaarten, hier was het mij niet om te doen maar toch heel erg bedankt. Ik ga jullie aanmelden voor de Warme Douche!!”

Met vriendelijke groet, Nettie

“Alweer tevreden”

“Wij zijn zoals altijd weer goed te spreken over de prachtig afgewerkte kaarten en de snelle service van Kaartje2go. Heel hartelijk BEDANKT!!!”

Vriendelijke groet, Martha

“Canada en Amerika”

“Een fantastische manier om veel persoonlijke bedankkaartjes te laten maken voor mensen waar ik tijdens een road trip door Canada en Amerika heb gelogeerd.”

Robertine (via Facebook)

“Prima en goed”

“Bedankt voor de snelle afhandeling en mooie afwerking van onze kaartjes. Alles is prima en goed verlopen. Groetjes en tot de volgende bestelling.”

Luc

“Supermooie site”

“Kaartje2go is een super mooie site om kaartjes te maken. De kaarten zijn ook nog eens mooi, dat zie ik echt nooit.”

Met vriendelijke groet, Victor

“Volgende keer weer”

“Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor het sturen van de nieuwe kaarten. Deze service kom je tegenwoordig niet veel meer tegen en daarom mijn bedankje. Ik ben al wat ouder, dus verstuur niet dagelijks een kaartje, maar doe ik het weer, dan kom ik bij u terecht. Ook zal ik mond-tot-mondreclame voor u maken. Dus nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer.”

Met vriendelijke groet, Gerrit

“Proficiat”

“Proficiat met het als beste getest zijn door Kassa magazine! Ik kreeg van jullie een mailtje dat ik mocht meedelen in de feestvreugde en een actiecode kon gebruiken voor 1 euro korting. Voor de rest wil ik jullie complimenteren voor de mooie kaarten die jullie tot nu toe voor ons gemaakt en verstuurd hebben.”

Groeten van Mignon

“Met gepaste trots”

“Hierbij kan ik jullie meedelen dat PostNL de kaarten woensdag 15 juni bezorgd heeft, een dag nadat wij de kaarten hadden besteld. De envelop (met inhoud) is in goede staat afgeleverd. De kaarten zelf zien er keurig verzorgd uit. Wij kunnen ze met gepaste trots versturen!!”

Met vriendelijke groet, Ad

“Wat een service”

“Heel erg bedankt. Wat een service zeg!!! Mijn complimenten.”

Vr. gr. Monique

“Via mijn moeder”

“Mijn moeder van 75 heeft haar uitnodiging bij jullie gemaakt (jullie stonden in de Enter). Omdat ze het zo makkelijk vond ben ik ook eens gaan kijken. En inderdaad, jullie kaartenmaker is heel eenvoudig! Ik verstuur nu met plezier veel kaarten via Kaartje2go. Veel succes, en gefeliciteerd met het predikaat KASSA's KEUZE!”

Mevrouw T. Fisscher

“Alle kaarten”

“Heel positief! Ik bestel er heel vaak kaarten! Ook onze trouwkaarten, bedankjes, geboortekaartjes en alle jaren de kerstkaarten. Nooit problemen, ze zijn supersnel en ze hebben een handige agenda en adresboek.”

Mama van Ivy, op Babybytes.nl

“Zoals altijd”

“Wat zijn onze kaartjes mooi geworden! En zoals altijd weer een prima service. Hartelijk dank hiervoor.”

Toos

“No time”

“Weinig tijd. Druk, druk, druk. Maar met kaartjes van Kaartje2go kan ik op afstand attent zijn. De originele kaartjes zijn binnen no time gepersonaliseerd op de bus. Ik heb er al veel leuke reacties op gekregen. HELEMAAL TOP.”

Nanda (via Facebook)

“Passende kaarten”

“Ik vind Kaartje2go een ideale oplossing om mijn kaarten te versturen. Vroeger liep ik eindeloos te zoeken naar een passende kaart voor een bepaald persoon en hier kan je elke kaart maken voor de desbetreffende persoon. En daarbij vind ik de kaarten die ik laat sturen door jullie van buitengewoon mooie kwaliteit.”

Met vriendelijke groeten, Carla (een zeer tevreden klant)

“Nooit meer anders”

“Ik was al heel enthousiast over de mooie kaartjes, maar nu ook over jullie klantvriendelijkheid. Ik zeg: Kaartje2go en nooit meer iets anders!!!!!”

Angela

“Aangename ervaring”

“Bedankt voor jullie geweldige service, precies wat jullie beloven. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. We zullen in de toekomst zeker meer gebruik van jullie product maken en vrienden en kennissen deelgenoot maken van onze goede ervaring met jullie. Ga zo door met dit zeer gebruiksvriendelijke product en klantvriendelijke benadering. Het was een aangename ervaring.”

Vriendelijke groeten, Greet

“Volgende keer”

“Wat een service!!! `s Middags besteld, de volgende dag keurig het pakketje in de brievenbus. Mooie kwaliteit en niet duur. Een volgende keer bestel ik hier zeker weer.”

Lia (via Facebook)

“Erg leuk”

“Ik vond het erg leuk om op deze manier een kaartje te versturen. Hartelijk dank en tot de volgende keer.”

Lenie

“Aangenaam verrast”

“Een tijdje geleden kreeg ik zelf een kaartje via Kaartje2go. Ik was aangenaam verrast. Leuke kaart en zo onverwacht. Dus jullie aanraden aan anderen zal ik zeker doen. Niet via Twitter e.d. maar gewoon op de ouderwetse manier, persoonlijk.”

Yvonne

“Perfecte kaartjes”

“Ik heb vorige week bedankkaartjes bij jullie besteld en laten printen en ik wil jullie even bedanken voor de perfecte kaartjes en de goede en snelle service. Ik zal jullie bij familie en kennissen zeker aanbevelen.”

Jose

“Mooie bedankkaarten”

“Vandaag hebben we onze bedankkaarten ontvangen. Ze zijn geweldig, zo mooi en snel. Super en nogmaals bedankt.”

Vriendelijke groet, Nico en Ina

“Mooie afsluiting”

“ik heb vandaag de bedankkaarten verstuurd n.a.v. het overlijden van mijn moeder. We hadden een mooie foto, gedicht en bedanktekst af laten drukken bij Kaartje2go en het zag er prachtig uit! Het was wel confronterend om die foto 130x in een envelop te doen, maar we sluiten het zo wel heel mooi af! Bedankt voor de nette, snelle levering!!!”

Monique (via Facebook)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9469 beoordelingen