Maak je kaart nóg leuker met een GRATIS videoboodschap

Wil je iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Een kaartje sturen is een attente manier om iemand te verrassen. Maar bij Kaartje2go kun je nog een stapje verder gaan. Je maakt je boodschap namelijk extra speciaal door een kaart met video te sturen. Dus grijp naar die camera en film meteen je persoonlijke videoboodschap. Ennn... actie!

Videoboodschap met je kaart meesturen? Zo werkt het:

In onze kaartmaker voeg je jouw video eenvoudig toe. Heb je je filmpje geüpload? Dan maken wij er een QR-code van, die je zelf een mooi plekje in de kaart kunt geven. De ontvanger scant de QR-code en voilà, je persoonlijke video wordt afgespeeld. Zo simpel is het!

Upload je video op de kaart
Plaats de QR code ergens op je kaart
Scan de QR code op je kaart
Bekijk de video op je kaart

Tip: Verstuur een persoonlijke videoboodschap van een bekend persoon.

Je kan natuurlijk een persoonlijke video-boodschap maken om iemand blij te maken, maar je zou ook een idool van de ontvanger kunnen vragen. Bijvoorbeeld een bekende Nederlandse atleet, actrice/acteur of een TV persoonlijkheid  Dat kan allemaal via Shoutout.vip.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van BN-ers die je op Shoutout.vip kan vinden:

Veelgestelde vragen over de kaart met video

Jazeker! We hebben alvast een aantal leuke video’s voor je klaargezet. Ideaal voor als je even geen inspiratie hebt. Je kunt video’s selecteren voor verjaardagskaarten en felicitatiekaarten. Kies in de kaartmaker voor ‘Videobericht’ in het rechtermenu. Klik vervolgens op ‘Kies uit de galerij’ en zoek een video uit die bij jouw boodschap past.

Jazeker! We weten dat niet iedereen een smartphone heeft en een QR-code kan scannen. Daarom vind je onder de QR-code een unieke link naar de video. Hiermee kom je op een pagina waar je de video alsnog kunt bekijken.

Alleen de ontvanger van je kaart kan de video bekijken. Hij of zij is tenslotte de enige die de unieke QR-code kan scannen. Andere mensen kunnen de video pas bekijken als de ontvanger de code deelt.

We bewaren je videoboodschap 6 maanden op onze website. Na deze periode wordt de video automatisch verwijderd. De QR-code werkt dan niet meer.

Het antwoord op deze vraag is een beetje technisch. Het limiet van een bestandsformaat is namelijk 1024MB (1GB). Voor een video van hoge kwaliteit komt dit neer op ongeveer 4 minuten. Genoeg tijd dus om alles uit de kast te trekken! Houd er wel rekening mee dat het uploaden van een grote video langer kan duren.

Ja, dat kan! We begrijpen dat niet iedereen een smartphone heeft. Daarom hebben we onder de QR-code op de kaart een link naar jouw video toegevoegd. Lukt het scannen van de code niet? Via de link kan de ontvanger je videoboodschap alsnog eenvoudig bekijken.

Hulp nodig?

Staat jouw vraag er niet bij, of wil je iets anders weten? Kijk dan eens bij alle meest gestelde vragen over video op een kaart. En natuurlijk helpt ons klanttevredenheidsteam je graag bij al je vragen!