Voorbeelden van onze valentijnskaarten

Op de dag van de liefde staan veel mensen stil bij de persoon waar ze van houden, dit kan je vriend, vriendin, moeder, vader of geheime liefde zijn. Laat de ander weten dat je gek op hem/haar bent met een persoonlijke Valentijnskaart. Wij laten je hieronder een aantal originele voorbeelden zien.

Geheime liefde

Slaat jouw hart al maanden sneller bij het zien van die ene man of vrouw? Weet je nog niet of de liefde wederzijds is maar wil je wel jouw gevoel met de ander delen? Dan kun je bij ons anoniem een Valentijnskaart versturen! Geef een hint waar de ontvanger jou van kan kennen of stuur een goede vriend of vriendin een anonieme kaart. Op de dag van de liefde kun je immers iedereen een goed gevoel bezorgen.

Picture perfect!

Dat jullie helemaal weg van elkaar zijn is ondertussen wel duidelijk! Jullie hebben samen al veel mooie foto’s als koppel verzameld. Voor Valentijnsdag kun je met deze foto’s een heel persoonlijk kaartje maken voor jouw geliefde. Voeg een mooie boodschap aan de binnenkant toe en de kaart is klaar voor verzending!

Valentijnskaart met een knipoog

Wat voor Valentijnskaart stuur je naar jouw vriend toe? De sommige mannen houden niet van te zoetsappige kaarten, daarom hebben wij een aantal leuke kaarten met een beetje humor verzameld. Verstuur deze vrolijke kaart om jouw liefdesverklaring op een luchtige manier over te brengen. Ook kaarten met teksten als ‘I am totally bananas for you’, of een simpel ‘fiet fieuw’ zijn populair om te verzenden.

Verras je vriendin!

Nog steeds helemaal verliefd op je vriendin? Verras haar dan met een mooie geïllustreerde kaart met leuke tekst. Met deze kaarten kun je nooit de mist in gaan, lieve teksten vallen immers bij alle vrouwen in de smaak. Bovendien brengt de tekst op de voorkant de belangrijkste boodschap al over, mocht je niet zo’n schrijver zijn ;)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11198 beoordelingen