Uitnodiging huwelijk 50, 25, 40 en 12.5 jaar getrouwd

De mooiste kaarten voor je jubileum huwelijk vind je bij Kaartje2go. Blader door onze unieke collectie. Stuur een uitnodiging om vrienden, familie en kennissen uit te nodigen voor het jubileumfeest. Viert een kennis een huwelijksjubileum? Dan is het extra leuk om het jubileumpaar extra in het zonnetje te zetten met een felicitatiekaart.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Overboeking
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1095 beoordelingen

Uitnodiging huwelijksjubileum maken? Voor een 25 jarig of 50 jarig huwelijksjubileum mag je je vrienden en familieleden best op een stijlvolle manier uitnodigen. En dat doe je eenvoudig met de Huwelijksjubileum uitnodigingen van Kaartje2go.

Uitnodiging Huwelijksjubileum ontwerpen

Op de Uitnodiging Huwelijksjubileum pagina van Kaartje2go vind je allerlei soorten kaarten. Je kunt hierbij altijd een eigen gemaakte foto toevoegen op de kaart. Bijvoorbeeld van de originele trouwdag! Daarnaast kun je teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor uitnodigingen) en leuke figuren plaatsen om je kaart te versieren. Bestel je voor 20:00 uur, dan versturen we de uitnodigingskaarten nog dezelfde (werk)dag.

Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Als je 12,5 jaar getrouwd bent, dan is dat natuurlijk heel knap. Een goede reden om dit huwelijksjubileum te vieren samen met familie en vrienden. We hebben daarvoor een mooie selectie huwelijksjubileum kaarten, speciaal voor uitnodigingen voor een Koperen huwelijksfeest.

Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Het zilveren huwelijk is ook een mooi moment om te vieren: 25 jaar getrouwd zijn betekent dat jullie 100 seizoenen bij elkaar zijn, 1300 weken om precies te zijn. Ook hiervoor hebben we speciale zilveren huwelijk uitnodigingen in ons assortiment.

Uitnodiging 40 jaar getrouwd

In 2010 was er een recordaantal 40-jarige bruiloften (73.000, volgens de CBS). 40 jaar getrouwd zijn betekent een Robijnen huwelijk van Smaragd. We hebben een aantal leuke uitnodigingen voor 40 jaar getrouwd feesten.

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Het gouden huwelijk is natuurlijk een mijlpaal. 50 jaar getrouwd zijn is natuurlijk heel erg knap en daarom hebben we daar ook een aantal leuke uitnodigingen voor in ons assortiment. 

Kaartje2go is meerdere keren als beste getest. Bovendien zijn de huwelijksjubileum-uitnodigingen van Kaartje2go vriendelijk geprijsd. Daarom gingen al meer dan 350.000 Nederlanders je voor! Ook de mooiste uitnodiging voor een huwelijksjubileum maak je zo, bij Kaartje2go! Wil je iemand feliciteren met het huwelijksjubileum? Kijk dan eens bij onze felicitatiekaarten huwelijksjubileum!