Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Uitnodiging bruiloft 50, 25, 40 en 12.5 jaar getrouwd

De mooiste kaarten voor je jubileum bruiloft vind je bij Kaartje2go. Blader door onze unieke collectie. Stuur een uitnodiging om vrienden, familie en kennissen uit te nodigen voor het jubileumfeest. Viert een kennis een huwelijksjubileum? Dan is het extra leuk om het jubileumpaar extra in het zonnetje te zetten met een felicitatiekaart.

Uitnodigingen voor jubileum bruiloft

Als je zoveel jaar getrouwd bent, dan is dat natuurlijk heel knap. Een goede reden om dit huwelijksjubileum te vieren samen met familie en vrienden. We hebben daarvoor een mooie selectie huwelijksjubileum kaarten, speciaal voor uitnodigingen voor als je 12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd bent.

Elk huwelijksjubileum heeft zijn eigen naam

Een huwelijksjubileum wordt niet alleen aangeduid met een getal, zoals 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar, Elk huwelijksjubileum heeft namelijk ook nog een aparte naam. Zo wordt het 12,5 jarig huwelijk het bronzen huwelijk genoemd. Het zilveren huwelijk wordt gevierd als je 25 jaar getrouwd bent. Als jullie 40 jaar getrouwd zijn, dan heet dat het robijnen huwelijk. Het gouden huwelijk is natuurlijk een mijlpaal, want 50 jaar getrouwd zijn is gewoon heel erg knap. 

Viert een kennis een huwelijksjubileum? Dan is het extra leuk om het jubileumpaar extra in het zonnetje te zetten met een van onze felicitatiekaarten huwelijksjubileum!

Terug naar boven