Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaarten sets in dezelfde huisstijl

Wil je de trouwkaarten, save the date kaarten, menukaartjes en bedankkaartjes in dezelfde mooie stijl maken? Wij hebben onze designers gevraagd om mooie sets te maken met een trouwkaarten huisstijl. Bekijk nu de trouwkaarten sets, vind een passend thema en vraag een GRATIS proefdruk aan.

Botanische bruiloftBotanische trouwkaarten
Fotocollage trouwkaartenFotocollage trouwkaarten sets
Sets met goudaccentGoudaccent
Minimalistische setsMinimalistische stijl
Stijlvolle setsStijlvolle sets
Sets met waterverfWaterverf trouwkaarten sets

Trouwkaarten sets

Gaan jij en je lover binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om jullie familie en vrienden op de hoogte te stellen. Met een trouwkaarten set kun je alle genodigden in dezelfde stijl de datum, het menu en meer doorgeven. Handig! Bestel de gratis proefdruk en ontdek de mogelijkheden. 

Trouwkaarten sets maken

Makkelijk en snel je eigen trouwkaarten set maken. Dat wil je toch ook? Voor je begint: maak een gratis Kaartje2go account aan. Zo profiteer je van leuke voordelen zoals ingelogde klantenkorting en een gratis proefdruk. Sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account en beheer je eigen online adresboek.

Trouwhuisstijl

Een trouwhuisstijl is een set kaarten met hetzelfde ontwerp. Er zijn een aantal mooie sets klaargezet door onze designers. Deze sets zijn gemaakt op basis van de laatste trends. Welke stijlen er zijn?

Deze sets kun je zelf bewerken, zelfs per kaartje. Wil je een net iets ander accent toevoegen op de menukaart? Geen probleem! Er zijn meer dan 600 kaarten beschikbaar in de grootste kaartencollectie van Nederland. Hoe ga jij je dierbaren verrassen?

Zelf een trouwkaarten set ontwerpen

Ga je liever zelf aan de slag met het maken van jouw trouwkaarten set? Dit kun je op verschillende leuke manieren aanpakken. Start met een blanco kaart en leef je helemaal uit met je eigen ontwerpen. Of zet een prachtige foto van jullie samen als achtergrond op de kaart via een fotokaart. Want jullie zijn natuurlijk een prachtig setje.

Veelgestelde vragen over trouwkaartensets

Je maakt zelf makkelijk en snel een leuke set trouwkaarten. Klik op het leukste kaartje in de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’. Upload een andere foto, voeg leuke kaders of figuren toe en schrijf je eigen tekst. De mogelijkheden zijn oneindig.

Ja, dat kan zeker! Zorg dat je ingelogd bent op je gratis account en kies tijdens het bestellen voor de gratis proefdruk. Je krijgt een mooi pakketje thuis met het kaartje plus een waaier met meer informatie over onze extra’s. Zo kun je rustig het kaartje een paar dagen bekijken. Gaat dit het ontwerp worden voor je trouwkaarten set? De kaartjes staan nog klaar in je account om direct besteld te worden. Handig!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.