Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaart met programma

Van het ontvangst tot de ceremonie en het afsluitende feest. Een bruiloft bestaat uit diverse onderdelen. Je gasten alvast een idee geven van hoe de grote dag eruit zal zien? Stuur ze een mooie trouwkaart met het programma erop.

Dagprogramma bruiloft maken

De dagindeling van een bruiloft maken is een beste klus. Je moet namelijk goed nadenken over wat de dag voor jullie geslaagd maakt. Misschien is dat een groots taartmoment, een uitgebreid vijfgangendiner of een feest met DJ tot in de late uurtjes. Daarnaast is het van belang rekening te houden met de standaard momenten. Haar en make-up laten doen neemt bijvoorbeeld al snel 2 uur in beslag. Ook zaken als reistijd tussen locaties vragen om de nodige minuten. Is het programma zo goed als rond? Dan kunnen de trouwkaarten met programma op de post.

❤️ Je favoriete ontwerpen opslaan? Maak een gratis account aan! ❤️

Samen een trouwkaart uitzoeken is soms best lastig. Om het iets eenvoudiger te maken, kun je je ontwerpen opslaan door op het hartje te klikken. Ze komen dan automatisch tussen je favorieten te staan. Slaap er een nachtje over en neem ze de volgende dag met een frisse blik onder de loep. Wist je trouwens dat je met een account ook een gratis proefdruk kan aanvragen en korting ontvangt op al je bestellingen? Scheelt weer in de portemonnee.

Dagprogramma kaarten voor een bruiloft

De meeste stellen sturen trouwkaarten met een programma alleen naar hun daggasten. Sommige kiezen voor een kaart met een tijdlijn, andere hebben een voorkeur voor een exemplaar met iconen of uitgeschreven tekst. Ook de stijlen van de trouwkaarten variëren, al zien we een voorkeur voor een bohemian look & feel. Van plan dezelfde trouwkaarten naar avondgasten te sturen, maar dan zonder programma? Een kopie is zo gemaakt. Ga naar je opgeslagen ontwerpen, druk op ‘Meer opties’ en selecteer ‘2e versie maken’. Haal het programma van de trouwkaart af en vervang het bijvoorbeeld door een foto of afbeelding.

Foliedruk trouwkaarten met programma

Bij Kaartje2go drukken we steeds vaker trouwkaarten met foliedruk af. Niet zo gek, want de glimmende elementen op een rustige achtergrond geven de trouwkaart met programma een luxe, exclusief en toch wat speels effect. 

  • Met name stellen die een moderne, klassieke of chique bruiloft plannen, kiezen voor een trouwkaart met goudfolie. Het glinsterende detail geeft het geheel net wat extra’s, zonder al te veel op te vallen. 
  • Ook trouwkaarten met zilver-, hologragisch- en koperfolie hebben een opvallende laag. Deze worden vaak besteld voor een botanische of bohemian bruiloft. Daarnaast past een koperkleur goed bij zowel een zomerse bruiloft als een huwelijk in de herfst. 

Trouwkaarten met foliedruk kosten trouwens iets meer tijd om te drogen. Daarom bezorgen we deze kaarten een dag later dan je van ons gewend bent.

Zelf een trouwkaart met dagprogramma ontwerpen

Onze designers vullen de collectie trouwkaarten met programma regelmatig aan. De kans is dus aanwezig dat je kaarten tegenkomt die je het liefst met elkaar zou combineren. Jammer genoeg hebben we geen toverstaf om dat voor je te regelen. Wel hebben we een online kaartmaker waarmee je eenvoudig zelf een trouwkaart met programma kunt maken. Kies voor een blanco trouwkaart of een fotokaart en laat elementen van je favoriete trouwkaarten erin terugkomen. Wil je bijvoorbeeld een mooie tijdlijn toevoegen? Volg dan deze stappen.

  • Open de online kaartmaker en selecteer ‘Figuur toevoegen’
  • Kijk tussen ‘Overig’ of zoek op ‘Lijn’ en kies een streep uit
  • Plaats deze horizontaal of verticaal op de kaart
  • Pas de lengte, breedte en kleur van de streep aan
  • Markeer bepaalde punten op de tijdlijn met hartjes, stipjes of een lijntje

Programma trouwkaarten bestellen & versturen

Ligt het programma van de bruiloft vast en is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Tijd om de trouwkaarten te bestellen en verzenden. Je kunt ervoor kiezen om de uitnodigingen rechtstreeks naar de genodigden te sturen of ze eerst thuis te ontvangen. In beide gevallen geldt: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Stellen die de trouwkaarten direct versturen hebben nergens meer omkijken naar. Ze hoeven slechts een adressenlijst te uploaden (tip: gebruik onze adresverzoeker) en een verzenddatum te kiezen; wij regelen de rest. Liever de trouwkaarten thuis ontvangen en ze zelf op de post doen of uitdelen? Bestel er leuke extra’s bij en maak de uitnodiging nog specialer. Vooral onze gekleurde enveloppen vragen erom geopend te worden.

Dagprogramma kaarten met korting

Hoe meer mensen er op de bruiloft komen, hoe duurder het wordt. Om stellen enigszins tegemoet te komen, geven we oplopende korting naarmate je meer trouwkaarten afneemt. Meer kaarten = dus meer korting. Vergeet niet om – voordat je je trouwkaarten bestelt – mee te doen aan onze win gratis trouwkaarten t.w.v. € 250 actie! Niet gewonnen? Niet getreurd. Elke deelnemer ontvangt sowieso 10 procent korting.

Veelgestelde vragen over trouwkaarten met programma

Een trouwkaart met dagprogramma is zo gemaakt bij Kaartje2go. Volg onderstaande stappen en bestel een gratis proefdruk om het resultaat te bewonderen.

🕐 Stap 1: kies één van de kaarten uit onze collectie trouwkaarten met programma

🕑 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker

🕒 Stap 3: voeg leuke foto’s of afbeeldingen toe (optioneel)

🕓 Stap 4: versier de trouwkaart met figuren als hartjes, stippen en pijltjes

🕔 Stap 5: zet praktische informatie en een leuke trouwtekst op de kaart

🕕 Stap 6: vermeld eventuele wensen wat betreft cadeaus

🕖 Stap 7: pas de grootte, vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan 

Wil je iets veranderen aan de trouwkaart, maar is dat niet mogelijk? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Onze designers kunnen wellicht aanpassingen maken.

Iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt – vaak de volgende werkdag al – een proefdruk van de kaart, samen met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Dit maakt het eenvoudiger om te beslissen of alles naar wens is en waarmee de trouwkaart nog meer tot z’n recht komt. Keuzes kunnen maken? Volg de stappen op de bijgevoegde flyer om de bestelling definitief te maken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.