Ervaringen met rouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Reactie via eKomi.nl”

“Wij hebben uit de collectie rouwkaarten zelf een rouwkaart voor onze overleden zus gemaakt en we zijn hier heel tevreden over. De kaarten werden snel verzonden en zagen er goed uit.”

Reactie via eKomi.nl

“Groetjes van Claudia”

“Ik heb de kaarten ontvangen, ze zijn heel mooi geworden. Dank jullie wel. Ook voor de goede service natuurlijk.”

Groetjes van Claudia

“Mvg, M. Brummer”

“Ik wil jullie nog even bedanken voor de moeite van vandaag. De rouwkaart is heel mooi geworden en ze zijn mooi op tijd de deur uit.”

Mvg, M. Brummer

“Met vriendelijke groet, Jelle”

“Bedankt dat jullie de moeite nemen om zo uitgebreid een persoonlijke reactie/antwoord te mailen. Dit wordt zeer gewaardeerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over jullie werkwijze en ik zal dan ook in de toekomst gebruik blijven maken van Kaartje2go.”

Met vriendelijke groet, Jelle

“Met vriendelijke groet, Kitty”

“Hartelijk dank voor het op tijd sturen van de kaartjes! Bedankt voor de goede en snelle service.”

Met vriendelijke groet, Kitty

“Vriendelijke groet, Hans”

“De zending kaarten is inmiddels binnen, het ziet er perfect uit. Dank!”

Vriendelijke groet, Hans

“Dank, Yvonne”

“De kaartjes zijn erg mooi geworden!”

Dank, Yvonne

“Met vr. groet, Ingrid en Hans”

“De kaarten waren er een dag later al en dat is super snel in Nederland. Wij hebben ook ervaringen met anderen, maar jullie leveren echt een perfecte service en de kaartjes zagen er uitstekend uit. Bedankt hiervoor en tot een volgende keer.”

Met vr. groet, Ingrid en Hans

“Met vriendelijke groet, Constance”

“Ik wil jullie bedanken voor de prachtige kaarten!! Snel, goed verzorgd, kortom prima! ! Ik heb geen Facebook, maar wil dit toch graag laten weten. ”

Met vriendelijke groet, Constance