Ga naar de inhoudGa naar het filter

Rouwkaart orchidee

De orchidee is een prachtige bloem voor op een rouwkaart. Ze staat symbool voor kracht, vriendschap en liefde en geeft rouwkaarten een stijlvolle uitstraling. Wil je een orchidee rouwkaart versturen? Kies een ontwerp uit onze collectie en maak er een mooie nagedachtenis van in onze kaartmaker.

Rouwkaart met orchidee

De orchidee is een tropische bloem met drie bladeren aan de boven- en onderkant. Ze staat bekend om haar lange, slanke steel en komt voor in het wit, geel, oranje, rood, roze, paars en blauw. Op onze rouwkaarten staan vooral orchideeën in het wit, roze en paars afgebeeld. De laatste twee kleuren worden vaak gekozen voor het afscheid van een vrouw. Liever een orchidee rouwkaart met een andere kleur? Op verzoek kunnen onze designers de ontwerpen iets aanpassen. Neem hiervoor contact op met ons klanttevredenheidsteam. 

Witte orchidee rouwkaart

De orchidee behoort met meer dan 30.000 soorten tot de grootste plantenfamilies ter wereld. De vlinderorchidee is de bekendste soort en staat afgebeeld op de meeste van onze rouwkaarten. Ook deze schoonheid komt voor in meer dan honderd verschillende kleuren, al gaat de voorkeur voor een rouwkaart vaak uit naar wit. De orchidee is trouwens niet de enige bloem met een witte kleur die te zien is op onze kaarten. Ook witte rozen en chrysanten staan vaak afgebeeld op onze rouwkaarten, bedankkaarten, condoleancekaarten en sterkte kaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.