Ga naar de inhoud
enveloppen

Enveloppen bij Kaartje2go

Voor het versturen van jouw kaartjes heb je ook enveloppen nodig. Daarnaast maakt een mooie gekleurde enveloppe jouw bestelling ook nog eens helemaal af, bijvoorbeeld bij geboortekaartjes.

Bestel je een pakketje dubbele kaarten, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, dan krijg je daar enveloppen bij. Bij Kaartje2go heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 11 verschillende kleuren, namelijk: wit, natuurlijk (gerecycled papier), rood, blauw, roze, grijs, kraft (gerecycled papier), goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze. 

De enveloppen zijn altijd net iets groter dan de kaarten die je hebt besteld. 

Gratis witte enveloppen

Bij Kaartje2go krijg je bij jouw pakketje dubbele kaarten, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, altijd gratis witte, geheel blanco enveloppen. Wanneer je het pakketje kaarten dan ontvangen hebt, kan je gelijk beginnen met het adresseren van de kaarten. Hartstikke makkelijk!

Gekleurde enveloppen voor €0,29

Naast de gratis witte enveloppen is het ook mogelijk om andere kleuren enveloppen te bestellen wanneer je een pakketje kaarten bestelt. 

De kleuren natuurlijk (gerecycled papier), blauw, roze, grijs, rood en kraft (gerecycled papier) kosten €0,29 per enveloppe. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe enveloppe als er een jongen is geboren en een roze enveloppe als er een meisje is geboren.

De parelmoer enveloppen (goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze) kosten €0,39 per enveloppe. Deze enveloppen geven jouw kaartje een extra luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor gouden enveloppen bij je uitnodigingen of trouwkaarten. 

Gekleurde enveloppen bij kaarten

Enveloppen vooraf bestellen

Je bestelt de enveloppen vooraf via deze link: www.kaartje2go.nl/enveloppen

Je kiest uit 11 kleuren: wit, rood, natuurlijk (gerecycled papier) blauw, roze, grijs, kraft (gerecycled papier), goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze. We rekenen €2,95 verzendkosten voor een pakketje enveloppen.

​Voor de witte enveloppen betaal je €0,29 en voor de andere enveloppen, behalve parelmoer, €0,58. De parelmoer enveloppen kosten €0,78 per stuk. Het betaalde bedrag ontvang je terug als je de kaarten bestelt. De witte enveloppen zijn uiteindelijk gratis, de parelmoer enveloppen €0,39 en voor de andere enveloppen betaal je dus €0,29 per envelop.

Hoe werkt het? 

  • Log in op jouw account. Zorg ervoor dat je altijd met hetzelfde account ingelogd bent.
  • Je bestelt de enveloppen vooruit.
  • Je ontvangt een actiecode in de verzendbevestiging.
  • Vul de actiecode in het winkelmandje in bij de bestelling van de kaarten.
  • Het bedrag van de enveloppen wordt als korting verrekend.

Sluitzegels bij je enveloppen

Bestel bij je enveloppen ook prachtige sluitzegels voor een kleine aanpassing met een groots effect. Naast het kiezen van een envelop in jouw favoriete kleur, kun je ook mooie stickers voor op de envelop uitzoeken. Plak de zegels op de envelop van je geboortekaartjes of trouwkaarten om ze nog unieker en persoonlijker te maken.

Meer informatie over sluitzegels

Sluitzegels voor bij je persoonlijke kaart en envelop

Adresstickers voor op je enveloppen

Je kaart verstuur je in stijl met een mooie adressticker op de envelop. Kies een mooi ontwerp die bij jouw kaartje en envelop past en kies de adressen uit je adresboekje. Wij drukken de adressen op de adresstickers en sturen ze naar je toe, zodat je ze alleen nog maar op de enveloppen hoeft te plakken. Je hebt ook de mogelijkheid om adresstickers zonder adres te bestellen.

Adresstickers bestellen

adressticker

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.