enveloppen

Enveloppen bij Kaartje2go

Voor het versturen van jouw kaartjes heb je ook enveloppen nodig. Daarnaast maakt een mooie gekleurde enveloppe jouw bestelling ook nog eens helemaal af, bijvoorbeeld bij geboortekaartjes.

Bestel je een pakketje dubbele kaarten, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, dan krijg je daar enveloppen bij. Bij Kaartje2go heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 5 verschillende enveloppen, namelijk: wit, blauw, roze, grijs en kraft. 

De enveloppen zijn altijd net iets groter dan de kaarten die je hebt besteld. 

Gratis witte enveloppen

Bij Kaartje2go krijg je bij jouw pakketje dubbele kaarten, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, altijd gratis witte, geheel blanco enveloppen. Wanneer je het pakketje kaarten dan ontvangen hebt, kan je gelijk beginnen met het adresseren van de kaarten. Hartstikke makkelijk!

Gekleurde enveloppen voor €0,25

Naast de gratis witte enveloppen is het ook mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen wanneer je een pakketje kaarten bestelt. Voor gekleurde enveloppen betaal je per enveloppe €0,25. Je kan kiezen uit 4 kleuren: blauw, roze, grijs en kraft. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe enveloppe als er een jongen is geboren en een roze enveloppe als er een meisje is geboren.

Enveloppen vooraf bestellen

Je bestelt de enveloppen vooraf via deze link: www.kaartje2go.nl/enveloppen

Je kiest uit 5 kleuren: wit, blauw, roze, grijs en kraft. We rekenen €4,95 verzendkosten voor een pakketje enveloppen.

​Voor de witte enveloppen betaal je €0,25 en voor de gekleurde enveloppen €0,50. Het betaalde bedrag ontvang je terug als je de kaarten bestelt. De witte enveloppen zijn uiteindelijk gratis en voor de gekleurde enveloppen betaal je dan dus €0,25 per gekleurde enveloppe.

Hoe werkt het? 

  • Log in op jouw account. Zorg ervoor dat je altijd met hetzelfde account ingelogd bent.
  • Je bestelt de enveloppen vooruit.
  • Je ontvangt een actiecode in de verzendbevestiging.
  • Vul de actiecode in het winkelmandje in bij de bestelling van de kaarten.
  • Het bedrag van de enveloppen wordt als korting verrekend.

Sluitzegels bij je enveloppen

Bestel bij je enveloppen ook prachtige sluitzegels voor een kleine aanpassing met een groots effect. Naast het kiezen van een envelop in jouw favoriete kleur, kun je ook mooie stickers voor op de envelop uitzoeken. Plak de zegels op de envelop van je geboortekaartjes of trouwkaarten om ze nog unieker en persoonlijker te maken.

Bekijk hier alle sluitzegels