Ga naar de inhoud

Teksten voor de kinderfeestjes uitnodiging

Op zoek naar een uitnodiging kinderfeestje tekst? Wij hebben hele leuke teksten voor een uitnodiging kinderfeestje! Je kan de tekst heel gemakkelijk kopiëren door de tekst te selecteren en dan te kopiëren. In de kaartmaker plak je de tekst en pas je de grote, kleur en lettertype aan. Zo maak je de leukste uitnodigingen, zowel voor een jongen als een meisje. Veel plezier met het maken van je kaart!

Gratis proefdruk kinderfeestje

Babytijd is omgevlogen

Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Maar mijn babytijd is echt omgevlogen. DAG DATUM word ik dreumes en is het de dag dat ik mijn allereerste verjaardag vieren mag! Papa en mama zullen alles mooi versieren. Komen jullie ook om het met mij mee te vieren?

Kinderfeestje - ik ben jarig

Neem je een feesthoed mee, een toeter en een cadeau? Dan zorgen wij voor het lekkers, want ik ben jarig, dat zie je zo!

Mijn feestje

Beste NAAM, DATUM ben ik LEEFTIJD geworden! Ik zou het leuk vinden als je DATUM tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP op mijn feestje komt. Je papa en/of mama zijn ook welkom! Als je niet kunt komen, wil je dit dan even laten weten? Hopelijk tot DATUM! NAAM ADRES TELEFOON

Uitnodiging 1 jaar

UITNODIGING Op DATUM word ik 1 jaar en dat willen mijn papa, mama, broertje en ik natuurlijk vieren. Op DATUM ben je welkom tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Laat je even weten als je niet komt? Liefs NAAM KIND ADRES: PLAATS TELEFOONNUMMER

Verjaardag 1 jaar

Op DATUM Vier ik een heel groot feest, Om te laten weten, Dat ik baby ben geweest. Er staat 1 kaarsje op de taart, En het huis is mooi versierd, Want dat ik daarna een peuter ben, Wordt met jullie samen gevierd. Wil je dit moment met ons delen, Met een hapje, een drankje, En veel plezier, Kom dan op DATUM, vanaf TIJDSTIP naar hier! Kusje van NAAM KINDJE

Verjaardag kind 3 jaar

Drie jaar oud, en al zo wijs. Daarom een verjaardagsfeestje, ik trakteer op ijs!

Verjaardag kind 8 jaar

Acht jaar oud, en zeven voelde zo vertrouwd. Toch ben ik blij, want ook taart en cadeaus horen erbij!

Ik ben alweer acht!

Ik ben alweer acht! Hier heb ik een jaar lang op gewacht. Kom je het met me vieren?

Kinderverjaardag

Als je LEEFTIJD bent... * krijg je heel veel knuffels! * kun je de kaarsjes helemaal zelf uitblazen! * zijn de cadeautjes veel belangrijker dan de visite! * mag je er 'n lekkere puinhoop van maken! * en daarna in slaap vallen! ...want je ouders ruimen wel op!

Mijn feestje komt eraan

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Uitnodiging Kinderfeestje 4 jaar

Hoera, ik mag eindelijk naar school! Op DATUM word ik namelijk vier jaar! Kom jij dit samen met mij vieren? Op DATUM geef ik ter ere van mijn verjaardag een feestje. Je bent dan van harte welkom tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Mama heeft mijn verlanglijstje bij de hand voor vragen. Dikke knuffel, NAAM

Verjaardag kind 1 jaar

Alweer een jaar ter wereld, het mooiste kindje van allemaal. Komen jullie dit met ons vieren?

Verjaardag kind 4 jaar

Ik word alweer vier! Dat wordt een feestje, vol plezier. Kom jij ook bij mij langs, om het te vieren? Dan gaan we met z'n allen de kamer versieren!

Wil jij ook een leuke dag beleven (7 jaar)

Op DATUM word ik alweer zeven, daarom wil ik een feestje geven! Wil jij ook een leuke dag beleven? Kom dan op mijn feestje!

Kaarsje uitblazen

Hallo daar, DATUM, het zal jullie verbazen, mag ik alweer AANTAL kaarsje(s) op mijn taart uitblazen. Daarom is het DATUM, vanaf TIJDSTIP feest voor groot en klein en mag je blijven spelen totdat we er moe van zijn. Maar dan is het nog niet gedaan met de pret. Want het leukste is, moet je weten jullie mogen ook een hapje blijven eten!

Kom je op mijn kinderfeest

Kom je op mijn kinderfeest? Je krijgt spijt als je niet bent geweest! We krijgen taart en spelen spelletjes, en om TIJDSTIP is het weer welletjes!

Tekst kinderfeest uitnodiging

Op DATUM ben ik jarig, dan word ik al LEEFTIJD! Kom jij dit met mij vieren? Mijn feestje begint om TIJD, bij mij thuis. Je wordt thuisgebracht!

Uitnodiging kinderfeestje 7 jaar

Voor het eerst in mijn leven, word ik vandaag zeven. Omdat dit ook de laatste keer is, mag je me best een cadeautje geven!

Verjaardag kind 2 jaar

Twee jaar oud ben ik alweer. Kom je langs om dit te vieren?

Verjaardag kind 7 jaar

Hoera, ik word alweer zeven! Wat betekent dat? Dat heel veel kinderen mij een cadeautje geven. Nu wil ik jou graag wat vragen: Wil jij ook op mijn feestje komen opdagen? We gaan dan lekker taart eten, en hoe lang je blijft mag je helemaal zelf weten!

Uitnodiging kinderfeestje.

Hó, zeg, wacht eens even! Ik ga gauw een feestje geven. Want echt, ik word al …. jaar . Dat vieren we …… met elkaar. Met spelletjes, muziek en taart. Daarom krijg jij deze kaart. Ik hoop dat je zult komen, dan. laat je weten of je kan? (Maria Riksten-Brouwer)

Bestel nu een proefdruk van de uitnodigingskaartjes

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.490 beoordelingen