Wij willen ook over twintig jaar nog een witte kerst kunnen vieren en een gekke kersttrui aan kunnen in plaats van een t-shirt. Daarom zijn al onze kaarten duurzaam. Dus onze kerstkaarten ook! 

Daarmee bedoelen we dat de kaarten vanaf het begin van de productie tot aan de bezorging bij jou thuis zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd en verzonden:

  • Jouw persoonlijke kerstkaarten worden gedrukt in een CO2-neutrale drukkerij.
  • Papier voor de kaarten en de enveloppen komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van het FSC-keurmerk.
  • Verpakkingen voor de verzending van de kaarten zijn gemaakt van 100% gerecycled karton.
  • Voor de bezorging investeren wij in het project Groene Post van PostNL.
  • Leuk weetje: met elke bestelling draag je bij aan het planten van bomen in ons Kaartje2go bos! 

Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor de papiersoort Luxe Gerecycled en de gerecyclede enveloppen natuurlijk of kraft, voor een 100% eco kerstkaart.

Loop een blokje om voor je kerstkaarten
In de winter is het heerlijk om binnen bij de kachel te zitten. Maar als je dan toch naar buiten moet, waarom dan niet om je kerstkaarten lopend of met de fiets op te halen bij een PostNL-punt. Dit scheelt maar liefst 17 procent in de CO2-uitstoot voor de bezorging! Bezorg je de kaarten zelf ook nog lopend of op de fiets, dan ben je helmaal goed bezig.

Wil je meer weten over wat Kaartje2go doet op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld over ons bos? Kijk dan even op onze pagina over duurzaamheid, daar vertellen we je er alles over!

eerste kerstkaart cadeau