Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Welke postzegel op kerstkaart?

Bij het versturen van kerstkaarten heb je in de winkel keuze uit reguliere postzegels en de goedkopere Decemberzegels. Bestel je bij Kaartje2go en laat je de kaarten door ons versturen, dan betaal je het tarief van de Decemberzegels EN profiteer je tegelijk ook van de standaard levertijd.

Wat zijn Decemberzegels?

Decemberzegels zijn speciale postzegels voor je kerst- en nieuwjaarskaarten. De zegels zijn goedkoper dan reguliere postzegels, maar hebben ook een langere bezorgduur. Meestal duurt het 3 à 4 werkdagen voor je kaartje aankomt. Dit is bij reguliere postzegels 1 à 2 werkdagen. Met de Decemberzegels verstuur je jouw kerstkaarten tussen 5 november 2018 en 5 januari 2019 tegen een verlaagd tarief.

Decemberzegels:

  • Lager tarief
  • Bezorgduur 3 à 4 werkdagen
  • Kerstkaarten tot 50 gram (normaal 20 gram)
  • Bestemming binnen Nederland
  • Buitenlandse bestemmingen: 2 Decemberzegels

Snelle bezorging, tegen het Decemberzegeltarief

Wij willenjouw post zo snel mogelijk bezorgen, daaromgebruiken wij geen Decemberzegels. Wel bieden wij het lagere decemberzegel tarief in de periode dat Decemberzegels verkrijgbaar zijn. Zo worden je kaarten sneller bezorgd, maar profiteer je wel van het voordelige tarief. Dat is de service van Kaartje2go.

Heb je je kerstkaarten als pakketje thuis laten bezorgen en wil je de kaarten graag met Decemberzegels versturen? Houd er dan rekening mee dat de kerstkaart niet zwaarder mag zijn dan 50 gram en een bestemming moet hebben binnen Nederland. Bij verzending naar het buitenland, kan je 2 decemberzegels plakken (wereldwijd).

Maak en bestel de eerste kaart gratis