Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaart maken via de app van Kaartje2go

Het maken van kerstkaarten kun je makkelijk en snel via onze app doen. En het is nog leuk ook! Download de app gratis in de App-store door daar te zoeken op onze naam: Kaartje2go. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS apparaten. In een handomdraai maak je een leuk kerstkaartje waarmee je je dierbaren blij maakt deze kerst.

Voordelen van de Kaartje2go app

Een kerstkaart maken via onze app kent een aantal leuke voordelen:

  • Makkelijk vanaf je telefoon of tablet een kerstkaartje maken.
  • Ontvang notificaties van je eigen kalender op je telefoon.
  • Blijf op de hoogte van kortingen en acties.
  • Je digitale adresboek altijd bij de hand.

Hoe stuur je een kerstkaartje via de Kaartje2go app?

Verras je familie en vrienden met een leuke kerstkaart via de app van Kaartje2go. Scroll op je telefoon of tablet door de galerij van de kerstkaarten. Filter op verschillende stijlen of thema’s, zoals een grappig, botanisch of een modern kerstkaartje. Je kan ook kiezen voor gezellige kerstfiguren zoals een engel of leuke dieren zoals een kat of een alpaca. Bewerk vervolgens het kaartje in de kaartmaker door leuke figuren toe te voegen en een persoonlijke kersttekst te schrijven. Bestel de gratis proefdruk of verstuur direct je kerstkaarten via de Kaartje2go app. 

Waar kan ik de Kaartje2go app downloaden?

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Lees meer over onze kerstkaarten informatie, over onze app of neem contact op met onze medewerkers van klanttevredenheid. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.