Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodigingen voor een 30 jarig jubileum

Binnenkort alweer drie decennia getrouwd? Haal de bubbels maar uit de koelkast, want dat vraagt om een feestje! Met een mooie uitnodiging laat je de gasten weten waar en wanneer ze welkom zijn. De mooiste uitnodigingen voor een 30 jarig jubileum maak je zelf, met een klein beetje hulp van Kaartje2go.

Een parelen bruiloft: 30 jaar getrouwd

Veel getrouwde stellen pakken groots uit als ze 25 jaar getrouwd zijn. Na het koperen huwelijk bij 12,5 jaar is dit namelijk de eerste grote mijlpaal. En als een paar 50 jaar getrouwd is? Dan wordt er pas echt flink uitgepakt. Maar 30 jaar getrouwd zijn is natuurlijk ook hartstikke bijzonder! Je relatie glanst en staat stevig, vandaar ook de bijnaam ‘parelen bruiloft’. Ook jullie 30 jarig jubileum vieren? Kies een kaart met ‘30 jarig jubileum’ uit onze collectie of neem onze andere jubileumkaarten onder de loep en pas het aantal jaren naar 30 aan.

Strooi met confetti en ontpop de champagne

Ieder stel is anders. Daarom hebben onze designers jubileumkaarten gemaakt in uiteenlopende stijlen. Van klassieke, ingetogen kaarten met bloemen tot moderne exemplaren met gouden confetti. Tussen al deze ontwerpen zit vast een kaart die jullie beide aanspreekt. Van plan een mooie foto op de uitnodiging te plaatsen? Kies voor een jubileumkaart met ‘Eigen foto’ en plaats het kiekje op de voorkant. Hiermee geef je de uitnodiging voor jullie 30 jarig jubileum een persoonlijk tintje. 

Stralende uitnodigingen voor jullie 30 jarig jubileum

Op zoek naar een bijzondere uitnodiging die – net als jullie zelf – warmte en geluk uitstraalt? Onze jubileumkaarten met foliedruk hebben een glimmende gouden, zilveren, koperen of holografische laag, waardoor bepaalde elementen extra opvallen en mooi glinsteren in het licht. Benieuwd welke jubileumkaarten wij van foliedruk kunnen voorzien? Kies bij Jubileumjaren voor ‘Aanpasbaar’ en onder Foliedruk voor je favoriete kleur. De bezorging van deze kaarten gebeurt een dag later dan je gewend bent. De laag vraagt namelijk om een dag droogtijd.

Vind de perfecte uitnodiging voor jullie 30-jarig jubileum

Onze collectie aan het doorspitten naar een jubileumkaart met goudfolie of een trendy uitnodiging die liefde uitstraalt? Met ons handige filtermenu is de perfecte uitnodiging zo gevonden. Selecteer de stijlen, thema’s of kleuren die je aanspreken en ontdek welk van onze 30 jarig jubileum uitnodigingen aan al je wensen voldoet. Tip: zet het aantal Jubileumjaren op ‘Aanpasbaar’ voor meer resultaten.

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan

Je favoriete ontwerpen opslaan, gratis proefdrukken aanvragen en sparen voor korting op kaarten. Klanten van Kaartje2go profiteren van vele voordelen, daar maken we geen geheim van. Ook een account aanmaken? Dat is geheel gratis en zo gepiept.

Zelf een uitnodiging 30 jaar getrouwd ontwerpen

In 30 jaar hebben jullie een hoop meegemaakt. Je kent elkaar als geen ander en hebt een band die niet te evenaren is. Een jubileumkaart vinden die dit alles weerspiegelt is dan ook best een opgave. Je kunt natuurlijk een bestaand ontwerp naar wens aanpassen, maar een geheel eigen uitnodiging maken is misschien nog wel leuker. Kies voor een blanco kaart of fotokaart als canvas en gebruik de tools uit onze kaartmaker om er een meesterwerk van te maken voor jullie 30 jarig jubileum.

Hoe maak ik een uitnodiging voor 30 jaar getrouwd?

Waar een 30 jarig jubileum een lange periode op zich laat wachten, is een uitnodiging zó gemaakt. Kies je favoriete ontwerp uit onze collectie en klik op ‘kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen. Hiermee kun je eenvoudig:

💕 Elementen vergroten, draaien en verplaatsen.

💕 Jubileum teksten aanpassen, verwijderen en toevoegen.

💕 De opmaak veranderen: een andere kleur, lettertype of achtergrond.

💕 De kaart versieren met mooie kaders of toepasselijke figuren.

💕 Een lieve en leuke foto toevoegen.

Uitnodigingen jubileum 30 jaar bestellen

Is de gratis proefdruk van de jubileumkaart helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het definitief maken van de bestelling. Geef de benodigde aantallen aan ons door en vertel ons waar ze heen mogen: ons team regelt de rest.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, iedereen met een Kaartje2go account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt de proefdruk vaak de volgende dag al, samen met een waaier van papiersoorten en envelopkleuren. Hiermee kun je eenvoudig zien welke kleuren en texturen het best bij de uitnodiging passen. Besloten welke extra’s het best matchen? Bekijk de bijgevoegde flyer voor de vervolgstappen.

Extra’s om je jubileum uitnodigingen nog mooier te maken

Naast luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen hebben we nog meer extra’s in ons aanbod om uitnodigingen te laten stralen. Plak bijvoorbeeld een sluitzegel op de envelop als kers op de taart. Ook een adressticker vormt een mooie finishing touch.

Meer uitnodigingen = meer korting!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom geven we oplopende korting naarmate je meer uitnodigingen bestelt. Vergeet trouwens niet om in te loggen. Onze klanten bouwen bij elke bestelling bonuspunten op die ingewisseld kunnen worden voor extra korting.

Uitnodigingen 30 jarig jubileum versturen

Je bent aangekomen bij de laatste stap van het bestelproces: het kiezen van de gewenste verzendmethode. Direct versturen of thuis ontvangen? Voor welke optie je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

📭Voordelen direct versturen

Kies je voor direct versturen? Dan hoef je alleen maar de adressen van de genodigden in te voeren. Dit kan zowel handmatig als door een Excel-bestand te uploaden. Ontbreken er nog enkele adressen? Stuur de genodigden een digitaal adresverzoek. Wanneer het overzicht compleet is, hoef je alleen nog maar een gewenste verzenddatum te kiezen en… done!

📭 Voordelen thuis ontvangen 

Een jubileumkaart verdient een speciale verpakking. Iets wat zo voor elkaar is met onze enveloppen, adresstickers en sluitzegels. Kies voor ‘thuis ontvangen’ en de bezorger doet zowel de kaarten als extra’s in jouw brievenbus. De jubileum uitnodigingen gereed gemaakt voor verzending? Strooi nog wat confetti in de envelop voor een feestelijk effect.

Bedankt dat je bij ons 30-jarig jubileum bent

De dag van jullie jubileum is aangebroken en de brievenbus zit boordevol felicitatiekaarten voor jullie 30 jarig huwelijksjubileum. Zo fijn om te zien dat er zoveel mensen aan jullie denken! Het gros hiervan komt naar het feest toe, iets waar je enorm dankbaar voor bent. Wil je ze dit op het hart drukken? Geef ze een lieve bedankkaart mee naar huis en laat weten dat je hun komst en vriendschap waardeert.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.