Ga naar de inhoud

Jubileumkaarten 10 jaar getrouwd

Maak zelf de mooiste kaarten voor een 10-jarig jubileum bij Kaartje2go. Van een 10-jarig huwelijk tot een 10-jarig dienstverband, je vindt bij ons altijd de perfecte kaart om jullie liefde te vieren. Voeg je eigen foto toe en ontwerp zelf een originele jubileumkaart.

Jubileumkaarten voor 10 jaar getrouwd

Een originele uitnodiging voor een jubileum maken is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. We hebben hele leuke kant-en-klare jubileumkaarten, maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen.

10 jarig huwelijk

Ben je 10 jaar getrouwd? Maak eenvoudig je eigen unieke jubileumkaart. Gebruik een eigen foto, of kies een uitnodiging uit onze kaartengalerij. Je voegt eenvoudig je eigen teksten (kijk ook eens bij onze jubileum teksten) en foto's toe aan je kaart.

Tinnen jubileum

Elk jubileum heeft zijn eigen naam. Wanneer iemand 10 jaar getrouwd is of 10 jaar in dienst is, dan noem je dat een tinnen jubileum. Vaak wordt er een feest gegeven om het tinnen jubileum te vieren. De jubilaris nodigt zelf de gasten uit of de vrienden, familie of collega's organiseren een feestje. Natuurlijk moeten alleen de gasten nog uitgenodigd worden. Kaartje2go heeft hele leuke kaarten om de gasten uit te nodigen voor het jubileum.

Gaan jullie zelf binnenkort trouwen? Kijk dan eens bij onze trouwkaarten!

Een eigen uitnodiging maken zorgt ervoor dat het kaartje nog persoonlijker en leuker wordt. En in een paar simpele klikken heb je je eigen kaartje gemaakt. Hoe dit werkt? Kijk maar:

  1. Klik op het mooiste kaartje in de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg een foto, symbolen en kaders toe en geef ze een mooie plek op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke uitnodiging tekst of een mooie anekdote over iets dat jullie als echtpaar beleefd hebben.
  4. Verstuur direct de kaartjes of vraag de gratis proefdruk aan.

Tip: Ontdek de leukste teksten voor een jubileum uitnodiging. Je kopieert ze zo op de kaart.

Uitnodigingen 10 jaar getrouwd bestellen

Yes! Het is gelukt en je hebt een prachtig kaartje gemaakt. Nu is het tijd om ze te gaan bestellen.

Ja, dat kan zeker! Log in op je gratis account en bestel de gratis proefdruk. Ontvang een mooi pakketje thuis met jullie uitnodiging én een handige waaier. Hierin vind je meer informatie over de leuke extra’s zoals luxe papiersoorten, envelopkleuren, sluitzegels en adresstickers. Zo kun je de uitnodiging nog specialer maken.

10 jaar getrouwd uitnodigingen met korting

Als ingelogde klant ontvang je een stapelkorting. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Onze tip is dan ook om voor de zekerheid wat extra kaartjes te bestellen. Het kan zomaar gebeuren dat je per ongeluk wat mensen vergeet uit te nodigen. Je blijft met je Kaartje2go account ook op de hoogte van leuke aanbiedingen via onze nieuwsbrief. Wie wil dit niet? 

Uitnodigingen 10 jarig huwelijk versturen 

De laatste stap is het versturen van je prachtige uitnodigingen. Je wil de uitnodiging natuurlijk zo snel mogelijk versturen naar jullie familie en vrienden. Welke mogelijkheden zijn er?

Direct versturen 

Rond de bestelling af en kies voor direct versturen. Vraag met de adresverzoeker eenmalig de adressen van je geliefden op met een linkje. Ze blijven in je adresboek staan, handig voor een volgende verjaardag of beterschapswens. Wij regelen samen met PostNL de verzending. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden.

Thuis ontvangen

Verstuur de kaartjes naar je eigen adres en ontvang ze in een mooi pakketje thuis. Zo kun je de kaartjes zelf in een envelop doen en er eventueel een mooie adressticker op plakken. Zo springt jullie kaartje er zeker uit op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.