Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

 • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
 • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Voorbeeld geboortekaartje

De mooiste geboortekaartjes maak je zelf, bij Kaartje2go!

Hieronder vind je voorbeelden van geboortekaartjes die gemaakt zijn door onze bezoekers. 

Wist je dat al meer dan 12.000 aanstaande ouders hun geboortekaartje bij Kaartje2go hebben gemaakt? Hieronder zie je vooral geboortekaartjes met een eigen foto. De collectiekaarten kun je gewoon in de collectie geboortekaartjes bekijken. We hopen dat er een origineel en inspirerend voorbeeld geboortekaartje voor je bijzit!

 • Geboortekaartje met naamtreintje

  Geboortekaartje met naamtreintje

  Je hebt bij Kaartje2go de meeste vrijheid om je eigen persoonlijke kaart op te maken. 
  Zo kun je met eigen letters bijvoorbeeld een naamtreintje samenstellen! Uniek in Nederland
  Je kunt op deze manier een geboortekaartje maken met eigen foto, en ook met een kaart uit de collectie aan de slag.
  Het is even puzzelen, passen en meten, maar dan heb je ook wel een unieke eigen kaart!
  De treinletters vind je onder Figuren in de kaartmaker. En je kunt ook aan de binnenkant van de kaart aan de slag met de letters.
  En je kunt ook werken met waslijntjes!

 • Geboortekaartje Eens iets anders

  Eens iets anders...

  Doe het eens anders dan alle anderen, maak een geboortekaartje van je zwangere buik!
  Deze klant heeft een mooie foto laten maken van haar zwangere buik en de toekomstige grote zus. Origineel en eenvoudig tegelijk. Zodra je de foto hebt kun je hem uploaden in de kaartenmaker van Kaartje2go en kun je er nog een kader of een tekst bijvoegen. Verras iedereen met jouw bijzondere geboortekaartje!

  Kaartje2go is daarbij een veilige keuze om geboortekaartjes te bestellen. De Consumentenbond zegt het volgende over Kaartje2go: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'.

 • Fotokaart effect geboortekaartje

  Foto met effect

  Dankzij de Fotostudio van Kaartje2go is het nu mogelijk om je foto's aan te passen en effecten mee te geven. Ga naar de Fotostudio en upload de mooiste foto van je pasgeboren baby. Bewerk deze bijvoorbeeld net als de ouders van Sem en Lynn hebben gedaan. Een heel creatief effect met één druk op de knop! Iedereen kan het. 

  Kaartje2go is een verstandige keuze aldus de Consumentenbond: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'. Goede keus dus!

 • Adoptiekaart

  Adoptiekaart

  Laten weten dat je nu bij de familie hoort is natuurlijk ook nodig als je bent geadopteerd! Ook hierin zijn de mogelijkheden oneindig. Iedereen is nieuwsgierig hoe het nieuwste gezinslid eruit ziet en een fotokaart biedt hierin uitkomst. Neem bijvoorbeeld een foto van de aankomst en laad deze in de kaartjesmaker van Kaartje2go en voeg nog tekst of een figuur toe. Eenvoudig en snel een originele kaart!

 • Geboortekaartje Hoera, een baby!

  Hoera, een baby!

  Hoera! Jullie verwachten een kindje en zijn vast al druk met alle voorbereidingen, daar hoort het geboortekaartje natuurlijk ook bij. Gelukkig zorgt Kaartje2go ervoor dat je hier helemaal niet lang mee bezig hoeft te zijn. Geen dikke voorbeeldboeken doorspitten voor een leuk en origineel kaartje! Kies een leuk ontwerp van de website of upload je eigen foto. Simpel en toch origineel. 
  Zoals je ziet kunnen zelfgemaakte kaartjes er heel stijlvol uitzien. De ouders van Naomi waren totaal niet handig met computers en toch hebben ze het voor elkaar gekregen dit kaartje te maken met de kaartenmaker van Kaartje2go. Eenvoudig en snel! Wat ga jij ervan maken?

 • Geboortekaartje met vrolijk kader

  Vrolijk kader en klaar!

  Geboortekaartjes met een eigen foto zijn erg populair onder onze klanten, en dat is niet zo gek! De klanten krijgen veel positieve reacties van de ontvangers. Het is natuurlijk leuk om alvast een foto van de baby te zien en origineler kan bijna niet! 
  Hou je erg van vrolijke kaarten? Ook dat kan! Kies één van de kleurige kaders uit de kaartenmaker en plak die over de foto. In een paar seconden heb je een origineel en vrolijk geboortekaartje.

 • Geboortekaartje met foto

  Geboortekaartje met foto

  Wil je graag een persoonlijk geboortekaartje? Doe dit dan met een foto van je pasgeboren baby. Iedereen is ontzettend benieuwd hoe de kleine eruit ziet. Je kunt ze verrassen door alvast een foto op het geboortekaartje zelf te zetten! In het begin worden er vaak al veel foto's gemaakt, kies de leukste en liefste foto en laad deze in de kaartenmaker van Kaartje2go. Om het geboortekaartje een luxe uitstraling te geven kun je een mooi kader kiezen om op de foto te plakken. Al ruim 12.000 ouders gingen je voor!

  Je ziet hier een voorbeeld van een geboortekaart die één van onze klanten zelf heeft gemaakt met de kaartenmaker van Kaartje2go. In een paar stappen een stijlvol geboortekaartje!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Eenmalige machtiging
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1074 beoordelingen
Terug naar boven