Voorbeeld geboortekaartje

De geboorte van een baby is bijzonder. Jouw kindje verdient een uniek geboortekaartje. Het geboortekaartje maak je makkelijk persoonlijk door foto’s, figuren en kaders. We willen je graag inspireren! Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste geboortekaartjes. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje.

Verras je familie en vrienden met een foto van je baby

Iedereen is ontzettend benieuwd hoe de kleine eruit ziet. Je kunt ze verrassen door alvast een foto op het geboortekaartje zelf te zetten! Een vierkante kaart is hip, kies voor een matte afwerking voor het mooiste resultaat. Zoals deze voorbeeld fotokaart, een prachtig en origineel geboortekaartje voor een meisje met watercolor achtergrond, romantische bloemen en eigen foto.

Een broertje of zusje krijgen

Een broertje of zusje krijgen is spannend, het is natuurlijk leuk om de grote broer of zus een plekje op het geboortekaartje te geven. Dat kan op een speelse manier met bijvoorbeeld deze super stoere kaart met de grote broer en baby broer in de bakfiets. De kaart is geheel naar eigen wens aan te passen.

Een tweeling is bijzonder

Een tweeling krijgen is bijzonder. Als ze er dan eenmaal zijn wil je dit blije nieuws natuurlijk delen met een mooi geboortekaartje. Je wilt je baby’s vast graag aan je familie en vrienden laten zien. Dat kan met deze krijtbordkaart, leuk met een foto van allebei je kindjes. Hip en geheel naar wens aan te passen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9601 beoordelingen