Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes voorbeelden en inspiratie

Is er een kleintje op komst en willen jullie hiervoor het perfecte geboortekaartje vinden? Dat kan soms lastig zijn. Er zijn ontzettend veel stijlen, trends, thema’s, en figuren. Hebben jullie een kaartje nodig voor een wondertje, een tweeling, drieling of misschien jullie gekozen voor adoptie? Kortom: genoeg keuze!

Geboortekaartjes maken

Onze collectie geboortekaartjes

Zoveel geboortekaartjes dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet? Geen zorgen. Maak handig gebruik van de filters om de mooie stijlen en leukste thema’s uit te kiezen. Bekijk hier of jullie de trend ‘dier’ fantastisch vinden voor op het geboortekaartje van jullie mini. Er is genoeg keuze want bij Kaartje2go hebben we het grootste aanbod kaarten van Nederland!

Tip: kies een geboortekaartje met foliedruk. Zo kan het geboortekaartje schitteren, net zoals jullie kersverse superster.

Kies bijvoorbeeld voor het thema boerderij. Er zijn heel veel leuke geboortekaartjes met mooie landschappen of vrolijke boerderijdieren. Kijk bijvoorbeeld naar dit boerderij geboortekaartje voor jongens en meisjes.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

geboortekaartje boerderij jongen
geboortekaartje boerderij meisje

Vind je geboortekaartjes met mooie planten, bloemenkransen en takjes mooi? Kijk dan eens naar onze botanische geboortekaartjes. Deze kaartjes zijn er met of zonder dieren, met veel kleuren of heel subtiel. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit kleurrijke botanische geboortekaartje met dieren.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Petit Konijn

geboortekaartje botanisch meisje met dieren
geboortekaartje botanisch jongen met dieren

Of toch een subtiel botanisch geboortekaartje zonder dieren, zoals deze. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Fientje-en-co

geboortekaartje botanisch unisex

Zijn jullie in de zevende hemel van geboortekaartjes met sterretjes, planeten en manen? Kies dan voor de trend astrologie. Kies voor een lief kaartje met de naam van jullie wondertje tussen de sterrenhemel, zoals deze. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Renee geeft vorm

geboortekaartje met sterren jongen

Hebben jullie al een duidelijk beeld bij jullie geboortekaartje en zoeken jullie bijvoorbeeld een geboortekaartje met een beer? Kies dan voor deze optie bij het filter voor dieren. En misschien gaan jullie dan wel voor een beregezellig geboortekaartje zoals deze.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Iris Hagen Illustraties 

 

schattig geboortekaartje met beer meisje

Willen jullie het geboortekaartje net zo laten stralen als jullie kleintje? Kies dan een stralend geboortekaartje met foliedruk. We hebben geboortekaartjes met gouden, zilveren en koperen foliedruk. Ga bijvoorbeeld voor dit geboortekaartje met gouden foliedruk voor jullie tweede kindje.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

geboortekaartje tweede kindje met gouden foliedruk

Of vinden jullie een geboortekaartje met zilveren foliedruk juist schitterend? Kijk dan eens naar dit voorbeeld.

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Paper Hugs - by Lidy

geboortekaartje jongen met zilveren foliedruk

Een geboortekaartje met koperen foliedruk geeft een luxe en schitterende uitstraling. Bekijk dit kaartje eens als dat bij jullie stralende ster past. 

Categorie: Geboortekaartjes

Designer: Kaartje2go

 

geboortekaartje meisje met koperen foliedruk

De naam van jullie wonder op het kaartje

Gebruik onze handige naamgenerator als jullie al een fantastische naam hebben gevonden, maar er nog geen bijpassend kaartje bij hebben. Voer de door jullie gekozen naam in en bekijk hoe elk geboortekaartje er dan uitziet. Probeer het hier.

Tip: nog niet de perfecte naam voor jullie aankomende superster gevonden? Kijk dan eens op de site van babynamen voor heel veel inspiratie voor de mooiste naam voor jullie kleintje. 

 

Zelf het geboortekaartje ontwerpen

Willen jullie zelf graag aan de slag met het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje van jullie baby’tje? Kies dan voor een blanco kaart en leef je uit met foto’s, achtergronden, kaders, figuren, filters en teksten. Er zijn blanco kaarten in allerlei soorten en maten. Er zijn zelfs blanco kaarten in verschillende kleuren zoals deze turquoise.

Categorie: Blanco kaarten

Designer: Kaartje2go

 

Blanco kaart turquoise

Extra’s om je geboortekaartje nog mooier te maken

Kies de mooiste papiersoort voor jullie geboortekaartje. Bestel een gratis proefdruk om alle papiersoorten zelf even te zien en te voelen. We hebben 6 verschillende papiersoorten waar jullie uit kunnen kiezen. ‘Glans’ is de standaard papiersoort. Lees hier alles wat jullie moeten weten over onze papiersoorten.

Papiersoorten kaartje

Zijn jullie helemaal tevreden met het ontwerp en de papiersoort van jullie geboortekaartje en zijn ze klaar om verstuurd te worden naar jullie dierbaren? Vergeet dan niet om er mooie gekleurde enveloppen bij te bestellen. We hebben 10 verschillende kleuren waar jullie uit kunnen kiezen. De witte envelop krijgen jullie er standaard bij.

gekleurde enveloppen

En dan de kers op de taart, de sluitzegels. Bestel schattige sluitzegels om jullie ontwerp helemaal af te maken. We hebben verschillende schattige sluitzegels zoals deze, en nog veel meer.

sluitzegels geboortekaartjes

3 leuke voorbeeldtekstjes voor een geboortekaartje

We hebben drie leuke geboortetekstjes voor je neergezet ter inspiratie van je geboortekaartje. Met een geboortegedicht kun je een mooie en persoonlijke boodschap overbrengen. 

Bekijk hier nog veel meer leuke geboorteteksten

Stille wens

Een stille wens, werd een diep verlangen,

naar jou, een klein mens,

jij hebt hoop door geluk vervangen.

Geboren uit liefde

Een nieuw leven, geboren uit onze liefde.

Zo klein, zo mooi, zo bijzonder.

Welkom in ons leven, groot wonder.

Groei, geniet en geef

Groei, geniet en geef.

Lach, laat gaan en leef!

Straal met je aanwezigheid en wees jezelf!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.