Ga naar de inhoud

Stoere communiekaarten

Bestel een stoere communie uitnodiging voor jullie jongen of meisje. Zo weet je zeker dat de communie met familie en vriendjes een groot succes gaat worden.

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Stoer communiekaartje maken

Elk jaar doen een groot aantal kinderen hun eerste communie. Een spannend moment voor jullie zoon, dochter of vriendje. Om deze belangrijke stap nog specialer te maken, verstuur je natuurlijk uitnodigingen naar familie en vrienden. Zo is iedereen aanwezig op deze bijzondere dag. 

Onze designers hebben niet stilgezeten en alvast een aantal stoere communiekaarten gemaakt. Houd jullie jongen of meisje van het thema jungle en jungledieren? Of van een houten bord met tekst en een stoere donkere achtergrond? Er staan ook voetbalkaartjes klaar voor je communie uitnodiging. Wil je echt de show stelen? Plak een foto van jezelf in een superhelden- of ridderpak op het kaartje. Verras je vriendjes en vriendinnetjes met deze stoere uitnodiging. 

Maak zelf een stoere communiekaart door een kaartje in onze galerij aan te klikken en deze te bewerken. Voeg stoere elementen en symbolen toe aan de kaart zoals een voetbal, dinosaurus of vliegtuig. Wil je echt de show stelen? Schrijf een leuke uitnodigingstekst waarmee je iedereen enthousiast maakt. Zo heb je simpel en snel een leuk kaartje gemaakt! 

Bestel je stoere communiekaartje 

Hebben jullie samen een superstoer communiekaartje gevonden of gemaakt? Dan is het tijd om te gaan bestellen. Er zijn verschillende extra’s die je kan toevoegen aan je kaart. Denk aan luxe papiersoorten, foliedruk, sluitzegels of adresstickers. Door deze extra’s valt je kaartje nog meer op als hij op de mat ligt. 

Tip: De papiersoorten mat en oudhollands structuur geven het kaartje een extra stoere look.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.