Kerst 27 september 2021

Wanneer liggen de kerstspullen van 2021 in de winkels?

kerstspullen kerst collectie 2021

Mag het voor jou altijd kerst zijn, staat de kerstmuziek stiekem al in augustus aan en kun je niet wachten tot de kerstspullen in de winkels liggen? Wij gingen op onderzoek uit en delen wanneer bekende winkels als Intratuin, Action en IKEA hun kerstdecoratie van 2021 in de schappen hebben liggen! Pak je agenda er dus bij en noteer alle data van de kerstcollectie van 2021.

Intratuin kerst 2021: kerstshow en kerstspullen

Het is pas echt kerst als je de kerstshow van Intratuin bezocht hebt! Weelderig versierde kerstbomen, kerstdorpjes en andere leuke kerstversiering vind je bij dit bekende tuincentrum. Leuk weetje: Intratuin Duiven heeft elk jaar de grootste kerstshow van Nederland. Wil jij ook weten wanneer kerst bij Intratuin begint? Goed nieuws: de eerste Intratuins hebben hun kerstdecoratie van 2021 al uitgestald! Kijk op de website vanaf wanneer de kerstmarkt bij jouw Intratuin te bezoeken is. Eind november vind je de echte kerstbomen trouwens vaak weer bij Intratuin. 

Intratuin kerst 2021: De eerste kerstshows zijn van start gegaan!
Bekijk de
website van Intratuin wanneer de kerstshow in jouw filiaal precies geopend is.

Tuinland kerst 2021: kerstshow, kerstspullen en kerstbomen

Net als Intratuin is Tuinland ook een geweldig tuincentrum om dat echte kerstgevoel te ervaren. Kerst bij Tuinland is trouwens niet alleen wat decoratie voor je kerstboom, maar je vindt er ook andere leuke versiering en kerstverlichting voor de feestdagen. De kerstshows bij Tuinland zijn in 2021 vanaf 2 oktober te bezoeken. Het tuincentrum heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de echte kerstbomen verkrijgbaar zijn. Vorig jaar was dit vanaf 24 oktober.

Kerst bij Tuinland in 2021: 2 oktober

Action kerst 2021: kerstversiering en kerstspullen vanaf nu te koop!

Geweldig toch, je huis gezellig maken met de leukste kerstversiering, zónder je blauw te betalen. Bij Action is het mogelijk. En ook in de laatste maanden van 2021 heeft kerst bij Action weer een hoofdrol. Sterker nog, de eerste kerstspullen zijn al sinds augustus verkrijgbaar! Shop bij Action je kerstballen, kerstlichtjes, foute kersttrui of kerststickers.

Action kerstversiering 2021: de kerstspullen liggen vanaf augustus in de winkels

Hema kerstversiering

Superhollands, en heel eigen: Hema kerstversiering! En bij het warenhuis koop je je Hema kerst onesie, pyjama of kerstster ook nog eens voor ronde prijzen. Bij Hema vind je online nu al alle kerstspullen. Ook liggen de kerstspullen al in de eerste filialen. Houd jouw Hema dus in de gaten voor de hele kerstcollectie.

Kerst bij Hema: zowel online als in de winkel zijn de eerste kerstspullen te koop!

IKEA VINTER 2021

IKEA kerstcollectie VINTER 2021 + kerstboom actie

Als er één winkel is die niet mag missen in dit rijtje, dan is het de blauw-gele meubelboulevard IKEA! Hier vind je Scandinavische kerstversiering die ook nog eens betaalbaar is. IKEA heeft rond kerst altijd een speciale collectie. En ook in 2021 is IKEA VINTER weer prachtig, en trouwens te verkrijgen vanaf oktober. Koop er je kerstballen, servies, keukengerei of de o zo populaire IKEA papieren kerstster. En vergeet de IKEA adventskalender met chocolaatjes en cadeaubonnen niet!

Kerst bij IKEA 2021: vanaf oktober

IKEA kerstboom actie 2021

Daarnaast heeft IKEA ook in 2021 zijn bekende kerstboom actie: een kerstboom voor € 20, waarna je een cadeaupas ter waarde van € 19 cadeau krijgt. Een boom voor één kerstige piek dus! Wanneer de kerstbomenactie van IKEA in 2021 van start gaat is nog niet bekendgemaakt. Vorig jaar verkocht het eerste IKEA-filiaal echte kerstbomen vanaf 9 november.

IKEA kerstboom actie 2021: nog niet bekend.

Xenos kerst 2021: goedkope kerstspullen

Goedkope kerstspullen vind in 2021 ook bij Xenos! Helaas is nog niet duidelijk wanneer Xenos kerst in de winkels ligt. Vorig jaar werden de eerste schappen vanaf 12 oktober met kerstspullen gevuld. Richting kerst werd de collectie steeds meer uitgebreid. Bij Xenos vind je trouwens ook altijd leuke dingen om je kerstcadeaus creatief in te pakken.

Kerst bij Xenos: nog niet bekendgemaakt wanneer.

Blokker kerstversiering

Kerst servies, kerstballen en andere leuke kerstversiering; daarvoor kun je bij Blokker terecht! Blokker heeft nog niet bekendgemaakt wanneer hun kerstdecoratie in de winkels ligt. Houd dus deze pagina of jouw Blokker-vestiging in de gaten.

Blokker kerst 2021: nog niet bekend wanneer het in de winkels ligt.

Kruidvat kerst 2021

Waar Kruidvat rond kerst om bekendstaat: kerst inpakpapier, kerst oorbellen en natuurlijk de voordelige kerstdecoratie! Vanaf 18 november ligt de kerstverlichting in de schappen van Kruidvat. Op 1 november kun je er vervolgens de versiering voor de kerstboom en de rest van het huis vinden, en vanaf 15 november alles voor het dekken van je tafel!

Kruidvat kerst 2021: vanaf 18 november 2021

Bijenkorf kerst 2021: luxe kerstcollectie en kerstballen

Ben je op zoek naar net iets luxere kerstspullen, dan moet je zeker even de Bijenkorf aandoen! Vooral de prachtige kerstballen bij de Bijenkorf zijn echt de moeite waard om te bekijken. Vanaf begin oktober ligt kerst bij de Bijenkorf. Al zijn de eerste kerstspullen al te koop, zowel offline als online.

Kerst bij de Bijenkorf: begin oktober

Søstrene Grene kerst 2021

Moet jij de Søstrene Grene altijd even binnenlopen als je een winkel tegenkomt? Bekijk dan ook zeker de kerstspullen van Søstrene Grene van 2021! Deze Scandinavische kerstversiering is perfect voor als je net even wat anders zoekt. Søstrene Grene kerst ligt vanaf 21 oktober 2021 in de winkels.

Kerst bij Søstrene Grene: 21 oktober 2021

Primark kerst 2021

Een kerstpyjama, foute kerstjurk of een heus kerst dekbedovertrek, dat kun je wel aan Primark overlaten! Net als vorig jaar liggen de eerste Primark kerstspullen van 2021 vanaf november in de winkels.

Primark kerstversiering 2021: de eerste kerstspullen liggen vanaf begin november in de winkels.

Kerst Allerhande 2021 + Allerhande Kerstbox

Wat is kerst zonder de Allerhande kerst editie van 2021 geraadpleegd te hebben? De kerst Allerhande is elk jaar vanaf 6 december mee te nemen in de winkel of te verkrijgen via je online bestelling, dus ook dit jaar zal dat het geval zijn. 

Kerst Allerhande 2021: 6 december

Allerhande Kerstbox 2021

Voel je lichtelijk kerststress opkomen als je denkt aan het kerstdiner? Dan is de Allerhande Kerstbox van 2021 je redding. Hierin zitten alle ingrediënten en recepten om de kerstdis tot een succes te maken. Vorig jaar bood Albert Heijn de Allerhande Kerstbox helaas niet aan, waarschijnlijk wegens de coronadrukte. Het is nog niet bekend of de Allerhande Kerstbox dit jaar wel te bestellen is.

Allerhande Kerstboxen 2021: nog niet bekendgemaakt.

Wanneer zijn Decemberzegels te koop en te gebruiken?

Kerst, kerstkaarten; bijna synoniemen toch? En omdat je misschien geen tijd hebt om elke kerstkaart rond te brengen, zijn Decemberzegels een uitkomst. De Decemberzegels van 2021 zijn te plakken van 15 november 2021 t/m 6 januari 2022.

Decemberzegels te koop en te gebruiken: van 15 november 2021 t/m 6 januari 2022

Kaartje2go korting op je postzegel

Ook bij Kaartje2go profiteer je elk jaar van korting op je postzegel tijdens de kerstperiode. We verrekenen de korting dan automatisch in je winkelmandje.

Kaartje2go korting op je postzegel: van 15 november t/m 6 januari 2022

Wanneer is de uitverkoop van kerstartikelen in 2021?

Toegegeven, de decembermaand is best een aanslag op je portemonnee. Niet gek dus als je gaat koopjesjagen! Maar wanneer zijn de eerste kerst kortingen van 2021 beschikbaar? Dat varieert natuurlijk per merk en winkel. Het is een goed idee om de dag na kerst, 27 december, eropuit te gaan voor de eerste kerst uitverkoop, want feitelijk is kerst dan weer voorbij. Maar wist je dat veel merken en winkels al eerder beginnen met de uitverkoop op kerstartikelen? Speur de schappen daarom vanaf half december al af om nog voor kerst de mooiste kerstspullen en -kleding voor een fijn bedrag op de kop te tikken.

Shop kerstdecoratie 2021

Denk je in september al na over je kerstdecoratie, dan is ook het schrijven van je kerstkaarten een heerlijke activiteit! Maak dus nu alvast je kaartjes en zet ze klaar voor verzending in december. En laat je ze rechtstreeks versturen door ons, dan hoef je hier in december niet meer over na te denken!

Ook interessant voor jou: