Jubileum
Blog Jubileum Tips om een 50-jarig huwelijksjubileum te vieren!
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst 06-06-17
 

Tips om een 50-jarig huwelijksjubileum te vieren!

Een mijlpaal die niemand aan zich voorbij laat gaan, is het 50-jarig huwelijksjubileum. Je bent op dat moment al meer dan 18 duizend dagen getrouwd en je krijgt zelfs bezoek van de burgemeester! Het is kortom een heel bijzonder moment dat het verdient om gevierd te worden. En dit kan op heel veel verschillende manieren. Van een intieme cruise met z’n tweeën tot een prachtig feest met al jullie familie en vrienden. Wij gingen op onderzoek uit en ontdekten de leukste manieren om een 50-jarig huwelijk te vieren.

Gouden cadeau-ideeën: 3D-selfie, ballonvaart, of iets met goud!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een huwelijksjubileum, maar weet je niet zo goed wat? Een ballonvaart is, als de ontvangers geen hoogtevrees hebben, een unieke ervaring. Hoog boven de grond heb je een prachtig uitzicht over de stad en de weilanden. Als kleinkind kan je je opa en oma een 3D-selfie geven. Dit is een klein beeldje om neer te zetten, van een of meerdere personen. Wanneer je in het thema goud wilt blijven, is het leuk om iets te geven met goud erin verwerkt. Wat dacht je van een mooi beeld of een sieraad? Een aandenken waar het stel dagelijks naar kijkt!

Bruidspaar verrassen voor hun 50-jarig huwelijk

Als je ouders 50 jaar getrouwd zijn, wil je dit bijzondere jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. En omdat een jubileumfeest niet altijd op de datum zelf gevierd wordt, is het leuk om het echtpaar op die dag te verrassen. Regel bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt met heerlijke broodjes, jus en misschien wel champagne via een ontbijtservice! Ook kun je een verrassingsdag plannen met een auto met chauffeur. Laat het bruidspaar langs memorabele plekken gaan die in hun leven centraal stonden, zodat je ze door middel van begeleidende foto’s weer even terug in de tijd neemt. Als laatste valt een reis naar een mooie bestemming ook altijd in de smaak!

50 jaar getrouwd: de uitnodiging

Je wilt de gasten graag op de hoogte stellen van jullie aankomende feest. Doe dit op een persoonlijke manier met een jubileumuitnodiging met foto’s! Kies een foto die op jullie trouwdag is gemaakt en een foto van nu. Ook is het leuk om je oude trouwkaart uit het stof te halen en de uitnodiging op dezelfde manier in te steken. En een gouden bruiloft vraagt eigenlijk wel om een gouden detail in de uitnodiging! Voeg een gouden lint toe aan de kaart of doe een goud gespoten gedroogde bloem in de envelop. De stijl van de uitnodiging kun je ook weer verwerken in de decoratie op het feest. Gouden details als ballonnen en een goudkleurige taart passen perfect bij een 50-jarig huwelijksfeest. Doe ook iets leuks met jullie oude foto’s, zoals een fotoslinger met foto’s van elk huwelijksjaar.

De leukste locaties voor een huwelijksfeest

Met een locatie die bij je past, vier je het feest op jouw manier. Ga je voor stijlvol of zoek je een plek om gezellig te genieten? Wij vonden drie verschillende locaties voor je om een huwelijksfeest te vieren.

  • Huwelijksfeest op een prachtig landgoed
    Nodig je al je familie, vrienden en kennissen uit? Dan is een feest op een prachtig landgoed perfect! Door de ruimte heb je de mogelijkheid om verschillende kamers in te richten. In de fotokamer bekijken gasten foto’s van jullie door de jaren heen, in de danskamer swingt iedereen op de dansvloer en in een andere ruimte vermaken de kinderen zich met spelletjes en knutselspullen. Het voordeel van de verschillende kamers is dat iedereen zich op zijn eigen manier vermaakt en dat er voldoende ruimte is.
  • Genieten op het water: verzorgd feest op een salonboot
    Een plek waar iedereen heerlijk geniet is een salonboot! Lekker eten en de natuur om je heen is soms alles wat je nodig hebt voor een leuke tijd. Sommige salonboten bieden plaats aan wel 200 personen, zodat je ook met een grotere groep mensen het jubileum viert. De bemanning zorgt voor een heerlijk diner en het zal je aan niets ontbreken. Huur je een boot voor een kleinere groep? Stel zelf een gezellige picknick samen!
  • Intiem feestje in een familiehuis
    Houd je niet van grote feesten en hecht je meer waarde aan tijd doorbrengen met je directe naasten? Reserveer een groot familiehuis voor je kinderen en kleinkinderen en vertoef hier een heerlijk weekend samen. De kinderen vermaken zich met het zwembad, terwijl de volwassenen genieten van de rust. ‘s Avonds koken jullie gezellig samen en als de kinderen op bed liggen, tafelen jullie nog lang na.

Huwelijksjubileum met een gouden randje

Er zijn veel manieren om een 50-jarig jubileum een gouden randje te geven. En of dit nu met een groot en spetterend feest is of een gezellig samenzijn met kinderen en kleinkinderen; het fijnste is als je er zelf van geniet! Laat je ons in een reactie weten hoe je jullie jubileumfeest gevierd hebt?

Samenvatting
Tips om een 50-jarig huwelijksjubileum te vieren!
Titel artikel
Tips om een 50-jarig huwelijksjubileum te vieren!
Omschrijving
Een mijlpaal die niemand aan zich voorbij laat gaan, is het 50-jarig huwelijksjubileum. Je bent op dat moment al meer dan 18 duizend dagen getrouwd en je krijgt zelfs bezoek van de burgemeester! Het is kortom een heel bijzonder moment dat het verdient om gevierd te worden. En dit kan op heel veel verschillende manieren.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
 

Reageren

Inspiratie en tips ontvangen?