Jubileum 13 november 2023

Lief! 25x inspiratie voor een 25 jaar getrouwd tekst 

25 jaar getrouwd tekst

Al 25 jaar getrouwd: de tijd vliegt! Zijn jij en je partner binnenkort een kwart eeuw samen, of vieren vrienden of familieleden hun zilveren huwelijk? Dan verdient dat een leuk 25 jaar getrouwd kaartje. Nodig je dierbaren bijvoorbeeld uit voor een spetterend jubileumfeest, of stuur een mooi kaartje met ‘Gefeliciteerd, 25 jaar getrouwd’. Benieuwd wat voor 25 jaar getrouwd tekst je op je uitnodiging of felicitatiekaart kunt schrijven? Wij tippen je de leukste teksten voor 25 jaar getrouwde tortelduifjes. Op naar de volgende 25 jaar!

Uitnodiging met 25 jaar getrouwd tekst

Het is tijd voor een feestje, want jij en je partner vieren binnenkort jullie zilveren huwelijk! Als je vrienden en familie uit wilt nodigen voor jullie jubileum, is een persoonlijke uitnodiging met een 25 jaar getrouwd tekst extra leuk. Wij delen alvast een aantal gezellige teksten voor als je 25 jaar getrouwd bent. 

💍 Tip: Een uitnodiging met zilveren foliedruk past perfect bij een zilveren huwelijk!

25 jaar getrouwd: gefeliciteerd teksten

Woehoe, je zus en zwager of je beste vriendin en haar maatje vieren binnenkort hun zilveren huwelijk! In dat geval is het superleuk om ze een kaartje te sturen met ‘gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk’. Maar wat is nu een originele manier om ‘gefeliciteerd, 25 jaar getrouwd’ te verwoorden? We hebben een aantal leuke felicitaties verzameld voor stellen die 25 jaar getrouwd zijn.

💍 In dit artikel vind je nog meer tekstinspiratie voor op een jubileumfelicitatiekaartje.

Gedichten 25 jaar getrouwd

Verstuur je binnenkort een mooie kaart voor een 25 jaar getrouwd stel? Of ben je zelf 25 jaar samen en wil je dat verwoorden in een liefdevolle tekst? Dan is een leuk gedichtje een echte aanrader. De volgende gedichten passen perfect bij een 25 jaar getrouwd stel. Lovebirds opgelet!

Korte gedichten 25 jaar getrouwd

Gedichten voor 25 jaar getrouwd: Toon Hermans

Originele 25 jaar getrouwd gedichtjes 

Grappige 25 jaar getrouwd spreuken

Een tekst voor een 25 jaar getrouwd stel kan ook grappig zijn! Een jubileum is namelijk een uitgelezen kans om iemand voor (mijl)paal te laten staan. Dus zoek je een 25 jaar getrouwd tekst met een vleugje humor? De volgende 25 jaar getrouwd teksten zijn perfect voor een grappig stel.

Grappige felicitatie tekst 25 jaar getrouwd

Grappige tekst uitnodiging 25 jaar getrouwd

💍 Tip: Met deze feest ideeën wordt jullie 25 jaar getrouwd feest een daverend succes!

Jouw persoonlijke 25 jaar getrouwd tekst

Met deze leuke 25 jaar getrouwd teksten bezorg je de ontvangers vast een glimlach. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan willen we je graag nog een paar laatste tips geven. Het belangrijkste is dat het om het gebaar gaat, en niet om de perfecte woorden. Daarnaast is het superleuk als je een persoonlijke herinnering deelt. Schrijf bijvoorbeeld over die keer dat je vriendins man de lasagne liet aanbranden, of haal herinneringen op aan de bruiloft. Dat hoeft niet met woorden, maar kan ook door oude foto’s op je kaart te plaatsen. En een simpele tekst als ‘25 jaar getrouwd, gefeliciteerd!’ is natuurlijk ook helemaal goed. Alleen de liefde telt!

💍 Maak je zilveren huwelijk tekst af met een lief cadeautje bij je kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje luxe bonbons, een fles bubbels of een vrolijk boeketje?

Ook interessant voor jou: