De leukste ideeën om je jubileum te vieren

Is er een jubileum op komst? Dat moet hoe dan ook gevierd worden! Met de leukste tips en tricks van Kaartje2go vier jij je 1e, 10e of zelfs 50ste jubileum op zijn best. Kom aanzetten met het leukste cadeau van de avond, maak de mooiste jubileumkaartjes of doe inspiratie op voor een onvergetelijk feest. Op de blog van Kaartje2go vind je daarom de leukste en meest originele ideeën om je jubileum te vieren. Dat wordt een jubileum om nooit te vergeten!

Tips om je jubileum te vieren

Elk jubileum is weer een mijlpaal en hoort dan ook zeker gevierd te worden. Maar hoe vier je het? Dat blijft vaak een lastige keuze. Vier het bijvoorbeeld met een verzorgd ontbijt, een groot feest of geef een intiem tuinfeest met je meest dierbare mensen. Ook hebben we de beste tips om het jubileum van je huwelijk te vieren. Hoe klinkt het idee om je trouwdag over te doen? Misschien gek! Maar hoe bijzonder is het als je je trouwbeloftes opnieuw uitspreekt, heerlijk gaat dineren en trouwfoto’s maakt op dezelfde locatie als je bruiloft. Houd je van spelletjes en quizzen? Dan is een spel tijdens het huwelijksjubileum perfect. Speel het schoenenspel, maak een quiz of draai aan je eigen rad van avontuur. Genoeg tips om je jubileum tot een groot succes te maken!

Jubileum kaartjes maken

De kaartjes kunnen bij een huwelijksjubileum ook zeker niet ontbreken. Feliciteer bijvoorbeeld het bruidspaar met hun 50-jarig huwelijk of stuur uitnodigingskaarten voor jullie te gekke jubileumfeest. Met ons artikel over de mooiste woorden voor op een jubileumfelicitatiekaartje heb je in een handomdraai het leukste kaartje gemaakt. Of het nou een kaart voor 25 jaar getrouwd is of voor 40 jaar getrouwd, bij Kaartje2go vind je de leukste kaarten. En ook nog eens aan te passen naar jouw eigen stijl, wel zo persoonlijk!

Een speciaal cadeau voor een jubileum

Bij een jubileum horen natuurlijk ook cadeaus. Origineel blijven of een cadeau uitzoeken dat de ontvanger nog niet heeft, kan een hele opgave zijn. Een envelop met geld, bosje bloemen of een cadeaubon kennen we natuurlijk allemaal. Maar wat dacht je van een wijnproeverij, een dag naar een waddeneiland of een familieportret laten maken? Met onze huwelijksjubileum cadeau ideeën geef je zeker een speciaal cadeau!