Algemeen 5 oktober 2017

10 redenen om zomaar een kaartje te sturen

Waarom zomaar kaart sturen

Iedereen vindt het leuk om onverwachts een kaartje te krijgen. Een envelop op de deurmat, een vrolijk kaartje en een lief berichtje binnenin zorgen vaak voor een lach. Er hoeft volgens ons ook niet altijd een verjaardag of feestdag te zijn om iemand een persoonlijk berichtje te sturen. Benieuwd op welke 10 momenten je zomaar een kaartje kan sturen? Lees snel verder!

1. Zomaar een kaartje voor iemand die ver weg woont

Als een familielid aan de andere kant van het land woont of zelfs in het buitenland woont, is het af en toe leuk om iets van je te laten horen. Stuur een vrolijk kaartje en laat weten dat je diegene niet vergeten bent!

2. Kaartje ter bemoediging

Heeft je zus of een vriendin een spannende week voor de boeg? Stuur zomaar een kaartje om te laten weten dat je aan haar denkt! Een lief berichtje kan iemand net dat extra beetje positiviteit geven om de week goed te beginnen.

3. Een fotokaart na een gezellig dagje uit

Ben je een gezellig dagje uit geweest met je vader of moeder? Stuur hem of haar een kaartje met leuke foto’s van jullie tripje! Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig fotokaarten met verschillende kaders, vrolijke figuren en met jullie leukste foto’s. Zo blijft jullie dagje weg nog lang herinnerd!

4. Seizoensgroetjes

Als een lieve vriendin niet kan wachten tot de eerste blaadjes van de bomen vallen, dan stuur je natuurlijk een leuke herfstkaart. Zet er een lijstje op met gezellige dingen die jullie samen kunnen doen, zoals wandelingen maken in een kleurrijk bos, warme chocolademelk drinken en zachte truien shoppen.

🍂 Ook leuk om te lezen: Met deze 18 activiteiten wordt het helemaal herfst!

5. Een zomaar kaart om een complimentje te geven

Sommige naasten doen erg hun best om de doelen in hun leven te bereiken. Daar mogen we onze bewondering wel eens voor uitspreken. Stuur daarom een leuk complimenten kaartje om te vertellen hoe trots je op diegene bent.

6. Kaartje vol geluk

Iemand geluk wensen kan net dat extra beetje vertrouwen geven bij een nieuwe uitdaging. En of dit nu een eerste schooldag is of een afscheid bij een werkgever; er zijn heel veel redenen om iemand een kaartje met gelukwensen te sturen.

7. Gauw weer afspreken

Heb je iemand door drukte in je leven weinig gezien? Laat diegene weten dat jullie elkaar gauw weer eens moeten spreken! Kies alvast een paar data dat je kunt afspreken en vermeld de locatie er ook bij. Zo hoeft hij of zij je alleen nog maar een berichtje te sturen welke datum het beste uitkomt.

8. Waardering voor de vriendschap

Als iemand je altijd goede raad geeft en voor je klaarstaat, dan is dat een kaartje waard! Stuur hem of haar een vrolijk kaartje dat je jullie band waardevol vindt en diegene graag wilt bedanken. Een goede vriend of vriendin verdient waardering!

9. Vriendschapsjubileum

Kennen je vriendin en jij elkaar dit jaar 10 jaar? Dan moet dit jubileum gevierd worden! Stuur een leuke fotokaart met foto’s van vroeger en nu en nodig diegene uit in jullie favoriete restaurant om herinneringen op te halen.

10. Er hoeft niet altijd een reden te zijn voor een kaartje!

Waarom zou je alleen een kaartje sturen als er een reden is? Een kaartje op de deurmat vinden waarin een mooi gedicht of mooie tekst staat, kan de dag van de ontvanger positief veranderen! Ben je op zoek naar een tekst voor een kaart die je zomaar stuurt? Bekijk onze pagina met teksten voor zomaar een kaartje!

Ook leuk om te lezen: Zo organiseer je zelf een heerlijke picknick

Zelf een zomaarkaart sturen bij Kaartje2go

Wist je dat het erg gemakkelijk is om je eigen kaart te maken? Met onze kaders en figuren en met jouw foto’s maak je een kaartje heel persoonlijk. En een lief berichtje in de binnenkant maakt je kaart helemaal af. Aan wie stuur jij zomaar een kaartje?

Ook interessant voor jou: