Ga naar de inhoudGa naar het filter

Adressen verzamelen is vanaf nu super makkelijk

De leukste momenten in het leven vragen vaak best een hoop geregel. Voor een feestje, je bruiloft of de geboorte van jullie kindje wil je slingers ophangen, mensen uitnodigen en kaartjes maken. Voor deze kaartjes heb je natuurlijk adressen nodig. Maar niemand heeft zin om al die adressen stuk voor stuk op te vragen en in te vullen. Bij Kaartje2go hoeft dat gelukkig ook niet! Met onze handige adresverzoeker stuur je eenvoudig en snel een digitaal adresverzoek naar familie en vrienden. Klik op de video om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Een digitaal adres verzoek sturen

Stuur vanaf nu een digitaal adresverzoekje via WhatsApp, social media of e-mail en ontvang in een mum van tijd alle adressen in je Kaartje2go account. Super handig voor wanneer je een trouwkaart, geboortekaartje of uitnodiging wilt versturen. We zetten de fijne voordelen van onze adresverzoeker graag voor je op een rijtje. 

 • Verzamel met een paar klikken alle adressen van vrienden en familie.
 • Pas de adressen eenvoudig aan of verwijder ze weer. 
 • Stuur meerdere verzoekjes om ontvangers in te delen in verschillende groepen, zoals familie, collega’s en vrienden. Of daggasten, avondgasten en babyshower genodigden. 
 • We denken aan jouw online veiligheid. Daarom delen we de adressen met niemand en zijn ze alleen voor jou toegankelijk.

Veelgestelde vragen over de adresverzoeker

Heel makkelijk! En het is ook nog eens helemaal gratis. Je stuurt een adresverzoek in een paar simpele stappen.

 1. Ga naar ‘Jouw account’ → ‘Jouw adresboek’ → ‘Adresverzoek’.
 2. Deel je persoonlijke link via WhatsApp, e-mail of social media met een persoonlijk berichtje. 
 3. Wanneer vrienden en familie op deze link klikken, komen ze op een beveiligde pagina terecht. Hier kunnen zij hun adres invullen. 
 4. Ja adresboek wordt gevuld terwijl jij de kaart maakt. Handig, toch?! 


📖  Tip: Je kunt de adresverzoeker ook gebruiken om kant-en-klare adresstickers te maken.

Absoluut. Het versturen van een adresverzoek is hartstikke veilig. De verzamelde adressen slaan we alleen op in jouw account en we delen ze met niemand. Bovendien hou jij als enige controle over de opgeslagen adressen. Nog even in het kort:

 • We slaan de adressen alleen op in de beveiligde omgeving van jouw account.
 • We delen de adressen met niemand.
 • Je kunt de adressen altijd wijzigen en verwijderen.
 • Mocht je toch nog vragen hebben over de veiligheid van onze adresverzoeker, mag je altijd contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je met plezier.

Jazeker, dat kan! Als je een adresverzoekgroep aanmaakt, genereren wij een aparte link om met de juiste personen te delen. Zo maak je razendsnel aparte lijsten voor daggasten en avondgasten van je bruiloft. Of aparte lijsten voor de geboortekaartjes voor familie en vrienden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.