Handig en snel adressen verzamelen

Voor een feestje, je bruiloft of geboorte van je kindje heb je veel leuke dingen te regelen. Slingers ophangen, mensen uitnodigen en kaartjes maken. Maar het verzamelen van adressen hoort daar waarschijnlijk niet bij. Gelukkig is iedereen apart een berichtje sturen voor het adres vanaf nu voorbij. Want met onze handige adresverzoeker stuur je eenvoudig en snel een digitaal adresverzoek naar familie en vrienden.

Digitaal adres verzoek sturen

Een digitaal adresverzoekje verstuur je vanaf nu eenvoudig vanuit jouw account via Whatsapp, social media of e-mail. Stuur je vrienden en familie een verzoekje en de adressen staan meteen in je account. Superhandig voor als je een trouwkaart, geboortekaartje of uitnodiging wilt versturen.

 • Verzamel eenvoudig adressen van familie en vrienden.
 • Pas eenvoudig achteraf adressen aan of verwijder ze weer.
 • Stuur meerdere verzoekjes om ontvangers in te delen in verschillende groepen, zoals groepen voor familie en vrienden, voor daggasten, avondgasten en receptiegasten, of voor je verjaardag, housewarming en jubileumfeest.
 • We denken aan je online veiligheid. We delen adressen met niemand en ze zijn alleen voor jou toegankelijk.

Veelgestelde vragen over de adresverzoeker

Het vragen van adressen is heel eenvoudig, helemaal gratis en werkt als volgt:

 1. Ga naar jouw account -> jouw adresboek -> adresverzoek.
 2. Deel jouw persoonlijke link via Whatsapp, e-mail of je favoriete kanaal, samen met een persoonlijk berichtje.
 3. Als vrienden en familie op de link klikken, komen ze op een beveiligde pagina terecht om daar hun adres in te vullen.
 4. Je adresboek wordt gevuld, terwijl jij de kaart maakt of het feestje regelt. Heerlijk, toch!?

Je kunt de adresverzoeker ook gebruiken om eenvoudig en snel adresstickers te laten maken.

Het sturen van een adresverzoekje is volledig veilig. De adressen komen alleen in jouw eigen account te staan en we delen ze met niemand. Bovendien hou je als enige de volledige controle over de adressen in jouw account. Je kunt de adressen dus altijd aanpassen of verwijderen. Nog even in het kort:

 • We zetten de adressen in de beveiligde omgeving van jouw account.
 • We delen de adressen met niemand.
 • Je past de adressen gemakkelijk aan of verwijdert ze weer.

Jazeker, dat kan! Als je een adresverzoekgroep aanmaakt, genereren wij een aparte link die je met de juiste personen kunt delen. Zo maak je razendsnel aparte lijsten voor daggasten en avondgasten van je trouwerij. Of aparte lijsten voor de geboortekaartjes voor familie en vrienden.