Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Liefdesgedichten en tekst voor op je Valentijnskaart

Eerste kaart gratis

1 Korinthe 13

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. (1 Korinthe 13)

365 dagen...

365 dagen, een bladzijde omgeslagen. Heb uren zitten denken, wat ik je zou kunnen schenken. Miljoenen sterren aan de hemel, een stukje van de maan, samen op een eiland, de zon zien ondergaan. Maar wat ik ook zal kiezen, welk groots of klein geschenk weet dat jij de enige voor mij bent

And, in the end, the love you take, is equal to the love you make

And, in the end, the love you take is equal to the love you make.

Dan denk ik aan jou

's Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou... 's Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou. 's Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg. 's Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

Dat liefde echt bestaat

Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Maar pas sinds ik jou ken, weet ik dat liefde echt bestaat.

Echte liefde

Echte liefde, opent de armen, en sluit de ogen.

Elkaar zo kennen is een geschenk

Een blik, een woord, een stille wenk, elkaar zo kennen is een geschenk.

Er gaat geen dag voorbij

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik denk aan jou. Liefje, dat komt omdat ik heel veel van je hou Je geeft mij een gevoel dat ik niet kan beschrijven. Daarom ben jij degene bij wie ik altijd wil blijven. Ik voel mij koud en warm op hetzelfde moment. Ik wil dat je voor eeuwig de mijne bent.

God is Liefde

God is Liefde, Liefde is God, De essentie van alles.

Grenzenlos zu lieben

Das ist das Grösste, was den Mensch gegeben ist dass es in seiner Macht steht, grenzenlos zu lieben.

Houd van me

Houd van me, als ik het het minste verdien, want dan, heb ik er de meeste behoefte aan.

Ik dacht dat liefde niet bestond

Ik dacht dat liefde niet bestond, dat het niet meer was dan een illusie. Maar toen ik jou voor 't eerst vond, kwam ik tot een nieuwe conclusie. Als de liefde niet bestaat, hoe kan ik dit dan voor je voelen? Ik weet dat jij mijn taal verstaat, dat moet toch wel op liefde doelen?

Ik kan uren naar je staren

Ik kan uren naar je staren, omdat je zo mooi bent. Ik zie je prachtige haren, als jij met mij mee rent.

Ik schreef je naam in de lucht

Ik schreef je naam in de lucht, maar de wind blies de letters weg. Ik schreef je naam in het zand, maar de golven namen hem mee. Maar toen ik je naam in mijn hart schreef, wist ik dat hij er voor altijd zal blijven.

Ik vind dat je moet weten

Ik vind dat je moet weten dat ik je geen seconde kan vergeten. Ik kan nu lachen en voel me tevreden. Jij bent van mij, en dat is de reden.

Je bruist als champagne

Je bent fris als witte wijn, Je straalt als een fontein, Je bruist als champagne, en kussen... nou dat kan je!

Jij komt al lang voor in mijn dromen

Jij komt al lang voor in mijn dromen, maar ik weet niet of je mij ziet. Zullen deze dromen ooit uitkomen? Ik hoop van wel, maar denk van niet... Toch wil ik je bij deze zeggen, dat ik al tijden verliefd op je ben. Zou je met mij willen daten, ook al weet je niet waar ik je van ken? Op DATUM wacht ik om TIJD op je in PLAATS. Ik hoop dat we elkaar daar zullen zien.

Kusjes overal

Een kusje hier een kusje daar kusjes overal in je nek en in je haar op je neus ook nog een paar!

Le coeur a ses raisons, que la raison ne connait pas

Le coeur a ses raisons Que la raison ne connait pas. - B. Pascal

Liefde is eenvoudig

Liefde is eenvoudig in haar oorsprong, verwarrend in haar verloop.

Liefde is het verlangen

Liefde is het verlangen, om meer te geven dan te ontvangen.

Liefdesgedichten schieten tekort

Liefdesgedichten schieten tekort, daarom geen lang gedicht voor jou. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel van je hou.

Love is when...

Love's when . . . . you miss him, even before he leaves. When you could listen to him, talk all night, and never get tired of hearing his voice. When just the sound of his name, sends chills down your spine, and you see his smile, the second you, close your, eyes.

Mijn liefste valentijn

Mijn liefste valentijn, zullen wij ooit samen zijn? Jij weet vast niet wie ik ben, toch kan ik zeggen dat ik je ken. Wil je me snel ontmoeten? Op DATUM wil ik je begroeten. Zie ik je bij PLAATS om TIJD?

Niets onmogelijk

In de dromen en in de liefde, is niets onmogelijk.

Wil je iemand op Valentijnsdag vertellen hoe leuk je hem of haar vindt maar weet je niet hoe je dat moet zeggen? Of stuur je een Valentijnskaart naar een vriend of vriendin, maar heb je nog geen boodschap voor op de kaart? Bekijk dan deze liefdesgedichten of tekst voor op je Valentijnskaart. Gebruik ze ter inspiratie!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10845 beoordelingen