Voorbeelden van onze uitnodigingen

De leukste uitnodiging maak je zelf bij Kaartje2go! Meer dan 350.000 Nederlanders maken hun kaartjes bij Kaartje2go! Hieronder zie je een paar voorbeelden van uitnodigingen die onze bezoekers hebben gemaakt.

Jarig!

Binnenkort jarig? Dat mag gevierd worden! Kondig je verjaardag aan met een leuke en originele uitnodiging met confetti snippers, watercolor, strepen en fotokader! Laat je fantasie de vrije loop en leef je uit! Deze kaart is geheel naar eigen wens aan te passen.

Kinderfeestje

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en geeft hij of zij een feestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes? Maak dan een leuke persoonlijke uitnodiging met een foto van hem of haar! Zoals op deze voorbeeldkaart: Een frisse hippe moderne uitnodiging voor een kinderfeestjes met plaats voor de mooiste foto van je dochter. Je kunt de kaarten direct naar de vriendjes en vriendinnetjes laten sturen, wat zullen de kinderen blij zijn met hun eigen post! Of je kunt een setje kaarten bestellen en deze naar je eigen adres laten sturen, en de uitnodigingen zelf versturen of uitdelen op school.

Het gouden huwelijk!

Een 50 jarig huwelijksjubileum, dat is een moment om bij stil te staan. Tijd voor een feestje. Nodig je vrienden en familie uit met een kaart. Zoals deze voorbeeldkaart: Bijzonder stijlvolle jubileumkaart met goud look hartjes in cirkel en krijtbord. Deze kaart is geheel naar eigen wens aan te passen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11397 beoordelingen