Voorbeelden van onze uitnodigingen

De leukste uitnodiging maak je zelf bij Kaartje2go!. Meer dan 350.000 Nederlanders maken hun kaartjes bij Kaartje2go! Hieronder zie je een paar voorbeelden van uitnodigingen die onze bezoekers hebben gemaakt.

Sarah en Abraham

De klassieker: als iemand 50 wordt door de hele woonplaats babyfoto's ophangen zodat iedereen weet dat deze persoon Abraham of Sarah ziet! Waarom zou je dit niet ook met een kaartje doen? 
Met de Fotostudio kun je de kaart een 'oud' uiterlijk geven. Ga naar de Fotostudio, upload de foto en kies bijvoorbeeld zwart-wit, sepia of oude foto als effect. Een grappige tekst erbij en klaar is je super-originele uitnodigingskaart!

Jarig!

Binnenkort jarig? Dat mag gevierd worden! Een leuke en originele uitnodiging voor het feest mag natuurlijk niet ontbreken! Laad een leuke foto van jezelf in de kaartenmaker. Zoek een leuk kader en/of leuke figuren erbij en schrijf een tekst op de voorkant. Aan de binnenkant schrijf je de uitnodigingstekst. Laat je fantasie de vrije loop en leef je uit! Ook superleuk als jij de uitnodigingen voor iemand anders maakt, bijvoorbeeld het 40-jarig verjaardagsfeest van je man!

Uitnodiging feestje?

Kaartje2go heeft een uitgebreide galerij met mooie en originele uitnodigingskaarten voor elke gelegenheid. Zoek een mooie kaart uit en schrijf een persoonlijke boodschap aan de binnenkant. Er staan ontzettend veel verschillende ontwerpen. In het linkermenu kun je de subcategorie kiezen, van verjaardagsfeest tot kraamfeest, kinderfeestje, huwelijksjubileum, et cetera. Deze vrolijke kaart is voor bijna elke feestgelegenheid te gebruiken. De tekst 'uitnodiging' op de voorkant kun je desgewenst zelf aanpassen naar iets anders.

Op zoek naar inspiratie voor een leuke tekst aan de binnenkant? Kijk dan bij onze voorbeeldteksten voor uitnodigingen. Hier vind je voorbeeldtekstjes voor verschillende soorten feestgelegenheden.

Kinderfeestje

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en geeft hij of zij een feestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes? Maak dan een leuke persoonlijke uitnodiging met een foto van hem of haar! Zoek of maak een mooie, leuke of lieve foto en laad deze in de kaartenmaker. Voeg een leuk kader en tekst toe en schrijf de uitnodigingstekst aan de binnenkant. 

Je kunt de kaarten direct naar de vriendjes en vriendinnetjes laten sturen, wat zullen de kinderen blij zijn met hun eigen post! Of je kunt een setje kaarten bestellen en deze naar je eigen adres laten sturen, en de uitnodigingen zelf versturen of uitdelen op school.