Uitnodiging teksten voor elke gelegenheid

Tijd voor een feestje! Bij een leuk feestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. Maar welke tekst zet je nou eigenlijk op een uitnodiging? Natuurlijk hangt dat ook af van wat voor soort uitnodiging het is. Wij hebben daarom een aantal uitnodigingsteksten geselecteerd die je kunt gebruiken voor jouw uitnodiging.

Meer teksten: verjaardag | etentje | kraamfeest | housewarming

Gratis proefdruk uitnodiging

21 jaar oud

21 jaar oud: nu mag alles! Daarom geef ik een groot feest waar je zeker bij moet zijn geweest. Laat je weten of je op DATUM & TIJD bij LOCATIE kunt komen?

Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit, wordt weleens gezegd. Daarom leek nu pas een feest mij wel terecht. Kom je mijn verjaardag vieren, ook al is die al lang voorbij?

Communietekst feestelijke eucharistieviering

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan ga ik voor het eerst ter communie. Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis. Laat even weten of jullie komen. Groetjes NAAM Tel: TELEFOONNUMMER

Eerste keer de heilige communie tekst

Op DATUM krijg ik voor de eerste keer de heilige communie. Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren. De communiemis vindt om TIJDSTIP plaats in de NAAM KERK te PLAATS. Daarna vieren we van TIJDSTIP tot TIJDSTIP feest. Feestadres: LOCATIE ADRES Groetjes, NAAM

Geen excuus voor goed eten

Omdat je voor goed eten geen excuus nodig zou moeten hebben, houden we het kort. Kom je lekker bij ons dineren?

Hoera

Hoera Hoera NAAM wordt op DATUM AANTAL Jaar! Dit willen wij met jullie vieren op DATUM, op het welbekende adres: ADRES En jullie worden verwacht om TIJD. Groetjes van NAAM/NAMEN

Housewarming uitnodiging

Een nieuw huis, een nieuwe start, nieuwe buren, nieuwe meubels, nieuw behang, een nieuwe gang, nieuwe verf, nieuw woonerf. Zelfde vrienden, feestje bij ons?

Kadotip

Komt de gedachte aan een kadootje bij u op, Stop het dan voor MIJ/ONS in een envelop!

Kom op mijn feestje!

AANTAL jaar, nee maar! Ja, ik ben jarig, het is waar, kom je op mijn feestje?

Mijlpaal

Heb je op DATUM wat tijd voor mij? Op die dag komt er voor mij een jaar bij. Dit jaar is het feest extra speciaal, als het goed is weten jullie dat allemaal. Deze keer komt er een mijlpaal voorbij. Kom dan ook met een brede lach, want LEEFTIJD word je niet elke dag!

Surprise uitnodigingstekst X jaar

Beste familie en vrienden, Op DAG DATUM willen wij graag samen met jullie NAAM LEEFTIJD verjaardag vieren. Jullie zijn dan van harte welkom vanaf TIJDSTIP op ADRES in PLAATS. Wij hopen van harte jullie allemaal te zien! Let op: NAAM weet zelf niet dat dit georganiseerd wordt en dat zouden we graag zo willen houden... Groetjes, NAMEN

Uitgenodigd om te komen kijken

Bij een nieuwe baan en een nieuwe stad hoort ook een nieuwe woning. Daarom ben je bij deze uitgenodigd om te komen kijken! Op DATUM om TIJD ben je welkom op dit adres: STRAATNUMMER HUISNUMMER POSTCODE PLAATS

Uitnodiging housewarming

Een huis wordt echt je thuis als je er mooie dingen meemaakt. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een housewarming in ons nieuwe huis! Op DATUM om TIJD ben je welkom op dit adres: STRAATNAAM HUISNUMMER POSTCODE PLAATS

Uitnodiging verjaardagsfeest

Lieve familie en vrienden, Op DATUM a.s. wordt NAAM X jaar! Een goed moment om HEM/HAAR eens in het zonnetje te zetten, lijkt ons. Wij zouden het erg leuk vinden om samen met jullie het glas te heffen! Wanneer? DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP LOCATIE, ADRES, PLAATS Bij verhindering graag een belletje naar TELEFOONNUMMER Hartelijke groet, NAMEN EMAIL

Verjaardag 80 jaar

Beste mensen, DATUM a.s. hoop ik 80 jaar te worden. Dit wil ik graag met kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen vieren met een hapje en een drankje. DAG DATUM a.s. bij LOCATIE van TIJDTIP tot TIJDSTIP. ADRES POSTCODE PLAATS Wilt U voor DATUM laten weten indien U verhinderd bent? Telefoon: TELEFOONNUMMER NAAM JARIGE cadeautip

Uitnodiging: verjaardagsfeest

Ik vier mijn verjaardag binnenkort. 'k Hoop dat het een super feestje wordt! Op DATUM is het zo ver. Al veel mensen komen er. Daar mogen jullie niet ontbreken. Je hebt er vast naar uitgekeken! (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging babyborrel

Aan elk die het wil horen, onze: NAAM is geboren! 't Is altijd weer een wonder. Wat wij graag willen delen. En je snapt het wel, ook het liefst met velen! Als jij op DATUM kan, maken we er een feestje van! (Maria Riksten-Brouwer)

Gedicht uitnodiging diner

Mijn plan, een intiem dinertje! Niet véél van alles, maar een beetje. Een heerlijk soepje, Ossestaart? Alles lekker goed gegaard. Aardappeltjes uit de oven, met een groente, zacht gestoven. Vlees, dat moet nog overlegd. Een vegaburger? Ook niet slecht! En, ik moet mij al vergissen, een salade mag niet missen! Het toetje is wat afgezaagd, toch, over ijs wordt nooit geklaagd! En, het klinkt wel wat cliché … Een espresso, of toch thee? En dan dit nog even, met een knipoogje geschreven! (Maria Riksten-Brouwer)

65 jaar

DATUM JAARTAL NAAM 65 Om dit te vieren nodigen we je/jullie op deze dag uit voor een hapje en een drankje om TIJDSTIP aan ADRES. Groeten van NAAM JARIGE (& PARTNER) Bij verhindering graag even voor DATUM a.s. laten weten. Tel: TELEFOONNUMMER Email: E-MAILADRES

Bouwen we een feest

Er is er één jarig, dat kun je wel zien! Wil jij ook op mijn feestje komen, misschien? Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!

Een mijlpaal

Ter ere van mijn verjaardag geef ik een feest, LEEFTIJD worden is immers altijd een mijlpaal geweest! Kom je dit grootse moment meevieren?

Eten brengt mensen bij elkaar

Eten brengt mensen bij elkaar, dus vandaar dat we je uitnodigen voor ons diner!

Goede reden voor een feest

Achttien jaar oud is een goede reden voor een feest, en daarom ben jij natuurlijk uitgenodigd! Laat je weten of je komt, meteen nadat je dit leest? Ik hou het op DATUM om TIJD.

Housewarming

Een nieuw huis is een nieuw begin, op DATUM trek ik erin. Kom jij ook om dat te vieren?

Ik ben jarig!

Ik ben jarig, wist je dat al? En jij bent uitgenodigd, voor mijn verjaardagsbal!

Kom je bij ons dineren?

Eten brengt mensen bij elkaar, een glas wijn erbij en je bent klaar. Zin om bij ons te komen dineren? Wij hopen dat je ons met je bezoek gaat vereren!

Komen jullie ons huis verwarmen?

Nu alweer een tijd geleden kwamen we elkaar tegen. We waren eerst verlegen, maar werden al snel verliefd. Nu zijn we een tijd samen en hebben we een plan kunnen beramen: binnenkort wonen we samen! Komen jullie ons huis dan verwarmen?

Mijn feest

Omdat... - je maar één keer LEEFTIJD wordt - een feest geven altijd leuk is - je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige - ik graag iets met mijn vrienden vier ...geef ik op DATUM mijn feest!

Tekst uitnodiging 50 jaar

Onlangs werd ik 50 jaar oud, een mijlpaal in mijn leven. Daarom leek het mij een goed idee, om een groot feest te geven! Zie ik je op DATUM & TIJD in PLAATS?

Uitnodiging babyborrel

Graag nodigen mijn mama, papa en ik jullie uit op mijn babyborrel. Het is op DAG DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. Waar: LOCATIE, PLAATS Graag ontvangen wij uiterlijk DATUM a.s. een berichtje of jullie erbij zullen zijn. TELEFOONNUMMER E-MAILADRES NAMEN

Uitnodiging Kraamborrel

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een hapje en een drankje om mijn geboorte te vieren! Jullie kunnen mij bewonderen op DATUM vanaf TIJDSTIP. Ben je verhinderd? Wil je dit mijn papa en mama dan eventjes laten weten? Liefs, NAAM

Verhuiskaartbericht Een nieuw begin

Een nieuw begin Aan alles komt een eind, zo ook aan onze tijd in ons oude huis. Maar na een eind, is er ook een nieuw begin... Kom gerust eens langs! NAMEN NIEUWE ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER E-MAIL

Zodat je me feliciteren kan

Verjaren gebeurt misschien wel ieder jaar, maar LEEFTIJD is wel iets anders, nietwaar? Een feest leek me daarom een uitstekend plan. Ben je erbij zodat je me feliciteren kan?

Jarig!

Een dag van … blijdschap en verwachting. Familie, vrienden en cadeau's. Samen eten, drinken, fuiven … Heb je zin om aan te schuiven? (Maria Riksten-Brouwer)

Housewarming na verbouwen

Een Housewarming, dat was ons plan. Na maanden van hard werken, komt het er eind'lijk van! Het is een zware tijd geweest, met dagen van hard zwoegen. Soms werd het je wel eens teveel, het bikken, verven, voegen! Wat tegenslag ook af en toe, vertraagt het werk nog bovendien. En nu, aan 't einde van de rit, kunnen wij geen kwast meer zien … Gelukkig is nu alles klaar En … 't resultaat dat is er naar! Het is 't de moeite waard geweest. Van harte welkom op ons feest. (Maria Riksten-Brouwer)

​Uitnodiging: Kerstfeest

Kerst is weer in aantocht De mooiste tijd van 't jaar Veel sterren, mooie lichtjes en soms ook eng'lenhaar 't Is altijd weer een feestje om alles te versieren en 't mooist is, om dit samen met anderen te vieren! Zo je geluk te delen, ja, dat maakt mensen blij En je raadt het al, daar hoor jij ook bij! Maria Riksten-Brouwer

Bedrijfs jubileum

Het is echt waar, Ons bedrijf bestaat AANTAL jaar. En in deze tijden van groei staat ook onze kantine in bloei. Daarom nodigen we jou uit om het AANTAL-jarig succes van onze onderneming te vieren. Je bent op DATUM vanaf TIJD van harte welkom in onze kantine voor een borrel en een hapje!

Communieborrel uitnodiging

Hallo allemaal, Op DATUM vanaf TIJD wil ik jullie uitnodigen op mijn communieborrel. Tot dan! Groetjes, NAAM

Een plek onder de zon

Een eigen huis, een plek onder de zon, hopelijk zijn jullie de mensen waar ik van op aan kon. Ik hou namelijk een housewarming, dus kom!

Feest 65

DATUM word ik 65 en ga ik met pensioen, Wat zal ik met die extra vrije tijd gaan doen? Weg met het idee van "ouden van dagen", Het is nu niet de tijd om hierover te klagen. Want we gaan feesten tot diep in de nacht, Wat had je anders verwacht? Wij nodigen jullie uit voor een feest hier, al etend, drinkend en dansend maken we gegarandeerd veel plezier.

Graag met jou erbij

Een verjaardag is maar één keer per jaar, en daarom een mooie dag om bij stil te staan. Dit jaar doe ik dat graag met jou erbij, dus ben je bij deze uitgenodigd voor mijn feest.

Housewarming kaart

Bloed, zweet, tranen, stof, hamer, zaag en afdek-laken. Praat ons er niet van, hiermee hadden wij maandenlang te maken. Voor deze housewarming is het daarom niet toegestaan om af te haken!

Jarig geweest

Op DATUM ben ik jarig geweest, en daarom is het op DATUM feest! Ik zou het leuk vinden als je kunt komen!

Kom je kijken

Met z'n tweeën is het nog leuker! Kom je kijken in ons nieuwe huis?

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag, zeggen ze wel eens... Kom je bij me eten?

Ons huis is klaar

Ons huis is klaar, dus nu is het moment daar. Na een lange tijd van verbouwen, is het tijd om een feestje te houden. Op DATUM zetten wij vanaf TIJDSTIP de bloemetjes buiten, om een nieuwe periode te beginnen en een oude af te sluiten. We hopen dat jij ook even langs wilt komen, zodat je kunt zien hoe wij vanaf nu wonen.

Tekst voor cadeautip op trouwkaart of uitnodiging

Wat telt is dat jullie met z'n allen komen... Maar kun je het niet laten, dan weet je waarvan wij dromen!

Uitnodiging doop tekst

NAAM wordt gedoopt! Op DAG DATUM JAARTAL wordt NAAM gedoopt. Wij willen jullie van harte uitnodigen om bij de doop aanwezig te zijn. De doop zal plaatsvinden in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS om TIJDSTIP. Daarna willen wij dit bijzondere moment vieren met een hapje en een drankje in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. Mochten jullie verhinderd zijn, laat dat ons dan even voor DATUM weten. TELEFOONNUMMER/E-MAILADRES NAMEN OUDERS

Uitnodiging surprise party voor mama

Mama wordt X jaar en om dat te vieren hebben wij samen met papa voor haar een SURPRISE PARTY georganiseerd. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op DAG DATUM om uiterlijk TIJDSTIP bij restaurant NAAM in PLAATS. Graag tot dan!! NAMEN

Verjaardag 65 jaar

Op DATUM JAARTAL wordt NAAM 65! We willen dit samen met jullie vieren. Daarvoor nodigen wij jullie uit voor een feestelijk buffet op DAG DATUM a.s. We verwachten jullie vanaf TIJDSTIP, in LOCATIE, ADRES in PLAATS. Tot dan! Het organisatiecomité, Als je verhinderd bent, laat het even weten voor DATUM a.s. Contact: NAAM (EMAIL, TELEFOONNUMMER)

Uitnodiging: Verjaardag

Straks vier ik mijn verjaardag. En graag met jou er bij! Zoals je al wel weet, spreekt dat vanzelf voor mij. We gaan 't uitbundig vieren. Muziek, snack, glaasje wijn. Maar 't allermooist voor mij is toch het samen zijn! (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging voor een etentje

Een etentje, hou jij ook van, in een ontspannen sfeer. Het menu verklap ik niet, een verrassing, deze keer! Wij nodigen je hiervoor uit. De and'ren zijn je ook bekend. Dus het zou niet compleet zijn, als jij daar niet bij bent! (Maria Riksten-Brouwer)

Babyborrel kraamfeest

Wij bazuinen het maar rond: een zoon/dochter en kerngezond! Het lange wachten is voorbij En wij zijn onbeschrijf'lijk blij. Ook al is 't bij elk geluid: Húp, je bed weer uit! Voor dit nieuwe leven gaan wij een feestje geven. op: datum Kom je, meldt je dan maar even. (Maria Riksten Brouwer)

Bestel nu een proefdruk van je uitnodigingen

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen