Ga naar de inhoud

Uitnodiging teksten voor elke gelegenheid

Tijd voor een feestje! Bij een leuk feestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. Maar welke tekst zet je nou eigenlijk op een uitnodiging? Natuurlijk hangt dat ook af van wat voor soort uitnodiging het is. Wij hebben daarom een aantal uitnodigingsteksten geselecteerd die je kunt gebruiken voor jouw uitnodiging.

Meer teksten: verjaardag | etentje | kraamfeest | housewarming

Gratis proefdruk uitnodiging

21 jaar oud

21 jaar oud: nu mag alles! Daarom geef ik een groot feest waar je zeker bij moet zijn geweest. Laat je weten of je op [DATUM & TIJD] bij [LOCATIE] kunt komen?

Pensioen feest uitnodiging

[DATUM] word ik 67 en ga ik met pensioen, Wat zal ik met die extra vrije tijd gaan doen? Weg met het idee van "ouden van dagen", Het is nu niet de tijd om hierover te klagen. Want we gaan feesten tot diep in de nacht, Wat had je anders verwacht? Wij nodigen jullie uit voor een feest hier, al etend, drinkend en dansend maken we gegarandeerd veel plezier.

Housewarming tekst samenwonen

Met z’n tweeën is alles leuker. Daarom wonen wij vanaf nu gezellig samen. Kom je langs om dit met ons te vieren?

Uitnodiging verjaardagsfeest 60 jaar

Lieve familie en vrienden, Op [DATUM] a.s. wordt [NAAM] 60 jaar! Een goed moment om [HEM/HAAR] eens in het zonnetje te zetten, lijkt ons. Wij zouden het erg leuk vinden om samen met jullie het glas te heffen! Wanneer? [DATUM] van [TIJDSTIP] tot [TIJDSTIP] [LOCATIE, ADRES, PLAATS] Bij verhindering graag een belletje naar [TELEFOONNUMMER] Hartelijke groet, [NAMEN] [EMAIL]

Tekst babyshower uitnodiging

Zoals je weet is onze lieve [NAAM] alweer een tijdje zwanger! Dit willen we graag met elkaar vieren met een gezellige babyshower. Kom je ook? En wil je dan vooraf doorgeven welke snack en welk cadeau je meeneemt? Het lijkt ons namelijk leuk om allemaal een apart cadeau te geven, zodat er een hele berg verrassingen voor de baby staat. Je kunt dit vast noteren in je agenda: [DATUM] [LOCATIE] [TIJD] Wij zien je graag dan! De organisatie

Uitnodiging kinderfeest - eindelijk jarig

Ik heb er zo lang op gewacht, eindelijk word ik [LEEFTIJD] jaar! Stiekem word je op [DATUM] wel een beetje verwacht, want dit feestje vieren we natuurlijk met elkaar!

30e verjaardag tekst

Op [DATUM] word ik 30 jaar. The big 3-0. Flirty thirty. Daarom neem ik graag samen met jullie officieel afscheid van mijn jeugd. Uiteraard onder het genot van een bitterbal en een alcoholische versnapering. Ben je erbij op [DATUM] om [TIJD] bij [LOCATIE]?

70e verjaardag tekst

Op [DATUM] staan hier koffie, thee en een lekker gebakje klaar. Want hoe jeugdig ik er ook uitzie, dan word ik 70 jaar! En zo’n bijzondere verjaardag vieren we natuurlijk met elkaar.

Samen jarig

Dubbel hoera! Op [DATUM] zijn [NAAM] en [NAAM] jarig en worden we samen [LEEFTIJD] jaar. Dit vraagt om een extra gezellig feestje, en dat vieren we natuurlijk het liefst met jou. Zet je deze informatie vast in je agenda? [DATUM] [LOCATIE] [TIJD] Groetjes van je favoriete feestbeesten

Tuinfeest tekst

Het zonnetje is in aantocht, dus blok [DATUM] maar vast in je agenda. Het is namelijk tijd voor een gezellig tuinfeest. Jullie zijn vanaf [TIJD] van harte welkom bij ons thuis voor een flinke dosis gezelligheid. Voor eten en drinken wordt gezorgd, dus je hoeft alleen je zonnige humeur mee te nemen. PS Vergeet niet een jasje mee te nemen voor ‘s avonds, het kan flink afkoelen!

Uitnodiging cadeau tips tekstjes

- Mocht je mij willen verrassen, dan hoop ik dat het in een envelopje zal passen. - Ik zit ruimschoots in de spullen, maar ben blij met iets dat mijn spaarvarkentje zal vullen. - Cadeautip: Ik spaar voor een [CADEAU]. - Een cadeautje is niet verplicht, maar wel heel lief! - Wil je mij verrassen? Ik word heel blij van [CADEAU]. - Ik ben al een heel rijk mens. Een donatie aan [GOED DOEL] is daarom wat ik wens. - Een cadeautje geven is niet nodig, jullie aanwezigheid is voor mij al een feestje op zich!

65 jaar jong

Op [DATUM] word ik 65 lentes jong. Om dit te vieren nodigen we [JE/JULLIE] op deze dag uit voor een hapje en een drankje om [TIJDSTIP] aan [ADRES]. Groeten van [NAAM JARIGE (& PARTNER)] Bij verhindering graag even voor [DATUM] a.s. laten weten. Tel: [TELEFOONNUMMER] E-mail: [E-MAILADRES]

Graag met jou erbij

Een verjaardag is maar één keer per jaar, en daarom een mooie dag om bij stil te staan. Dit jaar doe ik dat graag met jou erbij, dus ben je bij deze uitgenodigd voor mijn feest.

Mijlpaal 40 jaar

Heb je op [DATUM] wat tijd voor mij? Op die dag komt er voor mij een jaar bij. Dit jaar is het feest extra speciaal, als het goed is weten jullie dat allemaal. Deze keer komt er een mijlpaal voorbij. Kom dan ook met een brede lach, want 40 word je niet elke dag!

Uitnodiging voor een etentje

Een etentje, hou jij ook van, in een ontspannen sfeer. Het menu verklap ik niet, een verrassing, deze keer! Wij nodigen je hiervoor uit. De and'ren zijn je ook bekend. Dus het zou niet compleet zijn, als jij daar niet bij bent! (Maria Riksten-Brouwer)

Gender reveal uitnodiging

Blue or pink, what do you think? Binnenkort zullen we er eindelijk achter komen of we een jongetje of meisje verwachten. We zouden het heel leuk vinden om dit bijzondere moment met jullie te delen. Daarom nodigen we jullie graag uit voor de bekendmaking op [DATUM] om [TIJD] bij ons thuis. Hopelijk tot dan!

16 jaar / sweet sixteen

Sweet sixteen! Tijd voor een gezellig feestje. Vier je mijn zestiende verjaardag met mij mee op [DATUM]? De dj komt om [TIJD], dus het zou tof zijn als jij er dan ook bent. Het adres is [ADRES]. Tot dan!

Abraham 50 jaar

50 tinten grijs, maak dat Abraham maar wijs! Op [DATUM] wordt onze [NAAM] 50 jaar, en dat vieren we natuurlijk met elkaar. Vanaf [TIJD] zetten we onze favoriete 50-plusser in het zonnetje op [ADRES]. Laat je even weten of je erbij bent? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Uitnodiging 80 jaar

Lieve familie en vrienden, Ter ere van mijn 80e verjaardag geef ik een bijzonder feest. Deze leeftijd is namelijk altijd al een mooie mijlpaal geweest. Komen jullie dit moment met mij meevieren? Jullie zijn welkom op [DATUM] vanaf [TIJD] in [LOCATIE]. Graag tot dan.

21diner uitnodiging

[DATUM] bereik ik de respectabele leeftijd van 21 jaar. Dat moet gevierd worden! Je bent die dag vanaf [TIJD] welkom voor een diner in mijn ouderlijk huis, aan de [ADRES]. Het thema van mijn diner is [THEMA]. Het zou tof zijn als je hier je outfit op uitkiest. Laat je even weten of je erbij bent?

Borrel uitnodiging samen proosten

Samen proosten op de mooie dingen in het leven. Wie wil dat nou niet? Ik nodig je dan ook graag uit voor een borrel bij mij thuis op [DATUM]. Je bent van harte welkom vanaf [TIJD]. Voel je vrij om zelf je favoriete drankje mee te nemen. Cheers!

Tekst voor surprise party

Sssssssh! Op [DATUM] organiseren we een surprise party voor [NAAM]. Dit is natuurlijk topgeheim, dus hou het alsjeblieft een verrassing. Je kunt ons voor [DATUM] laten weten of je dit stiekeme feestje meeviert. Groetjes, De feestcommissie

Tekst verjaardagsfeestje vlot

Er is er één jarig, dat kun je wel zien! Wil jij ook op mijn feestje komen, misschien? Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!

Housewarming huis gekocht

Hoera, wij hebben een huis gekocht! We gaan eerst nog even lekker klussen, maar willen jullie toch alvast graag uitnodigen voor onze housewarming op [DATUM]. Vanaf [TIJD] zijn jullie welkom voor een lekker hapje en drankje, en natuurlijk een rondleiding door ons paleisje. Ons nieuwe adres is [ADRES]. Tot dan!

Tekst verjaardagsfeest - Omdat..

Omdat... - je maar één keer [LEEFTIJD] wordt - een feest geven altijd leuk is - je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige - ik graag iets met mijn vrienden vier ...geef ik op [DATUM] mijn feest!

Kinderverjaardag invultekst

Tijd voor taart, slingers en ballonnen, want [DATUM] word ik [LEEFTIJD]! Ik zou het leuk vinden als jullie er ook bij zijn. Jullie zijn welkom tussen [TIJD] en [TIJD]. Cadeautip: geld voor mijn nieuwe skeelers. Tot dan!

Uitnodiging kraamfeest

Hoera, [NAAM BABY] is geboren! Onze mini wil jullie natuurlijk graag leren kennen, en iedereen met een hapje en drankje verwennen. Daarom nodigen we jullie uit voor ons kraamfeest op [DATUM] van [TIJD] tot [TIJD] op [LOCATIE]. We hopen jullie daar te zien om onze kleinste te ontmoeten. PS Een cadeautje is niet verplicht, maar wel heel lief.

18 jaar - eindelijk volwassen

Hoera, ein-de-lijk volwassen! Het is zover: ik word 18. Tijd om dit eens goed te vieren. Ben je erbij op [DATUM] vanaf [TIJD] bij mij thuis? Ik zorg voor de snacks en drankjes.

Sarah 50 jaar

Deze Sarah wil het liever zelf niet weten, maar wij zijn het zeker niet vergeten! Op [DATUM] vieren we [NAAM] haar 50e verjaardag. Dit is een surprise party, dus probeer deze verrassing te bewaren. Jullie zijn welkom vanaf [TIJD] op [ADRES]. Zijn jullie erbij? PS We serveren geen gebak, want we hebben al een oude taart!

Tekst 90e verjaardag

Beste genodigden, Op [DATUM] bereikt [NAAM] de prachtige leeftijd van 90 jaar. We zouden graag samen met jullie het glas heffen op [DATUM] vanaf [TIJD] in [LOCATIE]. Als jullie er niet bij kunnen zijn, vinden we een belletje wel zo fijn. Wij zijn te bereiken op [TELEFOONNUMMER]. Graag tot dan!

Tekst voor high tea

Het is tijd voor thee! Ik wil je dan ook graag uitnodigen om lekker te komen theeleuten op mijn high tea. Deze gezelligheid vindt plaats op: - [DATUM] - [TIJD] - [LOCATIE] Ben je erbij? Laat dit dan zeker even weten, zodat er ook een kopje voor jou klaarstaat.

Tekst geslaagd feestje

De vlag mag uit, want ik ben geslaagd! Na maanden blokken, zweet en tranen is het dan ook tijd voor een feestje. Trappen jullie samen met mij deze toffe nieuwe fase in mijn leven af? Je bent welkom op [DATUM] vanaf [TIJD] in [LOCATIE]. Ik zou het fijn vinden als je even laat weten of je erbij bent.

Bestel nu een proefdruk van je uitnodigingen

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.767 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.