Ga naar de inhoud

De mooiste teksten voor op een trouwkaart

Een trouwkaart is, naast het geboortekaartje, één van de enige kaartjes die echt uniek is. Je trouwt immers maar één keer in je leven. Maar wat moet je eigenlijk op een trouwkaart zetten? Soms is het lastig om de inspiratie te vinden om echt wat leuks op een trouwkaart te schrijven qua tekst. Vaak is er wel nagedacht over locatie, datum en andere handige informatie voor de bruiloftsgasten, maar niet aan een leuke trouwtekst. Daarom hebben we een selectie gemaakt met voorbeeld teksten voor op je trouwkaart. Succes!

Gratis proefdruk trouwkaarten

God is liefde

God is liefde Liefde is God De essentie van alles

Toekomst bezegelen

Na heel veel regelen gaan wij op [DATUM] onze toekomst bezegelen. Om [TIJD] staan wij hand in hand in [LOCATIE] voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Wij zullen naar [LOCATIE 2] gaan en hopen daar om [TIJD] voor het altaar te staan. Willen jullie dit mooie moment met ons beleven? Vergeet dan niet voor [DATUM] jullie aanwezigheid door te geven.

Zeg je één keer ja..

Zeg je één keer ja ben je gelijk getrouwd!

Mogen liefde en trouw je nooit verlaten

Mogen liefde en trouw je nooit verlaten. Wind ze om je hals. Schrijf ze in je hart. - Spreuken 3:3

Ons geluk bezegelen

Na [AANTAL] jaar liefde willen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op [DATUM], om [TIJD] geven wij elkaar het jawoord in [LOCATIE EN PLAATS]. We nodigen je graag uit voor ons huwelijksfeest, vanaf [TIJD] in [LOCATIE EN PLAATS].

Trouwen bedankt tekst

We kijken terug op een waanzinnige dag en kijken uit naar een lang en gelukkig leven samen. Bedankt voor jullie aanwezigheid, liefde, mooie woorden, cadeautjes, kaarten en plezier! Maar bovenal bedankt voor de mooie herinneringen en een onvergetelijke dag.

Cadeautips in een envelop

Willen jullie ons met iets liefs verrassen? Dan hopen wij dat het in een envelopje zal passen. We zijn al heel blij met jullie komst en vragen daarom geen geschenken. Mocht je toch iets willen geven, vragen we je aan ons spaarvarkentje te denken. Komt de gedachten aan een presentje bij je op? Wij geven de voorkeur aan een envelop.

Papa en mama gaan trouwen

Na maanden vol hints, vragen en zeuren, gaat het nu eindelijk gebeuren. Hieperdepiep hoera, mijn mama en papa zeggen ‘ja!’. We vinden het dan ook ontzettend fijn, als jullie er op deze mooie dag bij willen zijn.

She offers me protection

And through it all she offers me protection. A lot of love and affection. Whether I'm right or wrong. - ‘Angels’ - Robbie Williams

Wil je mijn bruidsmeisje zijn?

Ik kan niet trouwen met mijn verloofde, zonder degene die altijd in mij geloofde. Jij was er bij iedere traan en iedere lach. Ik wil je er dus heel graag bij op mijn allermooiste dag. Wil je mijn bruidsmeisje zijn?

Wij gaan trouwen!

Wij gaan trouwen! Dit doen wij op [DATUM] om [TIJD] in [LOCATIE]. Graag nodigen we jou uit om deze feestelijke dag met ons te vieren. Je bent welkom vanaf [TIJD] in [LOCATIE EN ADRES]. Ben je erbij? RSVP voor [DATUM] via [E-MAILADRES].

Hartjes hier en liefde daar

Hartjes hier, liefde daar, ringen om en trouwen maar!

Een belofte van liefde

Een belofte van liefde Een belofte van trouw Een bezegeling voor altijd Ik hou van jou!

Ik zal blij zijn als jij blij bent

Ik zal blij zijn als jij blij bent, huilen om jouw droefenis. Al mijn leeftocht met je delen, tot de reis ten einde is. - Opwekking 378

Save the date - Jij mag erbij zijn!

Hé, raad eens wat wij doen op [DATUM]? Trouwen! En jij mag erbij zijn. Zet deze feestelijke datum vast in je agenda en hou de brievenbus in de gaten voor de officiële uitnodiging.

Ik hou meer van jou dan van koffie

Ik hou meer van jou dan van koffie, maar laat me het alsjeblieft niet bewijzen. - Elizabeth Evans

Teksten voor daggasten

We willen onze mooiste dag graag van het begin tot het eind met jullie vieren. Houd je de hele dag voor ons vrij? We zouden het leuk vinden als je er de hele dag bij bent. We nodigen je graag uit voor het volledige programma. Onze dag is niet compleet zonder jou. Ben je er daarom de hele dag bij?

I remember the moment

I remember the moment I looked in your eyes. And I saw you and me growing old. - ‘Marry Me’ - Betty Who

Teksten voor een kinderloze bruiloft

Wij vieren deze dag graag met volwassenen. Dit is een 16+ bruiloft. Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze 18+ bruiloft. Om uitgebreid met iedereen te kunnen praten, vragen wij de kindjes thuis te laten. Onze bruiloft is een grotemensenfeestje. Kindjes zijn welkom op de receptie, maar niet tijdens het feest.

Wil je onze ceremoniemeester zijn?

Jouw kruidenrekje is altijd perfect op alfabet gesorteerd, je mist nooit een deadline en je vraagt al in oktober wat op ons kerst verlanglijstje staat. Je bent onze favoriete regelneef en reddende engel. Wie anders dan jij kan onze bruiloft vlekkeloos laten verlopen? Wil je onze ceremoniemeester zijn? We zouden heel vereerd zijn als je ‘ja’ zegt!

Trouwplannen worden werkelijkheid

Beste familie en vrienden, Wij maken van onze trouwplannen werkelijkheid op [DATUM] om [TIJD] in [LOCATIE]. Wij zien jullie graag op ons huwelijksfeest in [LOCATIE EN ADRES]. Jullie zijn vanaf [TIJD] van harte welkom om met ons een borrel te drinken En samen op een mooie toekomst te klinken.

Stiekem getrouwd

Pssst.. Wij zijn stiekem getrouwd! Maar om het nog eens samen met jullie te beleven, gaan wij een gezellig feestje geven. Ben je erbij op [DATUM]? We zien je graag vanaf [TIJD] in [LOCATIE].

Our happily ever after

Celebrate love, laughter and our happily ever after.

Uitnodiging Deo volente

Verheugd delen wij u mee dat wij Deo volente [DATUM] in het huwelijk treden. Wij trouwen voor het oog van God in [KERK EN PLAATS].

Save the date formeel

[NAAM] & [NAAM] Trouwen op [DATUM] in [PLAATS]. Zou je deze datum vrij willen houden? De officiële uitnodiging volgt nog.

RSVP teksten voor je trouwkaart

RSVP: Wil je ons even laten weten of je erbij bent op onze mooiste dag? Laat je onze ceremoniemeesters even weten of je erbij bent? Verhinderd? Neem dan even contact op met onze ceremoniemeester. We zouden het fijn vinden als je onze ceremoniemeester laat weten of je erbij bent. Kun je er helaas niet bij zijn? Stuur dan even een berichtje naar een van onze ceremoniemeesters.

Teksten voor avondgasten

Houd je de avond voor ons vrij? We zouden het leuk vinden als je er ‘s avonds bij bent. We zien je graag om 20:30 uur op ons huwelijksfeest. Trek je dansschoenen maar uit de kast, want we zien je graag op ons avondfeest. We nodigen je graag uit voor ons huwelijksfeest ‘s avonds.

Jij bent de liefde

Voor mij ben jij de liefde. Voor mij ben jij het beste wat er is. Niets meer dat ik zou willen. Alles voor mij. - ‘Jij bent de liefde’ - Guus Meeuwis

Wil je mijn getuige zijn?

I can’t say “I do” without you. Bij elk belangrijk moment in mijn leven was jij erbij. Daarom wil ik je graag vragen of je mijn getuige wilt zijn.

Bestel nu een proefdruk van je trouwkaarten

Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.487 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.