De mooiste teksten voor op een trouwkaart

Een trouwkaart is, naast het geboortekaartje, één van de enige kaartjes die echt uniek is. Je trouwt immers maar één keer in je leven. Maar wat moet je eigenlijk op een trouwkaart zetten? Soms is het lastig om de inspiratie te vinden om echt wat leuks op een trouwkaart te schrijven qua tekst. Vaak is er wel nagedacht over locatie, datum en andere handige informatie voor de bruiloftsgasten, maar niet aan een leuke trouwtekst. Daarom hebben we een selectie gemaakt met voorbeeld teksten voor op je trouwkaart. Succes!

Gratis proefdruk trouwkaarten

Alles verdraagt ze

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. - 1 Korintiërs 13

Op hem vertrouwen

Wie op hem vertrouwen, omringt hij met liefde. - Psalm 32:1

Wij gaan trouwen!

Wij gaan trouwen! Dit doen wij op [datum] om [tijd] in [locatie]. Graag nodigen wij jou uit om deze feestelijke dag met ons te vieren. Je bent welkom vanaf [tijd] in [locatie]. Ben je erbij? RSVP voor [datum] via [emailadres].

Hartenwens

Onze hartenwens gaat in vervulling! Wij zullen elkaar op [datum] het jawoord geven. We nodigen jou graag uit op onze receptie vanaf [tijd] in [locatie]. [naam & naam] RSVP: [informatie van de ceremoniemeesters]

Hartjes hier en liefde daar

Hartjes hier, liefde daar, ringen om en trouwen maar!

Verliefd, verloofd, getrouwd!

Verliefd, verloofd, getrouwd! Stap 1 en 2 zijn genomen, nu de derde nog. Op [datum] stappen wij in het huwelijksbootje. Jullie zijn van harte uitgenodigd. Wij vieren ons feestje vanaf [tijd] in [locatie]. Zijn jullie erbij? Laat dit dan voor [datum] even weten via [emailadres]

Zeg je één keer ja..

Zeg je één keer ja ben je gelijk getrouwd!

Foto's kijken

We zullen nog vaak terugdenken aan deze fantastische dag. Bedankt voor jullie belangstelling, aanwezigheid en attenties. Kom gerust eens langs om de trouwfoto’s te bekijken!

Best day ever

You made our day special You made our day unforgettable You made our day a dream come true You made our day.. The best day ever!

God is liefde

God is liefde Liefde is God De essentie van alles

Dit is de dag

Dit is de dag die de Heer gemaakt heeft. Laten wij juichen en ons daarover verheugen. - Psalm 118:24

Trouwplannen worden werkelijkheid

Beste familie en vrienden, Wij maken van onze trouwplannen werkelijkheid op [datum] om [tijd] in [locatie]. Wij zien jullie graag op ons huwelijksfeest in [locatie en adres]. Jullie zijn vanaf [tijd] van harte welkom om met ons een borrel te drinken En samen op een mooie toekomst te klinken.

Niets is onmogelijk

“In dromen en in de liefde is niets onmogelijk.” - Janus Arony

Geen liefde zonder jou

Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans

Internetliefde

Een toetsenbord hier, een beeldscherm daar. Ondanks de vele kilometers, vielen wij voor elkaar! Nu vieren wij ook offline de liefde. Vier je met ons mee?

Opdat ons bootje nooit zal zinken

Na lang en gelukkig samenwonen, gaat het er dan eindelijk van komen! Komen jullie met ons klinken, opdat ons bootje nooit zal zinken?

Onvergetelijke dag

Lieve familie en vrienden, [datum] is dankzij jullie een onvergetelijke dag geworden. Bedankt voor alle mooie woorden, wensen, geschenken, muziek en feestvreugde. Heel veel liefs, [naam & naam]

Geloof, hoop en liefde

Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde. - 1 Korintiers 13:13

Heb elkaar lief

Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. - Johannes 13:34

Toekomst bezegelen

Na heel veel regelen gaan wij op [datum] onze toekomst bezegelen. Om [tijd] staan wij hand in hand in [locatie] voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Wij zullen naar [locatie 2] gaan en hopen daar om [tijd] voor het altaar te staan. Wilt u dit mooie moment met ons beleven? Vergeet dan niet voor [datum] uw aanwezigheid door te geven.

Jawoord geven

Een bewuste keus, niet zomaar voor even. Wij gaan over overgave en liefde, elkaar het jawoord geven.

Two souls

Two souls are sometimes created and in love before they’re even born. - F. Scott Fitzgerald

Stiekem getrouwd

Pssst.. Wij zijn stiekem getrouwd! Maar om het nog eens samen met jullie te beleven, gaan wij een gezellig feestje geven. Ben je erbij op [datum]? We zien je graag vanaf [tijd] in [locatie].

Droombruiloft

Wij willen jullie ontzettend bedanken. Want mede dankzij jullie aanwezigheid is het onze droombruiloft geworden!

Geluk delen

Je trouwt niet om geluk te vinden, maar om het te delen. Heel erg bedankt dat jullie op onze bruiloft waren en deze bijzondere dag met ons wilden vieren.

Bestel nu een proefdruk van je trouwkaarten

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen