Ga naar de inhoud

Kaarten van Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis

Steun Vrienden van het GHZ met één van deze kaarten!

Wie stuur jij een hartverwarmende wens?

Kan je jouw favoriete kerst nog herinneren? De cadeaus onder de kerstboom en de heerlijke geur die uit de keuken komt, maar vooral de aandacht die je voor elkaar hebt. Aan wie denk jij deze decembermaand? Stuur diegene een mooie kerstwens en steun gelijk de prachtige projecten van Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis. Daarmee zorgen we er samen voor dat patiënten even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Bekijk ook het filmpje van deze actie!

Meer weten of Vriend worden, kijk op www.vriendenvanhetghz.nl

mascotte vrienden ghz

Over Stichting Vrienden van het GHZ

Patiënten in het ziekenhuis kunnen wel een vriend gebruiken. Een ziekenhuisbezoek kan namelijk best spannend zijn. Daarom zet de Stichting Vrienden van het GHZ zich in om het ziekenhuisverblijf van patiënten en de zorg voor hen en hun naasten aangenamer te maken. Met onze projecten zorgen wij voor afleiding, ontspanning en een beetje vrolijkheid. Bijvoorbeeld met muziekoptredens op verpleegafdelingen, virtuele fietstrainers die het buitengevoel geven, projectoren met rustgevende beelden en een knuffel voor de jonge patiëntjes. Als Stichting Vrienden van het GHZ kunnen we de patiënten niet beter maken, maar wel ervoor zorgen dat ze zich een beetje beter voelen.

freek
logo vrienden van het ghz
muziekagoog
patient op een bankje met familie
vr bril

De kaarten zijn ontworpen door St. Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.