Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis

Steun Vrienden van het GHZ met één van deze kaarten!

Patiënten in het ziekenhuis kunnen wel een vriend gebruiken. Stichting Vrienden van het GHZ zet zich in om het ziekenhuisbezoek van patiënten en hun naasten net wat fijner te maken.  U kunt ons daarbij helpen. Door het versturen van een kaart uit onze collectie zet u zelf iemand in het zonnetje én steunt u gelijk onze mooie projecten. Zo zorgen we er samen voor dat patiënten even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

logo vrienden van het ghz
Kaarten van Vrienden van het GHZ
Grappige beterschapskaart met schaapje
Kaart beterschap of sterkte met mond 'Get well zoen'
Grappige beterschapskaart met koe

Over Stichting Vrienden van het GHZ

Een ziekenhuisbezoek is niet altijd even makkelijk of fijn. Daarom zet de Stichting Vrienden van het GHZ zich in om het ziekenhuisverblijf van patiënten en de zorg voor hen en hun naasten aangenamer te maken. Met onze projecten zorgen wij voor afleiding, ontspanning en een beetje vrolijkheid. Bijvoorbeeld met muziekoptredens op verpleegafdelingen, virtuele fietstrainers die het buitengevoel geven, projectoren met rustgevende beelden en een knuffel voor de jonge patiëntjes. Als Stichting Vrienden van het GHZ kunnen we de patiënten niet beter maken, maar wel ervoor zorgen dat ze zich een beetje beter voelen.

freek
muziekagoog
patient op een bankje met familie
vr bril

De kaarten zijn ontworpen door St. Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.