Voorbeelden van onze rouwkaarten

Hieronder vind je een overzicht van voorbeelden van onze rouwkaarten.
Je kunt zelf een rouwkaart maken, en hier eventueel inspiratie opdoen van de voorbeelden. We hebben ook passende teksten voor je rouwkaart.

Zelf de rouwkaart maken

Vaak wordt onder tijdsdruk van de uitvaartverzorger gekozen voor één van de standaard rouwkaarten die de uitvaartverzorger aanbiedt. En als dat is wat je wilt, is daar natuurlijk niets op tegen. Maar het kan anders. De rouwkaart kan veel persoonlijker worden door een foto van de overledene te gebruiken. Vaak zijn dit kleurige vrolijke foto's. Om de foto toch passend te maken voor een rouwkaart, kun je de foto uploaden in de Fotostudio van Kaartje2go. Ga naar de Fotostudio en kies een mooie foto van uw dierbare uit. Vervolgens kun je heel eenvoudig de foto een 'effect' meegeven, bijvoorbeeld het 'zwart-witeffect'. Het resultaat daarvan zie je in dit voorbeeld. Stijlvol en toch heel persoonlijk.

Rouwkaart met foto

Je kunt voor rouwkaarten eveneens terecht bij Kaartje2go. Kies een kaart uit de standaard collectie of ontwerp zelf een kaart. Een rouwkaart met een foto draagt bij aan de intimiteit van het afscheid. Veel van onze klanten werken met een foto, waar je hier een voorbeeld van ziet. Je kunt de kaart helemaal naar eigen wensen aanpassen met foto's, teksten en kleuren. De ontwerpvrijheid bij Kaartje2go is oneindig.