Voorbeelden van onze rouwkaarten

Wij bieden je op deze pagina een beetje hulp bij het maken van rouwkaarten.
Met de onderstaande voorbeelden hopen wij je op weg te helpen met het maken van deze verdrietige kaart. We hebben ook passende teksten voor je rouwkaart.

Klassieke rouwkaart

Het uitzoeken van een rouwkaart kan erg lastig zijn. Misschien ben je overmand door verdriet of werk je in een roes aan de voorbereidingen voor de uitvaart. De kaarten moeten snel verzonden worden zodat de geliefden van de overledene op tijd weten wanneer ze afscheid kunnen nemen. Wil je een rouwkaart zonder foto verzenden, dan kun je voor een kaart met een vogel, bloem of een uitgestrekt landschap kiezen. Deze stijl van de voorkant wordt vaak aan de binnenkant doorgevoerd, waardoor jij je alleen op de tekst hoeft te concentreren. Ons klanttevredenheidsteam is altijd bereid om advies te geven of enkele aanpassingen te maken.

Rouwkaart met foto

Een rouwkaart is een aankondiging tot het afscheid nemen van een dierbare. Een aantal nabestaanden kiest ervoor om een persoonlijke foto op de kaart te plaatsen. Om de persoon op een prettige manier te herinneren zoals hij of zij was. Het is mogelijk om de kaart helemaal naar wens aan te passen. Dit kan een eenvoudig uiterlijk zijn met de belangrijkste informatie of een klein eerbetoon aan de persoon in kwestie. Wanneer er speciale wensen zijn welke niet in ons programma beschikbaar zijn, dan kan het klanttevredenheidsteam als uitkomst dienen. Onze medewerkers kunnen soms nog de nodige aanpassingen realiseren.

Kinderrouwkaart

Te kort hebben jullie van de aanwezigheid van jullie kind mogen genieten. Elk verlies van een dierbare is zwaar, maar zeker van jouw eigen kind. Hoe begin je aan deze kaart? Je kunt er voor kiezen om een mooie, gelukkige foto van jouw kind op de kaart te plaatsen. Een kaart met daarop een ster of vlinder is een goed alternatief wanneer je geen foto wil gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om het geboortekaartje aan te passen en hier een korte rouwtekst aan toe te voegen. Misschien is jouw verdriet te lastig om in woorden te omschrijven, daarom hebben wij een aantal voorbeeldteksten toegevoegd om je te ondersteunen met deze moeilijke opgave.

Bedankkaart

Enkele weken na het overlijden van een dierbare, kan de familie een dankbetuiging versturen. In deze kaart kunnen jullie bekenden van de overledene bedanken voor hun steun en medeleven tijdens de begrafenis. Een bedankkaart is vaak in dezelfde stijl als de rouwkaart beschikbaar. Het is ook mogelijk om een blancokaart te gebruiken en daarop een tekst, tekening of ander werk van de overledene te plaatsen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11271 beoordelingen