Ga naar de inhoudGa naar het filter
ronde stickers

Ronde stickers

Maak dat belangrijke moment in jullie leven nu nog persoonlijker met onze ronde stickers. De goodiebags van je bruiloft, de bedankjes na de geboorte van je kleintje… Geef ze jullie eigen touch met je zelf ontworpen stickers. Laat ze bijvoorbeeld matchen bij je trouwkaarten of geboortekaartjes. Ook is het leuk om de kleuren van je trouwdag of de babykamer erin terug te laten komen. Zo geef je alle onderdelen van dat belangrijke moment dezelfde persoonlijke stijl.

ronde stickers voorbeeld

Alles over onze ronde stickers

Onze ronde stickers hebben een diameter van 4,2 centimeter en zijn te bestellen bij je pakketje trouwkaarten of geboortekaartjes. Je koopt de stickers per stuk, voor € 0,35 per sticker. Je kunt zelf aangeven hoeveel stickers je wilt bestellen, maar het minimale aantal is 5 stickers. Bij sommige geboortekaartjes en trouwkaarten hebben onze designers een bijpassende ronde sticker ontworpen. Je vindt ze tijdens het bestellen van de kaarten. 

Zo bestel je ronde stickers

 1. Kies en maak je trouwkaart of geboortekaartje.
 2. Selecteer de verzendmethode Thuis ontvangen.
 3. Na het kiezen van de papiersoort, envelopkleur en eventueel sluitzegels kies je op de volgende pagina voor het meebestellen van de aanpasbare stickers.
 4. Maak je sticker helemaal zoals jij het wilt.
 5. Rond je bestelling af. We gaan voor je aan de slag!

Heb je een vraag over het bestellen van ronde stickers? Lees dan onze meestgestelde vragen over ronde stickers of neem even contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag.

Nog even handig om te weten over onze ronde stickers

 • Ronde stickers zijn te bestellen bij je pakketje trouwkaarten of geboortekaartjes.
 • Je kunt de stickers bestellen vanaf 5 stuks.
 • De stickers hebben een doorsnede van 4,2 centimeter.
 • Wil je graag een foto op je stickers zetten? Kies er dan een van goede kwaliteit. Zo komt je foto het beste tot z’n recht.
 • Zet niet te veel tekst op je sticker, zodat-ie goed te lezen is.
 • Houd rekening met een snijmarge bij het maken van je sticker. Zo voorkom je dat er een naam of datum van de sticker afgesneden wordt.

Ronde stickers bij je geboortekaartjes

Ronde stickers zijn superleuk om te bestellen bij je geboortekaartjes. Je maakt je geboortebedankjes of doopsuiker er gemakkelijk heel persoonlijk mee. Maak ze bijvoorbeeld in de stijl van de babykamer, óf van het geboortekaartje. Onze designers ontwierpen namelijk bij een aantal geboortekaartjes bijpassende ronde stickers. Je vindt ze hieronder. Tijdens het bestellen van je geboortekaartje kom je de eventuele bijpassende sticker vanzelf tegen.

ronde stickers geboorte

Ronde stickers bij je trouwkaarten

Jullie huwelijksbedankjes, goodiebags of zakjes met bloemblaadjes voor na de ceremonie maak je nog persoonlijker met ronde stickers. Creëer ze in de stijl van jullie trouwkaarten, menukaarten en bedankkaartjes, zodat ze helemaal matchen op jullie mooiste dag. Onze designers ontwierpen een aantal stickers die passen bij onze trouwkaarten. Die vind je hieronder. Je komt ze trouwens tegen bij het bestellen van je trouwkaarten. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen stickers maken.

ronde stickers trouwen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.