Ga naar de inhoudGa naar het filter

Spaanse nieuwjaarskaarten

Ola! Is Español de moedertaal van een vriend(in) of familielid? Wens deze persoon een gezond & gelukkig 2024 toe met een Spaanse nieuwjaarskaart! Kies een van de Spaanse nieuwjaarskaarten uit onze collectie en pas het ontwerp naar wens aan in de kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Nuevo: onze collectie Spaanse nieuwjaarskaarten

Het maken van een Spaanse nieuwjaarskaart begint bij het kiezen van een ontwerp. De kaarten op deze pagina zijn speciaal door onze designers ontworpen met je Spaanstalige dierbaren in het achterhoofd. Twijfel je nog welke van deze nieuwjaarskaarten je het meest aanspreekt? Geef de kaarten een ❤ en werp er op een later moment nog eens een blik op. Je kunt natuurlijk ook een van onze reguliere of internationale nieuwjaarskaarten aanpassen en er een Spaanse tekst opzetten in onze kaartmaker. Met welke Spaanse nieuwjaarskaart wens jij je amigos of familia een feliz año nuevo toe?

Wat voor soort Spaanse nieuwjaarskaarten zijn er?

Onze designers hebben een handvol nieuwjaarskaarten met een Spaanse tekst ontworpen. Had je tussen onze andere nieuwjaarskaarten al een muy bonita exemplaar gezien? Geen zorgen, de teksten op onze kaarten kun je met één muisklik vervangen door een Spaanse nieuwjaarswens, spreuk of quote.

Hoe kan ik een Spaanse nieuwjaarskaart maken?

Het maken van Spaanse nieuwjaarskaarten gaat makkelijker en sneller dan je misschien denkt. En het is ook nog eens erg leuk om te doen. Hoe het werkt? Wij leggen het je uit:

🇪🇸 Stap 1. Kies een Spaanse nieuwjaarskaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.

🇪🇸 Stap 2. Voeg de mooiste figuren, kaders en vormen toe als decoratie.

🇪🇸 Stap 3. Schrijf een persoonlijke, Spaanse nieuwjaarswens op de kaart.

🇪🇸 Stap 4. Bestel een gratis proefdruk of maak je bestelling direct definitief.

Nieuwjaarskaarten schrijven in het Spaans

Hoewel Spaans een van de meest gesproken talen ter wereld is, spreken maar weinig Nederlanders het vloeiend. Dit kan het neerpennen van een lieve, leuke of grappige nieuwjaarswens best lastig maken. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal Spaanse nieuwjaarswensen voor je op een rijtje gezet. Welke van deze korte teksten spreekt jou het meest aan?

Feliz Navidad y próspero Año Nuevo

Le deseamos feliz Navidad y un próspero año nuevo

Os deseo Felices Fiestas

Mis mejores deseos para unas felices fiestas

Feliz año nuevo para todos

Spaanstalige nieuwjaarskaarten bestellen

Is het ontwerp van je Spaanse nieuwjaarskaart af? Dan is het moment daar om de nieuwjaarskaarten te bestellen. Ook dit gaat heel eenvoudig in z’n werk bij Kaartje2go.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn Spaanse nieuwjaarskaart bestellen?

Si, elke klant mag een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt de proefdruk van de kaart samen met voorbeelden van onze envelopkleuren en papiersoorten. Zo kun je op je gemak kijken of de Spaanse nieuwjaarskaart helemaal naar wens is en met welke extra’s de kaart nog mooier wordt.

Leuke extra’s voor Spaanse nieuwjaarskaarten

Ben je van plan om de Spaanse nieuwjaarskaarten zelf uit te delen of op te sturen? Vergeet dan niet tussen onze extra’s te neuzen. Onze rode enveloppen, (matchende) sluitzegels en adresstickers met confetti maken van je nieuwjaarskaart een feestje in de brievenbus!

Nieuwjaarskaart met Spaanse tekst versturen

Is je nieuwjaarskaart met Spaanse tekst helemaal naar wens? Dan hoef je alleen nog maar een verzendmethode te selecteren. Hierbij heb je de keuze uit ‘direct versturen’ of eerst ‘thuis ontvangen’. Beide methodes hebben zo hun voordelen.

👉 Direct versturen

Kies je voor ‘direct versturen’? Dan heb je nergens meer omkijken meer naar. Je hoeft alleen maar de adresgegevens van de ontvanger(s) in te vullen en een verzenddatum te kiezen: wij regelen de rest. Houd er wel rekening mee dat post er in de decembermaand wat langer over doet.

👉 Thuis ontvangen

Liever de nieuwjaarskaarten ‘thuis ontvangen’? Dan bezorgen we ze als pakket op het door jou gewenste adres, samen met eventuele sluitzegels of adresstickers. Je kunt de nieuwjaarskaarten vervolgens naar wens verpakken en zelf uitdelen of naar de brievenbus brengen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.