Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Kleurplaten tekst

We hebben een uniek assortiment kleurplaat kaartjes . Heb je geen inspiratie voor een leuke tekst voor in het kaartje? Kijk dan naar onderstaand kleurplaten tekst overzicht.

Eerste sterkte kaart gratis

Deze kleurplaat is nog niet klaar

Een plaatje zonder kleur is als een dierentuin zonder dier, als een tuintje zonder bloem, of een deurtje zonder kier. Deze kleurplaat is nog kaal, maar hij is ook nog niet klaar, vertel jij met kleur een verhaal, dan is ‘ie straks wonderbaar!

Een kleurplaat voor jou

Kleuren maken je vrolijk, daarom een kleurplaatkaart voor jou, dan kun je zelf bedenken van welke kleuren je houdt!

Een mooie tekening van je lievelings dier

Een mooie tekening van je lievelingsdier, die kun je gaan vullen met een kleurtje daar, een kleurtje hier. Speciaal voor jou is deze kaart, zodat je er veel plezier mee maakt!

Kleur je kleurplaat zoals je zelf wil

Maak je bomen bruin met groen? Je kunt het ook iets anders doen. Blauwe met gele bomen, roze bril, kleur je kleurplaat zoals je zelf wil!

Rood is de kleur van een roos

Rood is de kleur van een roos, geel is de kleur van de zon, blauw is de kleur van een waterbron. Dit zijn de drie kleuren waarmee alle andere kleur begon.

kleuren

Pak nu maar snel je stiften! Of potloden, misschien. Met deze kaart kun jij iets doen, dat heb je vast al wel gezien! Ga hem maar gezellig kleuren. Je krijgt van mij alvast een 10! (Maria Riksten-Brouwer)

inkleuren

Zeg, heb je zin in kleuren? Stiften heb je vast heel veel! Ga het maar gauw eens proberen, met rood, blauw, groen en geel! En met paars er óók nog bij, wordt het een prachtig schilderij! (Maria Riksten-Brouwer)

Leuke kinderkaarten

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11271 beoordelingen