Voorbeelden van onze uitnodigingen voor kinderfeestjes

Een eigen kinderfeest… hét jaarlijkse hoogtepunt voor ieder kind! Of het nou een piratenfeest, een prinsessenfeestje of een slaapfeestje is, bij Kaartje2go vind je een leuke en originele uitnodiging. Kies je samen met jouw jarige job de uitnodiging voor het kinderfeestje uit? Dan heb je voorpret voor twee!

Uitnodiging kinderfeestje met eigen foto

Heb je nog leuke foto’s van jouw kind. Foto’s zijn altijd leuk op een kaart. Maken de kaart net wat persoonlijker en vooral heel leuk om te krijgen. Zoals deze hippe en stoere uitnodigingskaart voor een jongen met eigen foto's, vlaggetjes en kraftprint. Geheel naar eigen wens aan te passen.

Uitnodiging kinderfeestje voor een 5 jarige

Hoera je kindje is alweer een hele hand vol. En dat moet gevierd worden. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met deze hippe kaart voor kinderfeestje met eigen foto's en tekst. Moderne en vrolijke kaart met vlaggetjes en sterren. Voor een gezellig feestje met je kind.

Hoera je kindje wordt 1

De eerste verjaardag van je kleintje is al een feest op zich. Daar hoort een leuke, hippe uitnodiging bij met foto's, tekst en confetti voor een kinderfeestje. Pas zelf de teksten aan en vervang de foto's. Zo maak je de uitnodiging net wat leuker en persoonlijker.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11189 beoordelingen