Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Wanneer komen mijn kerstkaarten aan?

Kerstkaarten met een bestemming binnen Nederland hebben een standaard bezorgtijd van 1 à 2 werkdagen, maar alleen als ze zijn verstuurd met een reguliere postzegel. Kerstkaarten voorzien van een speciale Decemberzegel hebben een overkomstduur van 3 à 4 werkdagen.

TIP: Bij Kaartje2go versturen we jouw kerstkaarten tegen het decemberzegel-tarief maar is de verzending wel regulier. Ze vallen in veel gevallen dus gewoon na 1 of 2 werkdagen bij de ontvanger op de deurmat.

Tarief van de Decemberzegels én reguliere bezorging

Bij Kaartje2go vinden we snelle bezorging belangrijk. Daarom gebruiken wij reguliere postzegels voor de prijs van de Decemberzegel. Je betaalt dus een lager tarief en je kerstkaarten worden toch snel bezorgd.

Wat is de laatste dag om kerstkaarten te bestellen?

Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstkaarten op tijd worden bezorgd? Bestel ze dan voor vrijdag 18 december voor 20:00 uur. Wij verzenden ze dan dezelfde dag nog. Later bestellen is natuurlijk mogelijk, alleen dan heb je kans dat PostNL ze niet meer op tijd voor de kerst kan bezorgen. Als je ze 23 december voor 20:00 uur besteld kunnen ze nog voor kerst bezorgd worden al is er dan geen enkele speling meer in bezorgdagen voor kerst.

Voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Alle kerstkaarten die voor 20:00 uur bij ons zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Kaarten binnen Nederland komen vaak de volgende werkdag al aan.

Komen mijn kerstkaarten nog op tijd aan?

Wil je zeker weten dat jouw kerstkaarten nog voor de kerst aankomen? Wacht dan niet tot het laatste moment. Het is de laatste dagen voor kerst namelijk topdrukte bij PostNL, waardoor het kan gebeuren dat de bezorging vertraging oploopt. De laatste werkdag voor kerst is de laatste levering van kerstkaarten. Dit jaar (2020) is de laatste werkdag donderdag 24 december. Zorg dus dat ze 1 à 2 dagen voor deze dag aankomen.

Kerstkaarten buitenland

Kerstkaarten met een buitenlandse bestemming zijn iets langer onderweg. Kerstkaarten naar België doen er bijvoorbeeld ongeveer 4 werkdagen over. Voor een indicatie van de bezorgtijd naar andere landen kun je op de website van PostNL kijken.

Informatie over verzending rondom de feestdagen

In december drukken en versturen wij de kaarten als normaal, behalve op de volgende dagen:

- Donderdag 24 december 2020 sluiten wij om 15:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Vrijdag 25 en zaterdag 26 december 2020 (eerste en tweede kerstdag) zijn wij gesloten. Alles wat je op deze dagen bestelt, wordt op maandag 28 december verstuurd.

- Maandag 27 december 2020 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Donderdag 31 december 2020 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Vrijdag 1 januari 2021 (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. 

Te laat voor kerstkaarten, wat nu?

Ben je te laat met je kerstwensen? Stuur dan een leuke nieuwjaarskaart. Iemand een gelukkig nieuwjaar wensen kan officieel tot en met 3-koningen (6 januari).

Eerste kaart gratis