Naturel kerstkaarten » De kersttrend van 2021

Wat is er mooier dan een winters bos? Met deze kerstkaarten haal je het bos naar binnen. De natuurlijke tinten waaronder groen, bruin en roestkleur geven een warme uitstraling. Je kunt de bosgeur bijna ruiken. Maak nu jouw Naturel kerstkaart en je ontvangt van ons een gratis proefdruk. Handig he!?

Naturel kerstkaarten

Ben jij op zoek naar botanische kerstkaarten? Dan is de trend Naturel echt iets dat bij jou past. Onze designers vonden hun inspiratie in het bos. Je ziet dan ook veel bosdieren zoals herten, vogels, beren en egels op de kaarten staan.

Kenmerkend aan Naturel kerstkaarten zijn de groene, bruine en natuurlijke kleuren, zoals de kleur van hout, roest, grijs, zand en taupe.

Op de bosrijke kerstkaarten is veel gebruikgemaakt van warme kleuren. De warmte die jij straks bij een ander in huis brengt.

Welke papiersoort & envelop past bij een Naturel kerstkaart?

Er zijn twee papiersoorten die bijzonder goed passen bij deze kersttrend:

  • Oud-hollands heeft een wat ruwe structuur. Dat past perfect bij de wildernis van het bos.
  • Luxe recycled. Met deze kaart bescherm je onze echte bossen. Bovendien geeft het de kaart ook nog eens bijzonder luxe uitstraling.

Verpak je kaart in een witte envelop, een envelop van kraftpapier of gerecyclede envelop om jouw kerstkaart helemaal af te maken.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen