Ga naar de inhoud

Jubileum teksten voor op een kaart

Een jubileumkaart stuur je voor een speciale gelegenheid. We inspireren je graag om tot een mooie tekst te komen voor op de uitnodiging.  Daarom hebben we een aantal teksten op een rij gezet voor op je jubileumkaarten

Meer teksten: 12,5 jaar | 25 jaar | 40 jaar | 50 jaar | 60 jaar | medewerker

Gratis proefdruk jubileumkaart

12,5 jaar getrouwd

12,5 jaar, het lijkt bijna onwaar, en de liefde groeit nog elk jaar. Komt u dit met ons vieren?

Geluk is liefde

Geluk is liefde, niets anders. Wie liefheeft is gelukkig.

Jubileum uitnodiging invultekst

Op [DAG DATUM JAARTAL] zijn wij [AANTAL] jaar getrouwd! Dit willen wij graag met jullie vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Jullie zijn op [DATUM] vanaf [TIJDSTIP] welkom in [LOCATIE]. Laten jullie even voor [DATUM] weten of jullie komen en met hoeveel personen? Tot dan! [NAMEN] [TELEFOONNUMMER] [E-MAILADRES] Cadeautip: Jullie aanwezigheid, gelukwensen en jullie lach. Dat is het mooiste geschenk op die dag. Mochten jullie ons toch willen verrassen, hopen we dat het in een envelopje zal passen.

50 jaar - Oneindig veel liefde

50 jaar 600 maanden 2.608 weken 18.262 dagen 438.290 uren 26.298.000 minuten en oneindig veel liefde

65 jarig jubileum

Het leven samen is heel bijzonder Zoveel delen met elkaar: Vriendschap, vreugde, warm en teder Echte liefde, al 65 jaar.

Een goed huwelijk

Een goed huwelijk betekent dat je heel vaak verliefd wordt, en altijd op dezelfde persoon. - Mignon McLaughlin

Jubileum uitnodiging tuinfeest

Time flies when you’re having fun. Dit jaar zijn wij alweer [AANTAL] jaar getrouwd. En we vieren dit graag net zoals hoe dit avontuur begon: Met de liefste mensen, een drankje in de hand en lekker in de zon! Ons jubileumfeest is dan ook in de vorm van een gezellig tuinfeest. We nodigen jullie uit op [DATUM], vanaf [TIJD] bij ons in de achtertuin. Voor het eten en drinken wordt gezorgd. Tot dan!

Waar liefde woont geeft God zijn zegen

Waar liefde woont, geeft God Zijn zegen. Dan zijn wij verzekerd van Zijn goedheid van nu af aan, elke dag, tot in eeuwigheid. Hij zal ons geleiden op al onze wegen.

Grappige jubileumtekst

Na [AANTAL] jaar zijn wij elkaar nog steeds niet zat! We nodigen jullie dan ook graag uit om dit wonder met ons te vieren.

40 jaar getrouwd

Onze veertigste trouwdag... En nog altijd denken we terug met een glimlach. Trots zijn is iets wat zeker mag, en daarom vieren we graag met jou samen deze dag.

50 jaar getrouwd - Liefde is

Liefde is puur, eindeloos en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is geluk vinden dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk, al 50 jaar.

Op hem vertrouwen

Wie op hem vertrouwen, omringt hij met liefde. - Psalm 32:1

Jubileum cadeautip teksten

- Mochten jullie ons willen verrassen, dan hoop ik dat het in een envelopje zal passen. - We zitten ruimschoots in de spullen, maar zijn blij met iets dat ons spaarvarkentje zal vullen. - Cadeautip: We sparen voor een [CADEAU]. - Een cadeautje is niet verplicht, maar wel heel lief! - Wil je ons verrassen? We worden heel blij van [CADEAU]. - We voelen ons al rijke mensen. Een donatie aan [GOED DOEL] is daarom wat we wensen. - Een cadeautje geven is niet nodig, jullie aanwezigheid is voor ons al een feestje op zich!

50e verjaardag én 25 jaar getrouwd

Hoera, dubbel feest! Op [DATUM] wordt [NAAM] 50 jaar én zijn wij samen 25 jaar getrouwd. Deze bijzondere mijlpalen vragen natuurlijk om een feestje. We nodigen jullie dan ook van harte uit om dit met ons te vieren. Het feestje vindt plaats op [DATUM], vanaf [TIJD] op [LOCATIE]. Laten jullie ons weten of jullie erbij zijn?

Liefde tekst vuurvliegjes

Als vuurvliegjes in de duisternis geven wij elkaar licht als het donker is

Jubileum uitnodiging borrel

Bijzondere momenten moet je vieren. En dat doen wij het liefst onder het genot van een lekker drankje. Ons jubileumfeest is dan ook een gezellige borrel op [DATUM], om [TIJD] in [LOCATIE]. Komen jullie met ons proosten op de liefde?

Jubileumtekst vanuit de kinderen

Hoera, onze ouders zijn al [AANTAL] jaar helemaal, hartstikke verliefd op elkaar. Het lijkt ons daarom heel erg fijn om dit met jullie te vieren, in het geheim. Wil je ons laten weten of je erbij bent? Het belooft een knalfuif te worden!

Jubileum uitnodiging formeel

Beste [NAAM], Op [DATUM] vieren wij ons [AANTAL] jarig jubileum. Deze feestelijke dag willen wij graag vieren met onze dierbaren. Jullie zijn welkom op [DATUM], vanaf [TIJD] op [LOCATIE]. De catering en muziek wordt verzorgd, we vragen jullie enkel een goed humeur mee te brengen. Groeten [NAAM] en [NAAM]

30 jaar getrouwd - Parelen huwelijk

Het parelen huwelijk, daarop moet worden geproost!

Jubileum van 25 jaar

Een jubileum van 25 jaar, dat is niet zomaar iets. We zijn nu al lang bij elkaar, en dat vraagt om een speech! Wij vieren op [DATUM] om [TIJD] feest, zorg ervoor dat je erbij bent geweest!

Hoera 50 jaar getrouwd

Deze bijzondere dag Maar één keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Zijn jullie erbij op [DATUM]? Dan vieren we ons jubileum: Hoera, 50 jaar!

Jubileum 60 jaar getrouwd

Een woord, een ring, een lach Je knippert met je ogen En zo opeens zijn er 60 jaar omgevlogen Vieren jullie met ons deze bijzondere dag?

Pensioen én 40 jaar getrouwd

Tweemaal hoera, want wij vieren dubbel feest! Naast ons 40-jarige jubileum ga ik, [NAAM], ook genieten van mijn pensioen. Een gezellig feestje is dus helemaal op zijn plaats. Ben je erbij? Laat het ons dan even weten via [TELEFOONNUMMER]. Deze informatie kun je vast in je agenda schrijven: [DATUM] [BEGINTIJD] - [EINDTIJD] [ADRES EN LOCATIE]

Alles ontstaat uit liefde

Alles ontstaat uit liefde Alles keert terug in liefde Zonder begin en zonder einde is de liefde

Verrassingsfeest jubileum

[NAAM en NAAM] zijn [AANTAL] jaar getrouwd, hoera! Om dat te vieren hebben wij een heuse SURPRISE PARTY georganiseerd. We zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om hen te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op [DATUM] om uiterlijk [TIJDSTIP] bij [LOCATIE] in [PLAATS]. Graag tot dan!

Jubileum etentje uitnodiging

Hoera, wij zijn [AANTAL] jaar getrouwd! Dat willen we graag vieren op een manier waar we goed in zijn. Daarom nodigen we jullie uit voor een heerlijk etentje bij [LOCATIE]. Jullie zijn daar welkom op [DATUM] vanaf [TIJD]. Willen jullie in verband met het reserveren even laten weten of jullie erbij zijn?

Bestel nu een proefdruk van je jubileumkaart

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.657 beoordelingen