Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

De mooiste adresstickers voor jouw geboortekaartjes

Het sturen van een geboortekaartje is een bijzonder moment. Je wil natuurlijk dat jullie familie en vrienden een superleuk kaartje van de kleine ontvangen. Maak deze ervaring extra feestelijk door het plakken van een bijzondere adressticker op de envelop. De verzending van deze adresstickers is helemaal gratis. Tijd om jullie dierbaren te verrassen!

geboortekaartjes adresstickers

Over onze collectie adresstickers

Er staat een groot aanbod met diverse leuke adresstickers voor je klaar. Van blanco adresstickers tot stickers met babyvoetjes en hartjes. Alles is mogelijk. Ontdek welk ontwerp bij je geboortekaartje en envelop past, en maak er een passend geheel van. Deze stijlen adresstickers kun je allemaal vinden in onze collectie: 

  • Hartjes
  • Babyvoetjes
  • (Gouden) maan en sterren
  • Waterverf
  • Botanische planten en blaadjes
  • Confetti
  • Bloemen
  • Gouden lijnen
  • Ballonnen en slingers

Bekijk alle mooie adresstickers en doe inspiratie op. Je kan zelf het lettertype aanpassen om de stickers nog speelser en persoonlijker te maken. Hoe dat werkt? We leggen het hieronder graag voor je uit. 

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Wil je naast adresstickers ook mooie geboortekaartjes bestellen en laten drukken? Dit kan natuurlijk bij Kaartje2go. Je kunt simpel en snel via een blanco kaart of een bestaand ontwerp jullie ideale kaartje aanpassen. Klik op ‘Kaart bewerken’ en voeg de leukste figuren, kaders en foto’s toe aan je kaartje. Laat met de handige online adresverzoeker de adressen door je dierbaren invullen en klik op versturen. 

Voordelen van Kaartje2go

Hulp nodig bij het bestellen van je geboortekaartjes adresstickers?

We vinden het belangrijk dat je alle benodigde informatie op onze website kan vinden. Zo kan je de beste keuze maken voor de mooiste geboortekaartje adresstickers. Daarmee kan jullie mini straks nog meer stralen op de kaartjes. Lees onze veelgestelde vragen over geboortekaartjes. Bij vragen helpen onze toppers van het klanttevredenheidsteam je graag verder. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk eens onze blog over geboorte. Een hele fijne kraamtijd gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.