Bedanken 22 maart 2021

18x bruiloftsbedankjes om zelf te maken

Bedankjes bruiloft zelf maken

De bruiloft komt steeds dichterbij en je bent vast druk bezig met het organiseren van jouw onvergetelijke dag. De gasten die op de bruiloft aanwezig zijn wil je natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Daarom is het goed om ideeën op te doen voor originele trouwbedankjes. Wij helpen jou hier graag bij, en hebben 18 bruiloft bedankjes om zelf te maken voor jou op een rijtje gezet. 

🌼 Ook leuk voor jou: Alles wat je wilt weten over bloemen op je bruiloft.

Leuke bruiloft bedankjes om zelf te maken

pin

Bedankjes bruiloft sterretjes

Op zoek naar een goedkoop maar origineel trouwbedankje? Wat dacht je van een bruiloft bedankje met sterretjes? Wij leggen je graag uit hoe je dit kan maken. Begin met het ontwerpen van een origineel kaartje met een leuke tekst erop, maak daarna openingen in het kaartje en steek de sterretjes door de openingen. Tip: bij Kaartje2go kan je snel en gemakkelijk een langwerpige kaart ontwerpen voor dit trouwbedankje. 

pin

Bedankjes bruiloft met bloemzaadjes

Ook een leuk idee als bruiloft bedankje om zelf te maken zijn zakjes met bloemzaadjes. Koop papieren zakjes voor de bloemzaadjes, een fineliner en natuurlijk bloemzaadjes. Vul de zakjes met de bloemzaadjes en schrijf een leuke persoonlijke tekst erop. Hoe makkelijk is dat!

pin

DIY popper

Hoe te gek is deze diy als trouwbedankje. Om een leuke diy popper te maken, heb je nodig: wc-rolletjes, crêpepapier, lint, kaartjes en een verrassende inhoud voor de popper, bijvoorbeeld snoep of confetti. Stop de verrassende inhoud in het wc-rolletje, doe het crêpepapier eromheen en strik allebei de kanten van het wc-rolletje. Hang er een leuk kaartje aan en poppen maar! 

pin

Trouwbedankjes chocolade

Trouwbedankjes met chocolade is natuurlijk altijd een goed idee, want wie houdt er nou niet van chocolade! Ontwerp persoonlijke bedankkaartjes en plak hierop jouw favoriete chocolade! Hulp nodig bij bij het schrijven van je bedankkaartjes? Wij hebben 18 mooie teksten voor op een bedankkaartje voor je op een rijtje gezet. 

pin

Bruiloft bedankje met snoep

Deze snoephartjes zijn echt te lekker, en daarom zijn ze ook leuk als trouwbedankje. Koop leuke flesjes, snoephartjes, lint, kaartjes met een persoonlijke tekst en je trouwbedankje is zo gemaakt! Tip: een leuke tekst voor op het kaartje is bijvoorbeeld; een zoet einde van een nieuw begin of flesje liefde. 

pin

Zeep bedankjes voor je bruiloft

Je bent op zoek naar ideeën voor je bruiloft bedankjes. Wat dacht je van een zeep bedankje? Deze zeep bedankjes voor jouw bruiloft zijn makkelijk om zelf te maken. Haal de lekkerste zeep die je kan vinden, lint, kaartjes en eventueel kleine droogbloemen. Even knutselen en klaar is dit originele trouwbedankje!

pin

Bedankjes bruiloft met Merci

Op zoek naar een bruiloft bedankje om zelf te maken en dat ook nog eens goedkoop is? Het enige wat je nodig hebt is een persoonlijk kaartje, lint en Merci chocola. Even in elkaar knutselen en uitdelen maar. Een chocolade bruiloft bedankje is te lekker en ook nog eens zo gemaakt! 

Bruiloft bedankjes met een leuke tekst of woordgrap

pin

Zoetigheid

Hoe uniek is dit bruiloft bedankje. Het enige wat je nodig hebt zijn zakjes, lint en natuurlijk popcorn. Om het bruiloft bedankje helemaal af te maken kun je leuke stickers of kaartjes ontwerpen met een persoonlijke, grappige tekst. Denk bijvoorbeeld aan: thanks for popping by!

🟠 Tip: Hier vind je nog meer leuke ideeën voor een persoonlijke bruiloft.

pin

Een frisse adem

Trouwbedankjes met snoep zijn altijd lekker en hoe gemakkelijk is dit trouwbedankje wel niet! Het enige wat je nodig hebt zijn Tictacdoosjes en labels. Print voor het formaat van een Tictacdoosje een persoonlijke tekst en jullie trouwdatum uit, plak dit op het Tictacdoosje en klaar is het bedankje. Makkelijk toch?!

pin

Bruiloft bedankje met honing

Hoe leuk is dit unieke bruiloft bedankje met de woordgrap. Voor je aan de slag gaat moet je op zoek gaan naar kant-en-klare honingpotjes, of koop zelf potjes en vul ze met honing. Versier het potje met leuke lintjes en voeg een kaartje met een bedankje toe. Tip: een leuke tekst voor op je bruiloft bedankjes is bijvoorbeeld Honey i do of Meant to bee.

pin

Een pittig trouwbedankje

Hou je wel van pittig eten en wordt je bruiloft ook een pittig leuke dag? Dan is dit leuke bruiloft bedankje zeker iets voor jou! Koop jouw favoriete pittige saus en hang er een leuk persoonlijk kaartje aan met bijvoorbeeld de tekst: Het was een pittig leuke dag met jouw komst!

pin

Omdat het zonder jou niet afwas!

Wil je niet voor een standaard bruiloft bedankje gaan? Dan is dit trouwbedankje zeker iets voor jou. Dit bedankje is erg makkelijk om zelf te maken en ook nog eens te grappig. Het enige wat je nodig hebt zijn afwasborstels en kaartjes. Maak de kaartjes met de tekst omdat het zonder jou niet afwas vast aan de afwasborstel en uitdelen maar! 

pin

Het was spek tacular leuk

Jazeker, weer een trouwbedankje met snoep, gewoon omdat het zo lekker is. En dit bruiloft bedankje met snoep is ook nog eens zo gemaakt. Wat heb je voor dit trouwbedankje nodig? Spekjes, snoepbakjes en kaartjes of stickers. Tip: een leuke tekst voor op het bedankje; Het was spek tacular leuk!

pin

Verspreid liefde

Wat is jouw favoriete beleg? Wat dacht je van jam, chocopasta, pindakaas of appelstroop? Je favoriete beleg is ook een te gek idee als trouwbedankje. Koop je favoriete smeerbare beleg en maak leuke kaartjes met de tekst Verspreid liefde. Het enige wat je dan nog moet doen is het even aan elkaar maken en klaar is het trouwbedankje!

pin

By all means.. Go nuts we’re married

Het laatste maar zeker niet het minst leuke woordgrap bedankje: By all means… go nuts, we’re married! Dit is zeker een origineel trouwbedankje waarmee je een leuke indruk achterlaat. Wat heb je nodig? Papieren zakjes, fineliners en de lekkerste nootjes. Dit trouwbedankje bewijst opnieuw dat een bedankje niet moeilijk hoeft te zijn.

Originele trouwbedankjes voor een kater 

pin

Hangover kit

Wat nou als je gasten de dag na de bruiloft zeker een kater zullen hebben? Geef dan een hangover kit als trouwbedankje. Wat helpt jou om een kater te overleven? Vul jouw favorieten in een zakje en voeg een opbeurend kaartje toe! Zo komen jouw gasten de dag met een kater zeker door. 

pin

Bruiloft bedankje met een flesje water

Hoe leuk en gemakkelijk is het om dit bruiloft bedankje met een flesje water te maken, oftewel katerwater. De dag na het feest is misschien voor veel mensen even moeilijk.. Maar katerwater kan die dag zeker goed maken. Het enige wat je nodig hebt voor dit trouwbedankje zijn waterflesjes, stickers en kaartjes. 

pin

Alcoholische versnapering

Nog niet genoeg alcohol geschonken op de bruiloft? Wat dacht je van een alcoholische versnapering om mee te geven naar huis! Haal het favoriete alcoholische drankje van jouw en je partner, ontwerp kaartjes en koop lint. Het enige wat je nu nog moet doen is de alcoholische versnapering versieren met de kaartjes en lint.

Welk bruiloft bedankje om zelf te maken kies jij?

Een trouwbedankje als afsluiter van jouw geweldige bruiloft kan zeker niet ontbreken. Maar voor welk bruiloft bedankje ga jij? Wij zijn er erg benieuwd naar! Hopelijk hebben de 18 bruiloft bedankjes je op ideeën gezet en kan je er snel mee aan de slag. Allerlaatste tip voor je bruiloft bedankjes: heb je een kaartje bij je trouwbedankje nodig? Neem dan een kijkje tussen onze kaartjes en ontwerp zelf gemakkelijk jouw bedankkaartje!

Ook interessant voor jou: