Geboorte 22 mei 2023

Zwanger, gefeliciteerd! 42x teksten voor op een kaartje

Is je beste vriendin voor het eerst zwanger, of zijn bekenden in blijde verwachting van een tweede, derde of vierde kindje? Wat een mooi nieuws! Het blijft een wonder als er een baby op komst is. En wat is het superlief dat je de ouders to be wilt feliciteren in de vorm van een kaartje en een mooie zwangerschap tekst. Toch kan het best lastig zijn om verder te denken dan ‘Zwanger, gefeliciteerd!’ Geen zorgen, want we got you. De volgende mooie gedichtjes, quotes, spreuken en teksten helpen je bij het schrijven van de felicitatie voor de zwangerschap. 

Zwanger, gefeliciteerd! Wat je zegt als iemand zwanger is

Iemand feliciteren met de zwangerschap kan best lastig zijn. Want welke woorden of tekst doen nou echt recht aan het in blijde verwachting zijn van een kindje? Als kaartenwebshop hebben we al vele kaartjes gemaakt én kaartteksten geschreven! Een felicitatie voor een zwangerschap is dus ook wel aan ons besteed. Lees snel verder voor onze mooiste wensendie je een zwangere kunt sturen.

zwanger gefeliciteerd

Gedichtje over zwanger zijn

Is er een baby onderweg, dan is een gedicht ook een mooie manier om te zeggen dat je blij bent voor de ouders in spe. Een gedicht over zwanger zijn roept vaak herkenning op en spreekt echt tot de verbeelding. Schrijf bijvoorbeeld zelf een gedicht met je felicitatie voor de zwangerschap, kies een van de volgende lieve gedichtjes of zoek een mooie songtekst op. 

🤍 Wil je misschien zelf ook in verwachting raken? Na het lezen van deze bewezen tips is het de volgende keer misschien wel raak.

Grappige tekst, quote of spreuk over zwangerschap

Blijkt je soulmate met wie je zo kunt lachen zwanger te zijn? Dan vind je het vast hilarisch om een grappige tekst over zwangerschap met haar te delen! Vooral als geen grap of opmerking jullie te gek is, dekt ‘Zwanger, gefeliciteerd!’ misschien niet helemaal de lading voor haar zwangerschap ;–) Met een van de volgende quotes, spreuken of leuke zinnen feliciteer jij haar vol humor met haar zwangerschap! 

Dua of christelijke tekst voor een zwangerschap

Vind je het mooi om een religieuze twist aan je kaartje te geven of is de ontvanger gelovig? Kies dan voor een christelijke of islamitische tekst over zwanger zijn. Ga bijvoorbeeld voor een dua om te feliciteren met de zwangerschap of kies een bijbeltekst. We hebben de mooiste teksten voor je verzameld.

Wat zeg je als iemand zwanger is (islam)

Zwanger christelijke tekst

Eindelijk zwanger: tekst of gedicht

Natuurlijk gun je iedereen dat tweede streepje op de zwangerschapstest. Maar sommige mensen gun je het nog net een beetje meer. Omdat het lastig was om zwanger te worden, diegene nog geen partner of donor had gevonden of omdat er andere redenen waren waardoor zwanger worden helaas nog niet ging. En is diegene eindelijk zwanger, dan is dat een wonder om bij stil te staan. Met jouw kaart tekst over eindelijk zwanger zijn wordt dit bijzondere moment nog een beetje extra bijzonder 💛

Kaartje2go Instagram

Tekst voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat

Wat zeg je tegen iemand die met zwangerschapsverlof gaat? Veel mensen vroegen het zich al af. Niet zo gek ook, want het is best moeilijk om woorden te geven aan zo’n bijzondere en indrukwekkende tijd. Wij zijn gelukkig voor je in de pen geklommen en delen de mooiste teksten voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat.

💌 Tip: Tussen onze felicitatiekaartjes voor een zwangerschap vind je ook leuke kaartjes voor als iemand met zwangerschapsverlof gaat.

Tekst voor de laatste loodjes van een zwangerschap

Pff, wacht iemand de laatste loodjes van haar zwangerschap af, dan kunnen zij en haar partner wel wat toi-toi-toi’s gebruiken! Stuur een lief kaartje als support voor die laatste loden. Ze heeft het nodig! 

Succes met de bevalling wensen

Bevallen van het mensje dat meteen ook je leven gaat veranderen, ga er maar aan staan! Duurt het dus niet lang meer voordat het kleintje wordt geboren? Dan is het fijn als je die vriendin of buurvrouw succes met de bevalling wenst. Maar wat zeg je tegen iemand die bijna gaat bevallen? Met de volgende woorden wens je haar een voorspoedige bevalling.

🎀 Tip: Met deze tips voor als je op kraamvisite gaat genieten de kersverse ouders ook echt van je bezoekje.

Gefeliciteerd wensen als iemand zwanger is

Wij weten het zeker: met een van deze teksten wordt jouw ‘gefeliciteerd, zwanger!’ er eentje voor in het plakboek! :–) Wil je meer leuks lezen? De volgende artikelen kunnen nog wel eens handig zijn als er een kleintje wordt geboren in je omgeving.

👶🏽 Hoera! De liefste woorden voor je geboortefelicitatie.
👶🏿 Baby geboren? Zó help je de kersverse ouders.
👶🏼 35x unieke en originele kraamcadeaus!

Ook interessant voor jou: