Feest 25 februari 2019

Wat zet je op een verjaardagskaart?

verjaardagskaarten tekst

Toffe verjaardagskaarten voor feestvarkens

Zet de jarige in het zonnetje met een van onze leuke verjaardagskaarten.

Een feestvarken voelt zich extra jarig met een leuke verjaardagskaart op de deurmat. Maar wat zet je op een verjaardagskaart zodat de jarige zich echt speciaal voelt op zijn verjaardag? Wij verzamelden heel veel teksten, gedichten, songteksten en quotes, zodat je een leuke tekst op de verjaardagskaart kunt schrijven!

🎁 Ook leuk om te lezen: Toffe verjaardagscadeaus om te geven of vragen!

Traditionele verjaardagswens

Het schrijven van een verjaardagskaart kun je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. En waarom zou je opeens iets heel anders schrijven, als een traditionele verjaardagswens ook goed is? Feliciteer de jarige in de kaart dus met zijn of haar verjaardag en wens diegene een fijne dag. Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende voorbeeld verjaardagswensen om op je verjaardagskaart te schrijven.

verjaardag tekst

Songtekst om op een verjaardagskaart te schrijven

Lijkt het je toch leuk om iets originelers op de kaart te schrijven? Zet dan een mooie songtekst op de verjaardagskaart. Kies bijvoorbeeld een stukje tekst uit een liedje dat je aan hem of haar doet denken, of kies een songtekst die over verjaardagen gaat. Met een van de volgende teksten uit verjaardagsliedjes schrijf je sowieso een leuke boodschap op je verjaardagskaart.


🎉 Je kunt natuurlijk ook de tekst van een bekend verjaardagsliedje op de kaart zetten, zoals Happy Birthday voor een volwassene of Er is er één jarig voor een kind.

Ontdek onze leuke verjaardagskaartjes

Quote over jarig zijn voor op een verjaardagskaart

Natuurlijk is het ook leuk om de tekst op te leuken met een quote over jarig zijn! Kies bijvoorbeeld een grappige quote over verjaardagen of ga voor een mooie spreuk waar de ontvanger echt iets aan heeft. Met een van de volgende voorbeeld verjaardagskaart teksten zit je goed.

Gedicht voor een verjaardag

Naast een quote of songtekst kun je ook een mooi gedicht op de verjaardagskaart schrijven. Maak bijvoorbeeld zelf een persoonlijk gedicht over de jarige of kies een van de volgende gedichten. Op onze pagina met verjaardagsteksten vind je nog meer mooie gedichten voor je kaart.

😃 Wil je een grappige tekst op de verjaardagskaart? Bekijk dan ook onze grappige verjaardagswensen!

teksten verjaardag

Christelijk ‘gefeliciteerd’ wensen

Speelt het geloof een belangrijke rol in het leven van de jarige, of vind je het zelf mooi om je geloof uit te dragen in je verjaardagskaart? Wens het feestvarken dan christelijk ‘gefeliciteerd’ met een van de volgende mooie teksten.

💛 Tip: Bekijk ook eens onze christelijke verjaardagskaarten.

Wat zet je op een verjaardagskaart?

Met een van deze teksten, quotes en gedichten kun je sowieso een passende tekst op je verjaardagskaart schrijven! Wil je de jarige trouwens echt verrassen? Kies dan een leuk cadeau bij je verjaardagskaart, zoals een fles wijn of bier, een cadeaubon of een reep chocola!

Ook interessant voor jou: