Feest 17 augustus 2017

De leukste uitnodigingen voor een culinair feestje

Speciale momenten zijn er om te vieren. Of je nu een nieuw levensjaar verwelkomt, net terug bent van een wereldreis of gewoon blij bent met de mensen om je heen. Daarom geven we je 3 tips hoe je een fijn feestje kunt geven. Met lekker eten, sfeervolle decoratie en de leukste uitnodigingen! Lees snel verder voor onze tips.

Uitnodigingen voor een chic 21 diner

Je bent nooit meer zo jong als je vandaag bent! Jouw 21 diner is dan ook het moment om je favoriete mensen uit te nodigen en op je nieuwe levensjaar te proosten. Nodig je vriendinnen uit met een van onze 21 diner uitnodigingen. Vermeld ook het thema en de dresscode op je 21 diner uitnodiging, zodat iedereen helemaal in stijl gekleed is! Ga voor chic en kleed de tafel mooi aan met goudkleurig bestek, vaasjes met lavendel en een zee van kaarsen. En het driegangendiner? Kijk je ouders lief aan om je een handje te helpen! Laat je vriendinnen speechen, schenk de glazen regelmatig bij en heb een heerlijke avond.

Uitnodigingen voor een borrel met heerlijke hapjes

Is loungen jouw favoriete bezigheid? Organiseer dan een gezellige borrel met lekkere hapjes en goede muziek. Nodig je vrienden uit met een van onze uitnodigingen voor een borrel en verzamel recepten voor de lekkerste snacks. Wat dacht je van een borrelplankje met Spaanse worst, kaas en lekkere pistachenootjes? Ook een plukbrood gevuld met knoflook en kaas zal in de smaak vallen. En je doet iedereen een plezier met warme nachos met gesmolten kaas. Cheers!

Zoete kleuren en leuke printjes; uitnodigingen voor een high tea

Als je regelmatig van een kop thee geniet, is een high tea echt iets voor jou. Maak overheerlijke scones met clotted cream, sla heel veel macarons in en bak kleine croissantjes. Ook appelroosjes met bladerdeeg zijn een heerlijk zoete snack, net als aardbeien gevuld met slagroom. Maak als hartige hapjes lekkere sandwiches en kleine kaasbroodjes. Koop een ouderwets theeservies met bloemen en kleed de tafel gezellig aan met een vrolijk tafelkleed en verschillende soorten thee. Je vriendinnen nodig je in stijl uit met een van onze uitnodigingen voor een high tea; met suikerzoet servies en kleurige printjes!

Voor elk feestje een passende uitnodiging

Wat voor feestje je ook geeft; voor elke gelegenheid is wel een leuke uitnodiging te vinden! En een uitnodiging via de post versturen, maakt jouw feest bij voorbaat al speciaal. Wil je meer weten over het organiseren van een feestje? Bekijk onze checklist voor een feestje en lees ons artikel over hoe je de gastenlijst samenstelt!