Algemeen
Blog Artikelen Algemeen Uitnodigingen voor een verjaardag – in Duitsland!
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 29-05-2018
 

Uitnodigingen voor een verjaardag – in Duitsland!

Duitstalige uitnodiging voor een verjaardag

Woon jij in Duitsland en geef je binnenkort een feestje? Kijk dan voor uitnodigingen eens bij EinladungGeburtstag! Een mooi feest vraagt om een mooie uitnodiging en die vind je bij EinladungGeburtstag. EinladungGeburtstag is een Duitse webshop met uitnodigingen voor elk verjaardagsfeestje. Trendy, klassiek, met of zonder foto – heel veel kaarten speciaal voor mensen die een Duitstalige uitnodiging voor een verjaardag zoeken.

Een Duitse kaartaanbieder voor iedere verjaardag

In deze Duitse webshop vind je voor iedere leeftijd én smaak een mooie, passende uitnodiging. Of het nu gaat om een uitnodiging voor een knallend feest voor een 30ste verjaardag, een stijlvolle uitnodiging voor iemand die 75 jaar wordt, of een leuke uitnodiging voor een vrolijk kinderfeestje: bij EinladungGeburtstag vind je het allemaal! Alle kaarten zijn gesorteerd op leeftijd en in een aantal categorieën geplaatst zoals uitnodigingen voor volwassenen en uitnodigingen voor kinderen.

Duitstalige verjaardagskaarten maken: persoonlijk & makkelijk

De Duitse verjaardagsuitnodigingen kunnen allemaal persoonlijk aangepast worden. Dat gaat heel makkelijk en je ziet direct op het beeldscherm hoe het eruit komt te zien. Je kan van de Duitstalige uitnodiging voor een verjaardag altijd een gratis proefkaart bestellen. Deze proefkaart is een proefdruk van jouw eigen ontwerp. Misschien wil je Duitse én Nederlandse tekst op je uitnodiging? Zet ze allebei op je kaart en laat je een proefdruk toesturen. De verzending is ook gratis – naar Duitsland, maar óók naar Nederland. Hoe leuk is dat!

Zelf je eigen uitnodiging maken

Liever zelf een originele uitnodiging ontwerpen? Dat kan ook bij EinladungGeburtstag. Ben je een echte creabea en maak je liever zelf je Geburtstagseinladung? Ga dan naar het kopje Selbst gestalten (zelf maken) en begin met een blanco ontwerp. Voeg naar hartenlust eigen foto’s en teksten toe, Duits en/of Nederlands. Kies in de afbeeldingsgalerij uit allerlei leuke afbeeldingen om jouw verjaardagsuitnodiging nog persoonlijker te maken.

Dus woon je in Duitsland, of ken je iemand die er woont en behoefte heeft aan Duitstalige uitnodigingen voor een verjaardag? Kijk dan eens op Einladunggeburtstag.de. Viel Spaß!

Samenvatting
Uitnodigingen voor een verjaardag – in Duitsland!
Titel artikel
Uitnodigingen voor een verjaardag – in Duitsland!
Omschrijving
Woon jij in Duitsland en geef je binnenkort een feestje? Kijk dan eens voor uitnodigingen bij EinladungGeburtstag! De verzending is gratis; naar Duitsland, maar óók naar Nederland.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Algemeen

Wie zijn onze designers? Cartita Design!

Je ziet ontzettend veel prachtige kaarten op onze website. Maar wie ma...

Lees verder
Algemeen

Wat zet je op een kaart voor iemand die ziek is?

Is iemand in je omgeving ziek en wil je diegene een kaart sturen? Dan ...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?