De leukste ideeën voor bijzondere momenten

Het dagelijks leven maak je heel gemakkelijk een beetje verrassend met wat leuke ideeën en inspiratie. Een kaartje voor die zieke vriendin, uitpakken met de versiering tijdens je favoriete seizoen… Op de blog van Kaartjeg2o vind je daarom de tofste kaartteksten, ideeën voor bijzondere momenten en inspiratie om echt je eigen sausje toe te voegen!

Tekst voor je kaartje: van Frysk tot beterschap en zomaar

Kaartjes maken, daar zijn we goed in. Maar wist je dat we je ook graag helpen met het schrijven van een kaartje? Want dat is soms nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig hebben we al honderden teksten geschreven en verzameld voor heel veel momenten. Zoek je teksten die geschikt zijn voor veel momenten? Lees dan eens ons artikel Wat schrijf je op een kaartje?, want daar kun je altijd wel terecht voor een leuke tekst. Daarnaast geven we ook speciale aandacht aan kerst, ziekte, een bruiloft of de geboorte van een kindje. En zelfs als je een leuk Frysk kaartje wilt sturen, ben je aan het juiste adres met onze Friese teksten.

Leuke ideeën voor bijzondere momenten

Sommige momenten zijn er om te vieren of bij stil te staan! Daarom vind je op onze blog elke keer weer leuke ideeën en handige tips voor heel veel momenten. Omdat je op deze manier net iets meer aandacht kunt geven aan de kleine dingen in het leven of aan bijzondere momenten. Laat het in het najaar bijvoorbeeld helemaal als herfst voelen met een van onze leuke herfstactiviteiten of versla die Blue Monday dip na de feestdagen met onze tips. Want door je eigen sausje toe te voegen, wordt het normale, dagelijkse leven extra leuk.

Kaartjes bestellen bij Kaartje2go

Wist je dat onze designers elke week de leukste kaartjes maken? Zo verras jij je opa, die vriendin of een kennis met een lief berichtje over de post. Je maakt je kaartje extra speciaal door er een cadeau aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon, chocola of wijn. Wij doen het voor je op de post, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. En bestel je een pakketje kaarten, dan maken sluitzegels en gekleurde enveloppen je kaartjes natuurlijk helemaal af.