Help de strijd voor mensenrechten

Bij Kaartje2go dragen we goede doelen een warm hart toe. Amnesty International met hun goede werk voor mensenrechten kan hierin niet ontbreken. In onze samenwerking hebben zij een mooie kaartencollectie gemaakt. Van elk kaartje dat je koopt uit deze collectie, gaat een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar Amnesty International!

Amnesty International

Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging.

Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.

Wie stuur jij een kaartje?

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten. Je vindt dus voor veel momenten een geschikt kaartje, waarmee je ook nog eens het werk van Amnesty steunt! Help mee en stuur een kaartje uit de Amnesty International collectie!