Voorbeelden van onze verjaardagskaarten

De mooiste verjaardagskaarten maak je bij Kaartje2go! Bij Kaartje2go vind je altijd een kaart die bij de jarige past. Kaartje2go heeft de grootste collectie verjaardagskaarten, dus Ruime Keuze!

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verjaardag kaarten van onze bezoekers.

Felicitatie oma

Een speciale verjaardagskaart is die voor oma. Je kunt bij Kaartje2go kiezen uit tientallen verjaardagskaartjes uit de collectie, maar superleuk is natuurlijk een felicitatie met eigen foto. Zoals deze van Mika en Feline voor oma die 50 wordt.

Je begint met je eigen foto, en versiert de kaart met je eigen figuren en tekstjes. En zo ontvangt oma de leukste verjaardagskaart. 
Ook de mooiste verjaardagskaart maak je zo, bij Kaartje2go!

Prinsessenkaart

Ken je een heel lief prinsesje? Dan kun je bij Kaartje2go van je foto een prinsessenkaart maken. Neem een leuke foto van de prinses in kwestie en laad de kaart in de kaartenmaker van Kaartje2go. Je kunt de kaart helemaal zelf ontwerpen met talloze kaders en figuren. Hier zie je een voorbeeld van de kaart van Roos. Heel eenvoudig kun jij hetzelfde doen!

Piratenkaart!

Zijn jouw kinderen lekker stoer? Maak dan een stoere verjaardagskaart! Kies een foto in bijvoorbeeld de speeltuin en 'pimp' deze in de kaartenmaker. Behalve kaders kun je namelijk ook figuren en attributen toevoegen! Hier zie je een voorbeeld van een piratenkaart. Een simpele speeltuinfoto wordt binnen een paar kliks een stoere piratenkaart!

Hoera, jarig!

Eindelijk, je bent bijna jarig dus is het tijd voor een feestje! De uitnodiging die je hier ziet kun jij ook helemaal zelf maken in de fotostudio van Kaartje2go. Ga naar Fotostudio en upload je (nu nog saaie) foto. In de fotostudio kun je verschillende effecten kiezen, en je foto is in een handomdraai niet saai meer. Gebruik de foto vervolgens als basis voor je fotokaart. Je kunt er nog wat tekst bij zetten en je bent klaar!

Creatief met je eigen fotokaart!

Fotokaarten maak je heel eenvoudig zelf met de kaartenmaker van Kaartje2go. Kies een leuke foto van de persoon naar wie je een kaart wilt versturen. Een klant van ons heeft deze kaart naar Tom gestuurd en heeft daarvoor Tom's foto gebruikt. De foto alleen was een beetje saai, maar met een paar muisklikken was er al een leuk kader toegevoegd. Zie hier het resultaat, leuk toch?!

Fotokaart als felicitatie!

Je kunt natuurlijk een fotokaart sturen als je een feestje geeft, maar je kunt ook een fotokaart sturen naar iemand die jarig is. Heb je nog een leuke foto van de jarige job? Zoek hem op en upload hem in de kaartenmaker van Kaartje2go. Plak er vervolgens een paar versieringen op en schrijf een leuke tekst. Klaar is je originele felicitatiekaart!