Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor verjaardagskaarten

Iedereen stuurt weleens een verjaardagskaartje. Naar je ouders, (klein)kinderen, neefjes en nichtjes, vrienden of vriendinnen, er zijn veel verschillende mensen die je graag een fijne verjaardag wilt wensen. Dat maakt het uitzoeken van een verjaardagskaartje soms lastig, omdat je naar iedereen natuurlijk een leuk en persoonlijk kaartje wilt sturen! Wij helpen je graag een eindje op weg en geven je inspiratie en voorbeelden van verjaardagskaarten.

Voorbeeld verjaardagskaart met leeftijd

Het is vaak leuk om de leeftijd van de jarige op de kaart te vermelden. Vooral een kind vindt het erg leuk om te zien hoe oud hij of zij wel niet is geworden! Tip: sommige mensen worden er liever niet aan herinnerd hoe oud ze zijn. In dat geval kun je beter kiezen voor een kaart zonder leeftijd ;-) 

Een verjaardagskaart op leeftijd kun je eenvoudig vinden door te filteren onder het kopje Met leeftijd. Hier kan je een kaart voor de meest gevierde levensjaren vinden (18, 21, 30, 50 etc.). Daarnaast kan je hier filteren op leeftijd aanpasbaar. Van deze kaarten kun je eenvoudig de leeftijd op de kaart aanpassen. In onze kaartmaker kun je ook zelf de leeftijd toevoegen op de kaart. 

Categorie: Verjaardagskaarten leeftijd aanpasbaar 
Designers:
Verjaardagskaart eenhoorn: Anouks
Verjaardagskaart wijn en spetters: Manique

Verjaardagskaart met eenhoorns
Verjaardagskaart wijn en spetters

Voorbeeld verjaardagskaart met foto

Hoe leuk is het om een verjaardagskaart te krijgen met je eigen foto erop? In de kaartmaker plaats je gemakkelijk een foto op een verjaardagskaart. De jarige zal extra verrast zijn met zo’n persoonlijke kaart. Dus zoek een leuke foto van de jarige op je telefoon of fototoestel en maak er een mooie kaart van!

Categorie: Verjaardagskaart met foto
Designer: Lidy de Koning – Illustrations

Verjaardagskaart abstract hip
Verjaardagskaart abstract spetters

Voorbeeld grappige verjaardagskaart

Een verjaardag is een mooi moment om iemand in het zonnetje te zetten, maar ook een beetje te plagen. Opmerkingen als “je ziet er écht niet uit als je leeftijd”, of “je bent niet oud, je bent een klassieker” zijn vaak niet van de lucht. Maar ook woordgrapjes zoals “Happy Birdday” en “Gefelicilama” doen het erg goed. Een grappige verjaardagskaart tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de jarige. 

Categorie: Grappige verjaardagskaarten
Designers: 
Rembrandt van Rijn: Lidy de Koning – Illustrations
Gorilla: Imre

Verjaardagskaart - zo oud?
Verjaardagskaart - Ben je jarig?

Voorbeeld verjaardagskaart voor een man

Natuurlijk worden mannen ook graag verrast met een kaartje op hun verjaardag. Soms is het lastig om een kaart uit te kiezen voor een man. Nu kun je natuurlijk voor de clichés gaan, zoals voetbal en bier. Maar wist je dat mannen een kaart met een hip design of een grappige tekst ook kunnen waarderen? Kies bijvoorbeeld voor een kaart die een beetje de draak steekt met dat hij weer een jaartje ouder is geworden. Of kies juist voor een kaart die hem vertelt hoe bijzonder hij is! 

Categorie: Verjaardag man
Designers: 
Gouden slinger: Lidy de Koning – Illustrations
Mr. ONEderful: Manique

Verjaardagskaart gouden slinger
Verjaardagskaart mr ONEderful

Voorbeeld verjaardagskaart ‘te laat’

Oeps, te laat! Het overkomt iedereen weleens dat je vergeet om een verjaardagskaart te sturen. Gelukkig kun je dit oplossen met een ‘te laat’ kaartje. Je kunt je verontschuldigen met bijvoorbeeld een humoristisch kaartje en de jarige tegelijkertijd nog een fijne verjaardag wensen.

Categorie: Verjaardagskaart ‘te laat’​
Designers
Kakdus: Manique
364 dagen te vroeg: Ilse

Te laat verjaardagskaart kakdus
Te laat verjaardagskaart 364 dagen te vroeg

Stuur een cadeau mee met je verjaardagskaart

Wil je emand groots verrassen voor zijn of haar verjaardag, stuur dan een cadeau mee! Je kunt onder andere kiezen uit een fles wijn of bier, een chocoladereep, verschillende cadeaubonnen en diverse soorten thee. Voor elke jarige is er wel een passend cadeautje te vinden. 

Je kunt op twee manieren een cadeau toevoegen aan je kaart. Je kunt een cadeau kiezen en hier vervolgens een kaart bij maken. Of je maakt eerst je kaart en je kiest in het bestelproces voor een cadeau. 

3 leuke voorbeeldtekstjes voor een verjaardagskaart

We hebben drie leuke teksten voor je neergezet ter inspiratie van jullie trouwkaart. Met een quote of gedicht kun je een mooie en persoonlijke boodschap overbrengen. 

Bekijk hier nog veel meer leuke teksten voor op een verjaardagskaart

 

Eet niet teveel taart

Van harte gefeliciteerd
Eet niet te veel taart, 
want zo veel vet en suiker is ongezond...
...bewaar hem maar voor mij!​

Elk jaar iets groter

Je wordt elk jaar iets groter,
sterker nog: je groeit iedere dag!
Maar vandaag ben je een jaar gegroeid,
wat betekent dat je veel cadeautjes mag!​

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, 
hoe belangrijker het is, 
dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.​

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.