Uitnodiging bruiloft

Je wilt natuurlijk dat al jullie dierbaren de mooiste dag van jullie leven bij kunnen wonen. Stel ze daarom 6 a 8 weken van tevoren op de hoogte van jullie bruiloft met een unieke uitnodiging. Je trouwt waarschijnlijk maar één keer, dus het is logisch dat je een uitnodiging zoekt die bij jullie past én origineel is. Daarom vind je in ons assortiment allerlei soorten trouwkaarten: van modern tot klassiek en van goud look tot minimalistisch. Kies een uitnodiging in de stijl die bij jullie bruiloft past en personaliseer de kaart vervolgens gemakkelijk en snel met onze online kaartenmaker. 

Wat zet je op de trouwkaart?

Voordat je je bezighoudt met het design van de luxe trouwkaart, is het handig om te bedenken wat er allemaal op de kaart moet komen te staan. Zo voorkom je dat je informatie vergeet en dat de kaart te druk wordt. De belangrijkste zaken om op de kaart te vermelden zijn natuurlijk jullie namen, de trouwdatum en de trouwlocatie. Daarnaast is het handig om aan te geven voor welke dagdelen iemand uitgenodigd is en of er plus ones welkom zijn. Vergeet ook niet om de dresscode te benoemen; je wilt immers niet dat mensen in hun gewone spijkerbroek op jullie luxe bruiloft verschijnen. Tot slot kan het handig zijn om zowel de cadeauwensen als de contactgegevens van de ceremoniemeester op de kaart te zetten. Zo weten genodigden waar ze jullie blij mee maken en bij wie ze moeten zijn voor vragen en afmeldingen. 

Een luxe trouwkaart maken

Heb je de benodigde informatie verzameld? Dan is het tijd om een luxe trouwkaart uit te zoeken. Bekijk onze collectie luxe trouwkaarten en kies een kaart uit die bij jullie bruiloft past. Nog niet helemaal de juiste gevonden? Neem dan een kijkje bij onze andere trouwkaarten. Met een collectie van ruim 1000 kaarten zit ‘the one’ er vast tussen. De uitverkoren trouwkaart kun je vervolgens helemaal naar wens aanpassen met onze online kaartenmaker. Kies bijvoorbeeld een sierlijk lettertype, gebruik stijlvolle kleuren en voeg passende figuren toe. Met een gouden hart, klinkende champagneglazen of een fles bubbels leg je extra nadruk op het luxe thema. Een persoonlijke tekst maakt de luxe trouwkaart helemaal af. Plak als finishing touch een luxe sluitzegel op de envelop.

Tevreden met de gratis proefdruk?

Je trouwt waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is dan ook niet gek dat je 100% zeker wilt weten dat de trouwkaart helemaal perfect is. Dat begrijpen wij en daarom ontvang je een gratis proefdruk van ons. Bij een luxe kaart hoort ook luxe papier. Vanaf een beeldscherm is het echter lastig inschatten hoe dit papier in het echt aanvoelt. Bij je proefdruk ontvang je dan ook verschillende papiersoorten en enveloppen. Heb je eventuele wijzigingen doorgevoerd? Dan hoef je alleen nog maar de adressen van de ontvangers aan ons door te geven. Om er zeker van te zijn dat de genodigden aanwezig kunnen zijn op jullie bruiloft, is het verstandig om de luxe trouwkaart ruim op tijd te versturen. Geef je je bestelling voor 20.00 uur aan ons door? Dan doen wij de luxe trouwkaarten vandaag nog voor je op de post.

Winactie: bestel je je trouwkaarten bij Kaartje2go? Dan maak je kans om het aankoopbedrag van je trouwjurk (t.w.v. €1000) terug te winnen. Lees onze actievoorwaarden goed door en schrijf je in. Wie weet word jij onze volgende maandelijkse winnaar!

Bekijk voor meer inspiratie ook onze stijlvolle, bijzondere en originele trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen