Ga naar de inhoudGa naar het filter

Elke werkdag geldt: Vóór 20:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden.

In de meeste gevallen bezorgt PostNL in Nederland de volgende dag. Maar dit kunnen wij niet garanderen. De bestellingen worden niet standaard als rouwpost verzonden, waardoor PostNL geen speciale voorrang geeft aan de kaarten. Kaartje2go heeft goede ervaringen met PostNL en de kaarten worden bijna altijd de volgende dag bezorgd, precies zoals zou gebeuren als de kaarten wel waren gemerkt als rouwpost.

Kaarten die in het weekend worden besteld, worden op maandag aan PostNL aangeboden. Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere bezorgtijd. De verzending naar  het buitenland gaat met Priority. Naar België duurt dit ongeveer 4 werkdagen.

Rouwpost

We kunnen rechtstreeks verstuurde kaarten helaas niet als rouwpost versturen. Omdat we de adressen op de achterkant drukken, kunnen we de kaarten niet versturen in een rouwenvelop. We kunnen de kaarten wel met voorrang bij PostNL aanbieden. Mocht je dit willen, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam voordat je de bestelling plaatst.

Rouwenveloppen
Wil je de kaarten graag als rouwpost in een rouwenvelop versturen? Bestel dan een pakketje kaarten, kies hier rouwenveloppen bij, en laat je bestelling als pakket bij je thuisbezorgen. 

De rouwkaarten snel in huis? Neem contact op

Wil je zekerheid hebben dat je het pakket rouwkaarten zo snel mogelijk in huis hebt, kun je ze ook ophalen bij één van onze drukkerijen (Easterein of Vianen). Er is ook de mogelijkheid om het pakket, tegen extra betaling, per koerier te ontvangen. 

Ons klanttevredenheidsteam informeert je graag over deze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ze op voordat je de bestelling plaatst. Dit laatste is erg belangrijk, want zodra je je bestelling afrondt, gaat deze met de normale poststroom mee. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.