Ga naar de inhoud

Elke werkdag geldt: Vóór 20:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden.

In de meeste gevallen bezorgt PostNL in Nederland de volgende dag. Maar dit kunnen wij niet garanderen. De bestellingen worden niet standaard als rouwpost verzonden, waardoor PostNL geen speciale voorrang geeft aan de kaarten. Kaartje2go heeft goede ervaringen met PostNL en de kaarten worden bijna altijd de volgende dag bezorgd, precies zoals zou gebeuren als de kaarten wel waren gemerkt als rouwpost.

Kaarten die in het weekend worden besteld, worden op maandag aan PostNL aangeboden. Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere bezorgtijd. De verzending naar  het buitenland gaat met Priority. Naar België duurt dit ongeveer 4 werkdagen.

Rouwpost

We kunnen rechtstreeks verstuurde kaarten als rouwpost versturen. Mocht je dit willen, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam voordat je de bestelling plaatst.
Pakketjes kaarten kunnen wij helaas niet als rouwpost versturen.

Snel in huis of rouwpost verzending? Neem contact op

Wil je zekerheid hebben dat je het pakket rouwkaarten zo snel mogelijk in huis hebt, kun je ze ook ophalen bij één van onze drukkerijen (Easterein of Vianen). Er is ook de mogelijkheid om het pakket, tegen extra betaling, per koerier te ontvangen. Of wil je jouw rechtstreeks verstuurde rouwkaarten versturen met rouwpost?

Ons klanttevredenheidsteam informeert je graag over deze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ze op voordat je de bestelling plaatst. Dit laatste is erg belangrijk, want zodra je je bestelling afrondt, gaat deze met de normale stroom mee. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.