Ervaringen met nieuwjaarskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Dikke vette thanx”

“Ik ben dik tevreden over jullie kwaliteit en service. Zaterdagochtend besteld en maandag alle kaarten thuis bezorgd. Het is mij nog nooit gelukt om mijn Nieuwjaarskaarten voor de feestdagen de deur uit te hebben, maar dankzij jullie snelle service kan ik dit jaar al met de Kerst de blitz maken. Dikke vette THANX!”

Astrix

“Weer eens dank”

“De kaartjes zijn vandaag aangekomen en ze zien er PRIMA uit. Dank maar weer eens voor de geweldige service. Vele groeten uit België en prettige feestdagen.”

Ingrid

“Helemaal blij”

“Ik ben helemaal blij met jullie! Complimenten voor het gebruiksgemak van de website, de vele mogelijkheden om het kaartje persoonlijk te maken, de tijdige bezorging van stevige kaarten en de goede prijs-/kwaliteitsverhouding! Het was voor mij de eerste keer dat ik digitaal kaartjes heb gemaakt en zal dat nu zeker vaker gaan doen via Kaartje2go. Ga zo door, zou ik zeggen!”

Fien

“Meer dan volle tevredenheid”

“Bedankt voor al jullie berichten, prettig om zo goed geïnformeerd te worden, de diverse kaarten zijn steeds keurig op tijd afgeleverd en het uiteindelijke resultaat was tot méér dan mijn volle tevredenheid, echt TOP! Fijne feestdagen toegewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar!”

Vriendelijke groet, Anne

“Visitekaartje”

“Hierbij wil ik even laten weten dat de bestelling helemaal naar wens is gegaan en we zijn erg tevreden met het resultaat! De kaarten worden over de hele wereld verstuurd, dus een mooier ‘visitekaartje’ kunnen jullie niet afgeven! Hartelijk dank voor de prima service.”

Met vriendelijke groet, Trudy

“Ziet er prima uit!”

“Bedankt weer voor de snelle levering van de kaartjes, ziet er prima uit!”

Met vriendelijke groet, Yolanda

“Erg tevreden”

“Ik kan u zeggen dat ik erg tevreden ben over uw service, alsmede over de kwaliteit van uw product. Met dank en fijne dagen.”

Mevr. V.d. Weijden

“Op advies Consumentenbond”

“Bedankt voor de snelle en correcte levering!! Ik wist niet van jullie bestaan totdat ik op internet ging 'rondkijken'. De Consumentenbond raadde jullie aan en toen heb ik voor jullie gekozen. Ik vind het een geweldige site. Goed om te weten voor de toekomst!”

Met vriendelijke groeten, Ingeborg

“Wederom prachtig”

“De kaartjes zijn vandaag geleverd en wederom weer prachtig! Ook volgend jaar komen we langs voor kaartjes. Met vriendelijke groet en de beste wensen voor het nieuwe kaartenjaar.”

Jolande

“Keigoed”

“Ik heb de kaarten vandaag binnen gekregen en ze zien er keigoed uit. Bedankt en een gelukkig nieuwjaar.”

Mvg, Fam V.d. Hoed

“Superbedankt”

“De kaartjes zijn aangekomen in goede staat en zijn erg mooi, superbedankt!”

Groeten, Corina

“Echt super!”

“Wij hebben vandaag de kaartjes ontvangen. Echt super!”

G. van der Pot

“Een bedankje”

“Langs deze weg wilde ik jullie bedanken voor de mooie kaarten!! Ze zijn super geworden en absoluut niet duur.”

Groetjes, A. Enninga

“Enthousiaste reacties”

“Vanmorgen heb ik veel enthousiaste reacties ontvangen over het prachtige kaartje van de komst van onze pleegzoon. Het was een persoonlijke en toch praktische manier om iedereen gelijktijdig te informeren en uit te leggen hoe de komende weken eruit zullen zien. Voor zover als ik het ervaar werken jullie zorgvuldig en conform jullie afspraken. Mijn complimenten!”

Marion

“Zien er weer leuk uit”

“Bedankt voor de snelle service, de kaartjes zien er weer leuk uit!!! Tot de volgende bestelling.”

Groetjes, Finny

“Goed voornemen”

“Bedankt voor je snelle terugkoppeling en oplossing. Mijn voornemen is om zeker dit jaar wat meer kaarten via jullie site te gaan maken. Bedankt!”

Sabine

“Simpel en duidelijk”

“Heel erg bedankt voor de snelle service!! Het resultaat mag er ook zijn! Zelfs een kind kan de was doen. Het is simpel en duidelijk om een kaart bij jullie te maken en te bestellen. Dat gaan we zeker nog een keer doen.”

Groeten, M. Verstraten

“Geweldig”

“Allereerst de beste wensen! De kaarten heb ik gisteren ontvangen, ze zien er geweldig uit. Nog bedankt voor de geweldige service.”

Groet, Danny

“Boven verwachting mooi”

“Ik wil jullie even laten weten dat de kaarten zijn binnengekomen en dat ik er zéér tevreden over ben! Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte afhandeling. En ik vond de kaartjes boven verwachting mooi. Ik zal het zeker doorvertellen en reclame voor jullie maken. Dus bij deze wens ik jullie een héle fijne jaarwisseling! En een zeer goed Nieuwjaar!”

Vriendelijke groeten, Brigitte

“Erg tevreden”

“Ik wilde nog even laten weten dat de andere twee bestellingen prima in orde zijn aangekomen en dat ik bovendien erg tevreden ben over het resultaat. Dus hartelijk dank voor jullie bijdrage aan het slagen van mijn nieuwjaarskaart!”

Groeten en fijne feestdagen, Mila

“Perfect”

“Ik heb de kaartjes ontvangen! Ze zien er perfect uit. Hartelijk voor jullie goede service.”

S. Niemeijer

“Enorm blij”

“Ik ben enorm blij met de kaarten, super dat ik jullie heb ontdekt. Het ziet er allemaal goed uit. Leuk om ook foto's te kunnen verwerken in een kaart. Alvast fijne feestdagen!”

Met vriendelijke groet, Cindy

“Helemaal geweldig!”

“Yes!!!! De kaartjes zijn net afgeleverd en ze zijn helemaal geweldig!!!! Ik ben er heel blij mee, het resultaat is erg mooi. Nog bedankt voor de snelle en fijne reactie en heel graag tot de volgende bestelling! Ook voor jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!”

Mireille

“Erg tevreden”

“Super, ik ben trouwens erg benieuwd hoe ze dit keer weer uitpakken! Tot nu toe erg tevreden!! We hebben nu ook een kaartje naar onszelf gestuurd, spannend!! Tot snel en bedankt.”

Svenja

“Feestje om te maken”

“Verder niets dan complimenten van mijn kant. Het is een feest om kaarten te maken met Kaartje2go!! U biedt uitgebreide mogelijkheden om van een digitale kaart toch iets heel persoonlijks te maken en dat waardeer ik zeer.”

Met vriendelijke groet, R. Zwiersen

“Prachtige nieuwjaarskaarten”

“Ze zien er prachtig uit, mijn dank hiervoor. Goede service!”

Tiny

“Heel enthousiast”

“Ik wil eerst en vooral even laten weten dat ik echt supercontent ben dat ik jullie heb ontdekt! De proefdruk voor onze eindejaarswensen was er héél snel en perfect van kwaliteit! We zijn echt heel enthousiast!”

Laurence

“Warme douche”

“Super! Als ik in Radar zou zitten, zou ik jullie een warme douche geven!!!”

Atie

“Een aanrader”

“Ik heb vandaag de kaarten ontvangen!! Wat zijn ze mooi geworden en wat een superservice zeg!! Echt top!!! Echt een aanrader, jullie zien mij zeker terug de volgende keer!! Bedankt voor de snelle service.”

Vriendelijke groet, Renate

“Duidelijke uitleg”

“Bedankt voor de uitleg. Jullie zijn een van de weinige bedrijven waar men zo'n duidelijke uitleg krijgt. Proficiat hiervoor en ik zal steeds graag bij jullie bestellen. Ik ga direct mijn kaartjes bestellen want ze moeten nodig op de bus.”

Hartelijke dank en groetjes, Mieke

“Toppertjes”

“Vanmorgen heb ik een sms'je ontvangen dat de kaart TOCH gearriveerd is! Hij heeft er waarschijnlijk door de PostNL wat langer over gedaan! Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle reactie op mijn mail en het aanbod om de kaart eventueel opnieuw kosteloos te laten afdrukken en versturen! Jullie zijn TOPPERTJES!”

Renate

“Keurig en netjes”

“Ik heb zojuist de kaartjes ontvangen en ik ben er erg blij mee. Mijn complimenten voor de manier waarop alles afgehandeld is. Het ziet er allemaal keurig en netjes verzorgd uit. Mijn dank daarvoor en verder nog veel succes met Kaartje2go.”

Wil

“Niet meer stuk”

“Kaartje2go, dat is helemaal geweldig! Ik was al weg van Kaartje2go en veel van mijn vrienden maken er inmiddels gebruik van. Maar met zo’n service kunnen jullie helemaal niet meer stuk! Hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Gea

“Erg mooi geworden”

“De kaartjes zijn erg mooi geworden en waren er al snel.”

Hartelijk dank, Adriana

“Uitstekende service”

“Fijn dat er nog bedrijven zijn zoals dat van jullie, snelle reactie en uitstekende service! Dank daarvoor en succes met alle drukte.”

Eva

“Prachtig!”

“Hartelijk bedankt voor de snelle service. De kaarten zijn prachtig! Wij zijn heel enthousiast.”

Met vriendelijke groet, E.B. Gouwerok

“Helemaal fantastisch”

“Jullie zijn echt helemaal fantastisch, wat een goede service. Ik zal hier zeker vaker kaarten bestellen. Ik heb inmiddels al een andere set kaarten besteld, deze is ook erg mooi!! Hartelijk bedankt voor alles!”

Groeten C. van de Vendel

“Kerst- en nieuwjaarswens”

“Ik heb jullie service ontdekt met de kerst voor het versturen van een kerstwens en/of nieuwjaarswens. Dat is me heel goed bevallen, de kaarten zagen er mooi uit en de reacties van de ontvangers waren heel positief. Nu heb ik me voorgenomen om dit jaar ook kaarten via jullie service te sturen voor andere gelegenheden (verjaardagen, etc.). Bedankt en tot ziens.”

Agnes (via Facebook)

“Namens bewoners”

“Ik werk in de zorg als woonbegeleidster en wij sturen namens de bewoners al hun familieleden een kaartje met hun verjaardag en met kerst en oud & nieuw. Ideaal!! Je zet ze klaar en je hebt er geen omkijken meer naar!! Thanks Kaartje2go!! Superservice!! Het wordt ontzettend gewaardeerd door de familieleden!!”

Sas (via Facebook)

“Eenvoudig”

“De feestdagen komen er weer aan. En wat is er leuker dan je familie en vriendinnen te verrassen met een zelfontworpen kaart! Dat kan heel eenvoudig op Kaartje2go.nl.”

Van: Nieuws.be

“Boven verwachting”

“Dank jullie wel voor de supermooie kaartjes die we bij jullie besteld hebben. Ze zijn zelfs boven onze verwachtingen!! Dank jullie wel en ga zo door! Als wij er meer nodig hebben, laten we het jullie weten.”

Groetjes, Fam. Heesen

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen