Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Kinderkaart tekst

Hier onder vind je een kinderkaart tekst selectie. Leuke teksten voor op kinderkaartjes !

Eerste kinderkaart gratis

Babytijd is omgevlogen

Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Maar mijn babytijd is echt omgevlogen. DAG DATUM word ik dreumes en is het de dag dat ik mijn allereerste verjaardag vieren mag! Papa en mama zullen alles mooi versieren. Komen jullie ook om het met mij mee te vieren?

IJsjes, spelletje en taart

Op mijn AANTAL feestje mag jij komen! Het wordt een dag om van te dromen. Met ijsjes, spelletjes en taart, het wordt net zo vrolijk als deze kaart!

Kinderverjaardag

Als je LEEFTIJD bent... * krijg je heel veel knuffels! * kun je de kaarsjes helemaal zelf uitblazen! * zijn de cadeautjes veel belangrijker dan de visite! * mag je er 'n lekkere puinhoop van maken! * en daarna in slaap vallen! ...want je ouders ruimen wel op!

Mijn feestje komt eraan

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Toverfee

Er was eens een kleine toverfee, die altijd leuke dingen deed. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend, en voor een hele dikke zoen, mag je misschien een wensje doen!

Verjaardag kind 1 jaar

Alweer een jaar ter wereld, het mooiste kindje van allemaal. Komen jullie dit met ons vieren?

Verjaardag kind 4 jaar

Ik word alweer vier! Dat wordt een feestje, vol plezier. Kom jij ook bij mij langs, om het te vieren? Dan gaan we met z'n allen de kamer versieren!

Weer een jaartje ouder

Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein. Sterker nog: wat ben je groot! En volgend jaar zul je nog groter zijn!

Drie jaar

Kijk eens naar mij, ik ben zo blij! Want ik word 3 hieperdepieperdepie!

Ik ben jarig in de zomer

Ik ben jarig in de zomer, oh wat is het lekker weer. Omdat de zon nu weer flink schijnt, gaan we deze keer Met zijn allen ACTIVITEIT doen, wat wil je nog meer? Kom je ook op mijn feestje?

Kom je op mijn kinderfeest

Kom je op mijn kinderfeest? Je krijgt spijt als je niet bent geweest! We krijgen taart en spelen spelletjes, en om TIJDSTIP is het weer welletjes!

Taart eten...

NAAM is weer jarig Misschien wel wat voorbarig Maar ik wil je vast laten weten Dat jij ook taart mag komen eten!

Uitnodiging Kinderfeestje 4 jaar

Hoera, ik mag eindelijk naar school! Op DATUM word ik namelijk vier jaar! Kom jij dit samen met mij vieren? Op DATUM geef ik ter ere van mijn verjaardag een feestje. Je bent dan van harte welkom tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Mama heeft mijn verlanglijstje bij de hand voor vragen. Dikke knuffel, NAAM

Verjaardag kind 2 jaar

Twee jaar oud ben ik alweer. Kom je langs om dit te vieren?

Verjaardag kind 7 jaar

Hoera, ik word alweer zeven! Wat betekent dat? Dat heel veel kinderen mij een cadeautje geven. Nu wil ik jou graag wat vragen: Wil jij ook op mijn feestje komen opdagen? We gaan dan lekker taart eten, en hoe lang je blijft mag je helemaal zelf weten!

Wil jij ook een leuke dag beleven (7 jaar)

Op DATUM word ik alweer zeven, daarom wil ik een feestje geven! Wil jij ook een leuke dag beleven? Kom dan op mijn feestje!

Gedicht kinderfeestje

Hoera! Het is feest, ik ben zo blij, Ik wil dit vieren met vriendjes en vriendinnetjes en daar hoor jij ook bij! Het duurt nog even, voordat je komen mag onderaan de kaart staat op welke dag. En ook hoe laat natuurlijk, dat hoort er ook nog bij. Dus zorg maar dat je vroeg bent, tot dan en liefs van mij!

Kaarsje uitblazen

Hallo daar, DATUM, het zal jullie verbazen, mag ik alweer AANTAL kaarsje(s) op mijn taart uitblazen. Daarom is het DATUM, vanaf TIJDSTIP feest voor groot en klein en mag je blijven spelen totdat we er moe van zijn. Maar dan is het nog niet gedaan met de pret. Want het leukste is, moet je weten jullie mogen ook een hapje blijven eten!

Mijn feestje

Beste NAAM, DATUM ben ik LEEFTIJD geworden! Ik zou het leuk vinden als je DATUM tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP op mijn feestje komt. Je papa en/of mama zijn ook welkom! Als je niet kunt komen, wil je dit dan even laten weten? Hopelijk tot DATUM! NAAM ADRES TELEFOON

Tekst kinderfeest uitnodiging

Op DATUM ben ik jarig, dan word ik al LEEFTIJD! Kom jij dit met mij vieren? Mijn feestje begint om TIJD, bij mij thuis. Je wordt thuisgebracht!

Uitnodiging kinderfeestje 7 jaar

Voor het eerst in mijn leven, word ik vandaag zeven. Omdat dit ook de laatste keer is, mag je me best een cadeautje geven!

Verjaardag kind 3 jaar

Drie jaar oud, en al zo wijs. Daarom een verjaardagsfeestje, ik trakteer op ijs!

Verjaardag kind 8 jaar

Acht jaar oud, en zeven voelde zo vertrouwd. Toch ben ik blij, want ook taart en cadeaus horen erbij!

Leuke kinderkaarten

Nieuw
Kinderkaart olifant varken tijger konijn en aap
Kinderkaart unicorn magic
Succeskaart eerste schooldag met krijtbord en naam er op
Kinderkaart dikke kus lief beest
Kinderkaart wasbeer superheld
Kinderkaart tractor met foto en hekje
Veel plezier op school - sweet - kinderkaart
Kinderkaart aapje apetrots
Kinderkaart met torentje van dino's
Kinderkaart Veel plezier op school roze kleurpotloden
Kinderkaart liefs van vlinder
Vrolijke roze kinderkaart veel plezier op school
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.219 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.